Aplikasi iPhone Messages kosong? Kieu sababna sareng solusina!

Aplicaci N De Mensajes De Iphone En Blanco

Anjeun muka aplikasi Pesen dina iPhone anjeun, tapi anu anjeun tingali nyaéta layar bodas kosong. Anjeun bahkan ngagaduhan bewara ngeunaan iMessage anyar, tapi henteu némbongan. Abdi badé nunjukkeun naon anu kudu dilakukeun nalika aplikasi iPhone Messages kosong sahingga anjeun tiasa ngalereskeun masalahna !

Tutup sareng Buka deui Aplikasi Pesen

Hal kahiji anu kedah dilakukeun nalika aplikasi iPhone Messages kosong nyaéta nutup sareng muka deui aplikasi éta. Aplikasi na tiasa janten kosong kusabab gangguan parangkat lunak minor, anu biasana tiasa dibenerkeun ku nutup aplikasi.





Mimiti, buka peluncur aplikasi. Dina iPhone 8 atanapi sateuacanna, klik dua kali tombol Home pikeun ngaktipkeun launcher aplikasi. Dina iPhone X atanapi anu langkung énggal, sered hiji jari ka luhur tina handapeun layar ka tengah layar teras lirén di dinya dugi peluncur aplikasi dibuka.



batré sakarat gancang dina iphone 6

Gesek Pesen ka luhur sareng ka luar layar pikeun nutup dina iPhone anjeun.

Balikan deui iPhone Anjeun

Upami nutup aplikasi Messages henteu ngalereskeun masalah, cobian balikan deui iPhone anjeun. Aplikasi atanapi program sanés panginten tiasa ngonci parangkat lunak iPhone anjeun, nyababkeun aplikasi Pesen kosong.



Mimiti, mareuman iPhone anjeun ku mencét sareng nahan tombol kakuatan (iPhone 8 atanapi langkung tiheula) atanapi tombol polumeu sareng tombol sisi (iPhone X atanapi anu langkung énggal) dugi ka slaid power off nembongan dina layar. Geser ikon kakuatan beureum ti kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun.

iphone nyarios headphone dipasang nalika aranjeunna henteu

Antosan sakitar 15 detik, teras pencét sareng tahan tombol kakuatan (iPhone 8 atanapi langkung tiheula) atanapi tombol sisi (iPhone X atanapi engké) dugi logo Apple némbongan di tengah layar.

Ayeuna, buka aplikasi Pesen sareng parios naha éta masih kosong. Upami kitu, teraskeun kana léngkah salajengna!

Pareuman iMessage teras hurungkeun deui

Aplikasi Pesen dina iPhone anjeun tiasa kosong kusabab bug sareng iMessage, sistem olahtalatah khusus anu tiasa dianggo di antara alat Apple. Urang tiasa nyobian ngalereskeun masalah minor sareng iMessage ku mareumanana sareng sapertos deui, sapertos anu dilakukeun nalika urang nga-restart iPhone anjeun.

Pikeun mareuman iMessage sareng ngahurungkeun deui, buka aplikasi Setélan teras ketok Pesen . Ketok saklar ka katuhu iMessage pikeun mareumanana. Anjeun bakal terang yén iMessage pareum nalika saklarna bodas sareng disetél ka kénca. Ketok saklar deui pikeun ngahurungkeun deui iMessage.

Apdet iPhone anjeun

Aplikasi iPhone Messages tiasa kosong kusabab gangguan parangkat lunak anu dilereskeun ku pembaruan parangkat lunak énggal. Anjeun tiasa tiasa ngalereskeun masalah ku ngamutahirkeun parangkat lunak iPhone anjeun kana ios panganyarna.

Buka aplikasi Setélan teras ketok Umum -> Pembaruan parangkat lunak . IPhone bakal mariksa apdet parangkat lunak anu sayogi. Upami aya pembaruan ios sayogi, ketok Unduh sareng pasang . Sakali pembaruan ios énggal parantos diunduh, iPhone anjeun bakal masang pembaruan sareng ngabalikan deui.

Upami aya anu lepat di sapanjang jalan, parios tulisan kami pikeun milarian terang naon anu kudu dilakukeun nalika iPhone anjeun moal ngamutahirkeun .

Reset sadaya Setélan

Ngareset sadaya setelan mangrupikeun cara anu dipercaya pikeun ngaleungitkeun sareng ngalereskeun masalah parangkat lunak anu jero anu hésé dilacak. Daripada nyobian pikeun ngaidentipikasi sumber akar masalah parangkat lunak anjeun, kami bakal ngareset dulur sadayana setélan iPhone anjeun kana standar pabrik.

Pastikeun nyerat kecap akses Wi-Fi anjeun sateuacan ngareset sadaya setelan sabab anjeun kedah ngalebetkeun deui engkéna!

Pikeun ngareset sadaya setelan, buka aplikasi Setélan teras ketok Umum> Reset> Reset Setélan . Teras, lebetkeun kodeu aksés, kodeu aksés Watesan anjeun (upami ngonpigurasi) teras ketok Reset sadaya setelan nalika peringatan konfirmasi nembongan dina layar.

iphone 6 janten panas nalika ngecas

Kumaha ngareset sadaya setelan dina iPhone anjeun

Saatos ngetok Reset Sadaya Setélan, iPhone anjeun bakal ngajalankeun reset sareng ngabalikan deui.

DFU Balikkeun iPhone Anjeun

Pamulihan DFU mangrupikeun upaya pamungkas pikeun ngungkulan masalah parangkat lunak anu gaduh masalah. DFU balikkeun mupus sareng ngamuat sadaya kode dina iPhone anjeun, masihan mimiti anu anyar. Parios tulisan kami pikeun diajar kumaha nempatkeun iPhone anjeun dina modeu DFU sareng malikkeunana !

Teu aya deui rohangan kosong

Anjeun parantos ngalereskeun masalah dina aplikasi Pesen sareng tiasa ngamimitian nga-SMS deui ka babaturan sareng kulawarga. Mudah-mudahan anjeun bagikeun tulisan ieu dina média sosial ngarah diajar naon anu kedah dilakukeun nalika aplikasi iPhone Messages kosong. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés ngeunaan iPhone atanapi iMessage anjeun, punten tinggalkeun koméntar ieu di handap.