IPhone Kuring Moal Ngahurungkeun Kapungkur Logo Apple! Ieu Fix The.

My Iphone Won T Turn Past Apple Logo

Nalika booting iPhone anjeun, anjeun sadar éta nyéépkeun waktos anu lami biasana diaktipkeun. Layar iPhone anjeun ngan ukur nunjukkeun logo Apple sareng teu aya anu sanés sareng anjeun henteu terang naon anu kedah dilakukeun. Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun naon anu kedah dilakukeun nalika iPhone anjeun moal ngahurungkeun ngalangkungan logo Apple .



Naha iPhone Kuring Henteu Hurungkeun Kapungkur Logo Apple?

Sawaktos Anjeun ngahurungkeun iPhone anjeun, éta nginisialisasi perangkat lunak sareng mariksa sadaya pakakas pikeun mastikeun yén éta leres-leres tiasa dianggo. Logo Apple ditingalikeun dina iPhone anjeun nalika sadayana kajadian. Upami aya anu lepat di sapanjang jalan, iPhone anjeun moal ngahurungkeun kapungkur logo Apple.



Hanjakalna, ieu biasana mangrupikeun masalah masalah anu serius. Nanging, masih aya kasempetan éta tiasa dibéréskeun.

Upami anjeun nembé ngagentos bagian dina iPhone anjeun sareng ayeuna ngalaman masalah ieu, panginten janten ide anu saé pikeun nyobaan deui bagian éta. Upami anjeun henteu ngan ngagentos bagian tina iPhone anjeun, turutan léngkah ieu di handap!



Hard Reset iPhone Anjeun

Kadang-kadang maksa iPhone anjeun ngabalikan deui nyaéta anu kedah anjeun laksanakeun pikeun ngalereskeun masalah. Kusabab iPhone anjeun moal ngahurungkeun kapungkur logo Apple, anjeun kedah nga-reset hard. Cara pikeun ngareset iPhone hese gumantung kana model anu anjeun gaduh, janten kami parantos ngarecah prosés pikeun unggal alat.

iPhone 6s, iPhone SE, & Sateuacanna

Sakaligus pencét sareng tahan Tombol bumi jeung tombol kakuatan (Tombol Bobo / Bangun) dugi layar janten hideung sareng logo Apple némbongan deui.

iPhone 7 & iPhone 7 Tambih Deui

Pencét jeung tahan tombol polumeu handap jeung tombol kakuatan dina waktos anu sasarengan. Tetep tahan duanana tombol dugi logo Apple nembongan dina tampilan.



iPhone 8, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone 11

Mimitian ku mencét sareng ngaleupaskeun Tombol Volume Naék . Teras, pencét sareng lepaskeun ieu Tombol Volume Turun . Anu pamungkas, tahan tombol samping . Tetep tahan tombol samping dugi logo Apple nembongan. Émut kanggo mencét tombol polumeu di awalna, atanapi upami anjeun henteu kahaja ngirim pesen ka kontak SOS anjeun!

Pasang iPhone Anjeun dina Mode DFU

TO Perangkat Firmware Update (DFU) balikkeun mupus sareng muat ulang parangkat lunak iPhone sareng firmware anjeun. Jinis balikeun ieu ogé mangrupikeun léngkah terakhir anu anjeun tiasa lakukeun pikeun sacara lengkep ngaluarkeun jinis masalah parangkat lunak iPhone.

Di handap ieu, kami parantos ngarecah prosés mulangkeun DFU pikeun modél anu béda dina iPhone.

DFU Mulangkeun iPhones Heureuy

Mimiti, sambungkeun iPhone anjeun kana komputer nganggo iTunes nganggo kabel muatan anjeun. Teras, pencét sareng tahan tombol kakuatan sareng tombol Utama sakaligus. Saatos sakitar dalapan detik, lepaskeun tombol kakuatan bari teras pencét tombol Imah. Leupaskeun tombol Utama nalika iPhone anjeun némbongan dina iTunes.

Mimitian prosésna ti mimiti pisan upami iPhone anjeun henteu némbongan dina iTunes.

Ngungkulan Masalah Hardware Anu Poténsial

Upami iPhone anjeun masih moal ngahurungkeun kapungkur logo Apple, masalah perangkat keras anu nyababkeun masalah. Masalah khusus ieu sering kajadian saatos padamelan ngalereskeun.

Upami anjeun angkat ka toko ngalereskeun ti pihak katilu, kami nyarankeun balik ka dinya pikeun ningali naha aranjeunna bakal ngalereskeun masalah. Kusabab aranjeunna panginten anu nyababkeunana, aya kamungkinan aranjeunna bakal ngalereskeun iPhone anjeun, gratis.

Upami anjeun nyobian ngagentos naon waé ku anjeun nyalira, anjeun bakal hoyong nga-iphone kana kaayaan aslina sateuacanna nyandak kana Toko Apple . Apple moal noél iPhone anjeun atanapi nawiskeun harga garansi luar jaminan upami aranjeunna perhatoskeun yén anjeun parantos ngagentos komponén iPhone sareng bagian sanés Apple.

Pulsa mangrupikeun pilihan perbaikan anu hadé anu tiasa dipilarian. Puls mangrupikeun perusahaan perbaikan anu dipénta anu ngirimkeun teknisi anu mumpuni langsung kana panto anjeun. Aranjeunna ngalereskeun iPhone langsung-an sareng nawiskeun jaminan hirupna dina ngalereskeun.

Balanja Pikeun Telepon Cell Anyar

Daripada mayar perbaikan anu mahal, anjeun panginten badé ngémutan nganggo artos éta pikeun mésér telepon anyar. Pariksa alat ngabandingkeun telepon dina UpPhone.com pikeun ngabandingkeun unggal telepon tina unggal operator nirkabel! Seueur waktos, operator bakal nawiskeun anjeun tawaran hébat dina telepon énggal upami anjeun mutuskeun ngalih.

Hiji Apel Dinten

Kami terang éta setrés nalika iPhone anjeun moal ngahurungkeun kapungkur logo Apple. Ayeuna anjeun terang persis kumaha ngalereskeun masalah ieu upami éta kajadian deui. Hatur nuhun parantos maca. sareng hayu urang terang kumaha anjeun ngalereskeun iPhone dina koméntar di handap!