Naha mobil anu dibiayaan tiasa dikembalikan ka dealer na?

Se Puede Devolver Un Carro Financiado Al Dealer

Naha mobil anu énggal dipésér tiasa dipulangkeun? . Abdi hoyong ngarobih mobil pikeun anu sanés. Sadayana ngalakukeun kasalahan. Ngagaleuh mobil mangrupikeun kaputusan ageung, sareng éta penting mertimbangkeun investasi Anjeun sacara saksama . Upami anjeun mésér mobil nalika éta atanapi kagungan parobihan anu drastis dina kaayaan Saatos anjeun kéngingkeun mobil, anjeun panginten ngémutan deui pameseran anjeun. Upami anjeun kuciwa tina kaputusan anjeun, anjeun tiasa balikkeun mobil ka dealer . Upami mobilna ngagaduhan masalah mékanis anu penting, éta ogé tiasa janten hak anjeun pikeun malikeunana .

Dupi anjeun balikeun deui mobil anu énggal dipésér?

Dupi abdi tiasa tukeur mobil énggal kuring kana mobil anu sanés? Upami anjeun mésér mobilna nembé pisan, anjeun tiasa balikeun deui ka dealer na. Nanging, éta gumantung kana pangecérna. Pariksa naha dealer na ngagaduhan kabijakan pamulangan . Upami éta leres, maka turutan ieu istilah kawijakan balik nalika anjeun balikkeun mobil. Upami pangecérna henteu ngagaduhan kabijakan pangembalian, maka terserah aranjeunna naha aranjeunna nampi pangbalikan atanapi henteu.

Mimitian ku ngahubungi jalma anu anjeun damel nalika anjeun mésér mobil. Jelaskeun naon anu anjeun hoyong balikeun deui kendaraan. Anjeun panginten kedah ngobrol sareng manajer atanapi juragan dealer . Ngadamel kasus anjeun sareng tingali naha aranjeunna bakal nampi pengembalianana. Upami anjeun sanggup mobil anu langkung mirah, carioskeun ka aranjeunna pindah kana mobil anu langkung mirah . Éta panginten tiasa dianggo sareng anjeun sabab éta bakal mésér mobil dina buku.

Upami anjeun dagang dina mobil nalika anjeun mésér kendaraan anjeun, anjeun panginten moal tiasa kéngingkeunana deui. Bursa sering dijual di lelang, sareng éta panginten kajadian nalika anjeun mulang mobil énggal.

Hukum limun

The hukum jeruk nipis ngajaga konsumén anu mésér kandaraan kalayan cacat anu signifikan . Upami mobil anjeun rusak, léngkah munggaran nyaéta ngahubungi dealer. Aranjeunna bakal nyobian ngalereskeun kendaraan. Gumantung kana hukum di nagara anjeun, éta panginten kedah diperbaiki hiji atanapi langkung sateuacan urang wajib ngaganti atanapi masihan anjeun ngabalikeun duit . Masalah mobilna ogé kedahna signifikan . Masalah alit, sapertos gagang panto rusak, moal janten alesan pikeun ngagantian atanapi ngabalikeun duit dina hukum lemon.

Pilihan séjén

Upami pangecérna henteu daék narima pangbalikan sareng mobil na dibiayaan , anjeun gaduh sababaraha pilihan. Salah sahijina nyaéta ngadamel gaganti sukarela kendaraan . Ieu hartosna éta anjeun balikeun deui mobil ka perusahaan anu ngabiayaan éta . Perusahaan keuangan bakal ngical mobil dina lelang . Upami jumlah mobil anu dijualna kirang tina kasaimbangan pinjaman anjeun, anjeun bakal tanggel waler . Salaku tambahan, kréditur ogé bakal ngalaporkeun repossession ka biro kiridit, sareng ieu bakal pangaruh negatif kana skor kiridit anjeun sareng sajarah kiridit anjeun .

Anjeun ogé tiasa ngajual mobilna . Nanging, rada sesah kanggo ngajual mobil nganggo pinjaman anu pinunjul. Sateuacan neraskeun, kontak lender anjeun pikeun ningali naha aya sababaraha léngkah khusus anu anjeun kedah laksanakeun . Éta tiasa langkung sesah kanggo ngajual mobil tanpa judul anu jelas, tapi anjeun tiasa mendakan anu mésér kersa damel sareng anjeun. Nanging, mobil anyar nyusut gancang , Janten tiasa sesah kanggo ngajual mobilna kanggo artos anu cekap pikeun nutupan kasaimbangan pinjaman .

Balikkeun mobil tilas dina 30 dinten

Sacara umum, dealer anu ngagaduhan kawijakan balik bakal ngamungkinkeun anjeun balikkeun mobil tilas jero 30 poé . Nanging, henteu sadayana distributor bakal ngagaduhan tenggat waktos anu sami pikeun pangiriman. Salaku conto, Val-U-Line® ngagaduhan Kawijakan Balik Teu Ditanyakeun anu ngamungkinkeun anjeun balikkeun mobil tilas anjeun ngagaleuh ti kami dina waktos tilu dinten atanapi 300 mil.

Anu sanés tiasa nawiskeun waktos pangiriman kendaraan anu langkung lami atanapi langkung pondok. Ogé, sababaraha malah moal nawiskeun kabijakan pisan. Kusabab kitu, upami anjeun milari mobil tilas, langkung saé pikeun parios sareng dealer lokal anjeun kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan syarat mulihkeun kendaraan anjeun, upami sayogi.

Kumaha balikkeun mobil tilas ka dealer lokal anjeun

Upami anjeun mésér kandaraan ti tempat anu nawiskeun pangiriman, prosés balik atanapi tukeur kendaraan anjeun cukup saderhana. Nanging, aya sababaraha hal anu kedah dipikaterang sateuacan uih deui ka padagang.

Salaku conto, penting pikeun mastikeun anjeun gaduh sadaya dokumén anu disayogikeun ti mimiti mésér mobil tilas anjeun. Gaduh dokumén anjeun nalika anjeun siap balik bakal ngajantenkeun prosés langkung gancang sareng langkung gampang.

Anjeun ogé kedah nyéépkeun waktos pikeun mastikeun kendaraan anjeun dina kaayaan anu saé sateuacan balik. Upami aya kokotor, penyok, atanapi corétan dina mobil anjeun anu teu aya nalika anjeun mésér éta, mangrupakeun ide anu saé supados dipéréskeun pikeun nyingkahan masalah poténsial nalika balik.

Tungtungna, upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan kumaha carana balikkeun mobil tilas ka dealer a, tong ragu nanya. Naha anjeun resep milari naon anu anjeun peryogikeun pikeun mulang atanapi hoyong nyandak kendaraan anu sanés kanggo drive test.

Tips pikeun mulangkeun mobil tilas

Sedengkeun prosés pamulangan mobil anu biasa lumayan saderhana, aya sababaraha tips anu kedah diémutan pikeun ngajantenkeun pangalaman anjeun langkung gampil sareng langkung merenah. Ieu sababaraha tips anu paling penting pikeun diémutan:

1. Bawa dokumen anjeun. Nalika anjeun balikeun deui mobil anjeun anu biasa ka dealer, pastikeun anjeun gaduh sadayana dokuméntasi nalika anjeun mésér. Ieu bakal mempermudah ékstraksi inpormasi anjeun sareng prosés pamulangan.

2. Pastikeun kandaraan dina kaayaan anu saé. Pikeun mulang, kendaraan kedah dina kaayaan anu sami nalika ngagaleuh. Upami éta parantos corétan atanapi corétan atanapi upami interiorna najis saprak anjeun ngagaleuhna, punten ngalereskeun masalah-masalah éta sateuacan dipulangkeun deui.

3. Mertimbangkeun bursa. Henteu janten masalah naha anjeun mutuskeun balikkeun mobil tilas anjeun ka pangecér, éta salawasna mangrupakeun ide anu saé pikeun parios inventaris dealer urang. Upami aya kendaraan sanés anu langkung cocog pikeun anjeun, anjeun panginten tiasa ngolah pangbalikan salaku bursa. Dina kaayaan ieu, anjeun bakal tiasa ngajalankeun mobil dina mobil anu paling cocog pikeun anjeun. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta mayar bédana upami diperyogikeun.

Naséhat pamungkas

  • Hukum jeruk nipis nangtayungan konsumén tina hasil mésér mobil kalayan masalah mékanis utama. Hubungi kantor jaksa umum anjeun pikeun inpormasi ngeunaan hukum lemon anu lumaku di nagara anjeun.
  • Chrysler nawiskeun palanggan pilihan mésér bébas résiko 60 dinten. Salami 60 dinten munggaran saatos ngagaleuh kaseueuran Chrysler, konsumén tiasa ngembalikan kendaraan kana dealer. Konsumén moal nampi pengembalian dana pikeun lisénsi, gelar, pendaptaran, pajeg, asuransi, biaya dealer, jaminan anu dipanjangan, biaya kauangan, sareng ekuitas négatip dina kendaraan. Salaku tambahan, konsumén kedah mayar 40 sen per mil pikeun tiap mil didorong dugi ka total 4.000 mil diidinan. Kandaraan anu balik teu tiasa gaduh langkung ti $ 200 karusakan.

Rujukan

Eusi