Kumaha Ngahurungkeun Pembaruan Otomatis Dina iPhone: Perbaikan Nyata!

How Turn Automatic Updates Iphone







Cobaan Instrumen Kami Pikeun Ngaluarkeun Masalah

Anjeun hoyong kéngingkeun pembaruan parangkat lunak pangénggalna pas dileupaskeun, tapi anjeun henteu yakin kumaha carana. Kalayan ios 12, ayeuna aya cara pikeun anjeun sacara otomatis masang versi ios pangénggalna dina iPhone anjeun. Dina tulisan ieu, kuring gé nunjukkeun kumaha cara ngahurungkeun pembaruan otomatis dina iPhone anjeun !







Perbarui iPhone Anjeun Pikeun ios 12

Sateuacan anjeun tiasa ngahirupkeun pembaruan otomatis dina iPhone anjeun, éta mimitina kedah diénggalan ka ios 12. iOS 12 ayeuna dina tahap béta na, tapi pembaruan parangkat lunak utama ieu bakal dileupaskeun nalika usum gugur taun 2018.



Nalika ios 12 sayogi kanggo umum, buka Setélan -> Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak teras ketok Unduh sareng Pasang . Upami anjeun ngagaduhan masalah di jalan, parios tulisan kami ngeunaan naon anu kedah dilakukeun nalika anjeun iPhone henteu ngamutahirkeun .



Kumaha Cara Ngahurungkeun Pembaruan Otomatis dina iPhone Kuring?

Pikeun ngaktipkeun pembaruan otomatis dina iPhone anjeun, buka Setélan teras ketok Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak . Teras, ketok Pembaruan Otomatis .

update otomatis ios 12 setélan





Salajengna, hurungkeun saklar gigireun Pembaruan Otomatis . Anjeun bakal terang update iPhone otomatis parantos diaktipkeun nalika saklar héjo!



Sabaraha lami ari padumukan dugi ka sumping?

Naha Kuring otomatis Ngamutahirkeun Aplikasi iPhone Kuring?

Leres, anjeun tiasa! Pariksa tulisan kami anu sanés pikeun diajar kumaha otomatis ngapdet aplikasi dina iPhone anjeun .

Pembaruan Otomatis: Dijelaskeun!

Éta kumaha anjeun ngaktipkeun apdet otomatis dina iPhone anjeun! Sakumaha anu kuring sebatkeun tadi, setelan ieu ngan ukur aya dina iPhones anu ngajalankeun ios 12, anu bakal sayogi ku masarakat engké di taun 2018. Upami anjeun ngagaduhan patarosan anu sanés, tinggalkeun koméntar ieu di handap!

Hatur nuhun parantos maca,
David L.