Naha Batré iPhone Kuring Pupus Gancang? Ieu Fix Nyata!

Why Does My Iphone Battery Die Fast

Abdi badé ngawartosan anjeun persis naha batré iPhone anjeun gancang pisan jeung persis kumaha ngalereskeunana . Kuring gé ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa kéngingkeun umur batre langkung lami kaluar tina iPhone anjeun tanpa ngorbankeun fungsionalitas. Candak kecap kuring pikeun:



Seuseueurna masalah batré iPhone aya hubunganana sareng parangkat lunak.

Urang bakal nutupan sajumlah perbaikan batre iPhone kabuktosan yén kuring diajar tina pangalaman anu mimiti ku ratusan iPhones nalika kuring digawé pikeun Apple. Ieu hiji conto:



IPhone anjeun ngalacak sareng ngarékam lokasi anjeun dimana waé anjeun angkat. Éta nganggo pisan tina umur batre.

Sababaraha taun ka pengker (sareng saatos seueur jalma humandeuar), Apple kalebet bagian Setélan anu anyar anu disebat Batré . Éta nembongkeun sababaraha inpormasi anu manpaat, tapi éta moal mantuan anjeun ngalereskeun naon waé. Kuring nulis ulang tulisan ieu pikeun ningkatkeun umur batre ios 13, sareng upami anjeun nyandak saran ieu, Kuring janji umur batre anjeun bakal ningkat , naha anjeun ngagaduhan iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, atanapi iPhone X.

Abdi nembé nyiptakeun Pidéo YouTube pikeun babarengan sareng perbaikan batré iPhone kuring ngajelaskeun dina tulisan ieu. Naha anjeun resep maca atanapi nonton, anjeun bakal mendakan inpormasi hébat sami dina video YouTube anu anjeun bakal baca dina tulisan ieu.



Tip anu mimiti kami leres-leres buta bobo sareng aya alesan éta # 1: Ngalereskeun Push Mail tiasa ngadamel rongkah bédana dina umur batre iPhone anjeun.

ipad mini nyangkut kana logo apal

The Nyata Alesan iPhone, iPad, atanapi Batré iPod Anjeun Paeh Sakali Gancang

1. Surat Push

Nalika surat anjeun disetél ka Teken , éta hartosna yén iPhone anjeun ngajaga koneksi konstan kana sérver email anjeun sahingga sérver tiasa langsung Teken mail ka iPhone anjeun pas dugi. Sora saé, leres? Salah.

Jenius kalungguhan Apple ngajelaskeun ka kuring sapertos kieu: Nalika iPhone anjeun disetél pikeun ngadorong, éta terus naros ka sérver, 'Naha aya mail? Dupi aya surat? Naha aya surat? ”, Sareng aliran data ieu nyababkeun batré anjeun gancang pisan ngucur. Server Exchange mangrupikeun palaku awon anu mutlak, tapi dulur sadayana tiasa nguntungkeun tina ngarobah setting ieu.



Kumaha Fix Push Mail

Pikeun ngalereskeun masalah ieu, urang bakal ngarobih iPhone tina Teken ka ngukut. Anjeun bakal ngahemat seueur umur batré ku ngawartosan iPhone anjeun pikeun ngecék mail anyar unggal 15 menit tibatan sadaya waktos. IPhone anjeun bakal teras-terasan mariksa surat anyar iraha anjeun muka aplikasi Surat.

  1. Buka Setélan -> Akun & Sandi -> Candak Data Anyar .
  2. Pareuman Teken di luhur.
  3. Gulung ka handapeun teras pilih Unggal 15 Menit handapeun Dipulut .
  4. Ketok dina unggal akun email masing-masing sareng, upami tiasa, robih kana Dipulut .

Kaseueuran jalma satuju yén ngantosan sababaraha menit pikeun email sumping pantes janten pamutahiran anu penting dina umur batre iPhone anjeun.

Salaku samping, upami anjeun ngalaman masalah nyingkronkeun kontak atanapi almenak antara iPhone, Mac, sareng alat sanésna, parios tulisan kuring anu sanésna disebut Naha Sababaraha Kontak Kuring Leungit Tina iPhone, iPad, atanapi iPod Kuring? Ieu Fix Nyata!

Kuring bakal nunjukkeun jasa anu disumputkeun anu teras-terasan ngaleungitkeun batré anjeun, sareng kuring daék bet anjeun henteu kantos nguping kalolobaanana. Kuring yakin éta penting pikeun anjeun pikeun milih program sareng jasa mana anu tiasa ngaaksés lokasi anjeun, khususna solokan batré signifikan jeung masalah privasi pribadi éta sumping sareng iPhone anjeun, langsung kaluar tina kotak.

Kumaha Ngalereskeun Layanan Lokasi

  1. Buka Setélan -> Privasi -> Layanan Lokasi .
  2. Ketok Bagikeun Lokasi Abdi . Upami anjeun hoyong tiasa ngabagi lokasi anjeun sareng kulawarga sareng réréncangan dina aplikasi Pesen, teras tinggalkeun ieu, tapi ati-ati: Upami aya anu hoyong ngalacak anjeun, ieu kumaha aranjeunna ngalakukeunana.
  3. Gulung dugi ka handapeun sareng ketok Jasa Sistem . Hayu urang jelaskeun salah paham umum langsung: Kaseueuran setelan ieu sadayana ngeunaan ngirim data ka Apple pikeun pamasaran sareng panilitian. Nalika urang mareumanana, iPhone anjeun bakal teras-terasan fungsina sapertos biasana.
    • Pareuman sadayana dina kaca kacuali Darurat SOS , Milarian iPhone Kuring (jadi anjeun tiasa milarian upami éta leungit) sareng Gerak Kalibrasi & Jarak (upami anjeun hoyong nganggo iPhone anjeun salaku pedometer - upami henteu, pareuman éta ogé). IPhone anjeun bakal tiasa dianggo persis sapertos anu sateuacanna. Kompas masih tiasa dianggo sareng anjeun bakal nyambung kana menara sél kalayan saé pisan - éta ngan ukur Apple moal nampi data ngeunaan kabiasaan anjeun.
    • Ketok Lokasi penting . Naha anjeun terang iPhone anjeun parantos nyukcruk anjeun dimana-mana anjeung angkat? Anjeun tiasa ngabayangkeun kaleuwihan galur ieu dina batré anjeun. Abdi nyarankeun anjeun mareuman Lokasi penting . Ketok pikeun balik deui ka ménu Jasa Sistem utama.
    • Pareuman sadaya saklar handapeun Perbaikan Produk . Ieu ngan ukur ngirim inpormasi pikeun ngabantosan Apple ningkatkeun produkna, henteu ngajantenkeun iPhone anjeun ngajalankeun langkung épisién.
    • Gulung ka handapeun sareng hurungkeun Ikon Bar Status . Ku cara éta, anjeun bakal terang lokasi anjeun dianggo nalika panah sakedik némbongan di gigir batré anjeun. Upami panah éta teras-terasan, panginten aya anu lepat. Ketok pikeun balik deui ka ménu Layanan Lokasi utama.
  4. Pareuman Layanan Lokasi pikeun aplikasi anu henteu kedah terang dimana anjeun ayana.
    • Naon anu anjeun kedah terang: Upami anjeun ningali panah ungu di gigir aplikasi, éta nganggo lokasi anjeun ayeuna. Panah abu-abu hartosna éta dipaké lokasi anjeun dina 24 jam terakhir sareng panah anu ditetelakeun ungu hartosna éta nganggo a geofence (langkung seueur ngeunaan geofences engké).
    • Nengetan aplikasi naon waé anu ngagaduhan panah ungu atanapi kulawu di gigirna. Naha aplikasi ieu kedah terang lokasi anjeun damel? Upami éta dilakukeun, éta leres-leres saé - tinggalkeun nyalira. Upami henteu, ketok kana nami aplikasi sareng pilih Teu pernah pikeun ngeureunkeun aplikasi tina ngaleueut batré anjeun.

Hiji Kecap Ngeunaan Geofencing

TO geofence mangrupikeun perimeter virtual di sakitar lokasi. Aplikasi nganggo geofencing pikeun ngirim béjaan nalika anjeun sumping di atanapi angkat ti tujuan. Mangrupikeun ide anu saé, tapi pikeun geofencing tiasa dianggo, iPhone anjeun kedah teras-terasan nganggo GPS pikeun naros, 'Dimana kuring? Dimana abdi? Dimana kuring? '

Kuring henteu nyarankeun ngagunakeun aplikasi anu nganggo geofencing atanapi peringatan dumasar lokasi kusabab seueur kasus anu kuring kantos tingali dimana jalma-jalma henteu tiasa ngalaksanakeun sadidinten bari henteu kedah ngeusi batre iPhone - sareng geofencing anu janten alesan.

3. Entong Ngirim iPhone Analytics (Diagnostics & Data Pamakéan)

Ieu anu gancang: Sirah ka Setélan -> Privasi , gulung ka handapeun, sareng buka Analytics . Pareuman saklar gigireun Bagikeun iPhone Analytics sareng Bagikeun iCloud Analytics pikeun ngeureunkeun iPhone anjeun sacara otomatis ngirim data ka Apple ngeunaan kumaha anjeun nganggo iPhone.

4. Tutup Aplikasi Anjeun

Sakali unggal dua dinten atanapi dua, mangrupakeun ide anu saé pikeun nutup aplikasi anjeun. Di dunya anu sampurna, anjeun moal kedah ngalakukeun ieu sareng kaseueuran pagawé Apple moal pernah nyarios anu anjeun kedah. Tapi dunya iPhones nyaéta henteu sampurna - upami éta, anjeun moal maca tulisan ieu.

Naha Aplikasi Henteu Tutup Nalika Abdi Balik ka Layar Utama?

Henteu, aranjeunna henteu. Aranjeunna sakuduna dituju a digantungkeun modeu sareng tetep dimuat dina mémori sahingga nalika anjeun muka deui, anjeun angkat langsung di tempat anjeun angkat. Kami henteu cicing di iPhone Utopia: Kanyataan yén aplikasi ngagaduhan bug.

Seueur masalah solokan batré nalika aplikasi aya sakuduna pikeun nutup, tapi henteu. Sabalikna, aplikasi nabrak di tukang sareng mahluk batré iPhone anjeun ka solokan tanpa anjeun terang.

Aplikasi nabrak ogé tiasa nyababkeun iPhone anjeun janten panas. Upami éta kajantenan ka anjeun, parios tulisan kuring disebut Naha iPhone Kuring Panas? pikeun milarian terang kunaon sareng ngalereskeunana kanggo saé.

iTunes 12 moal ngakuan iphone

Kumaha Nutup Aplikasi Anjeun

Pencét dua kali Tombol Bumi sareng anjeun bakal ningali iPhone aplikasi pangalih . Pengalih aplikasi ngamungkinkeun anjeun ningali sadaya aplikasi anu disimpen dina mémori iPhone anjeun. Pikeun ngotéktak daptar, gesek kénca atanapi katuhu nganggo ramo. Atuh bet anjeun bakal kaget sabaraha aplikasi anu kabuka!

Pikeun nutup aplikasi, anggo ramo anjeun pikeun ngusap kana aplikasi sareng nyorong kana luhur layar. Ayeuna anjeun parantos nyaan nutup aplikasi sareng éta moal tiasa ngicalan batré anjeun di tukang. Nutupkeun aplikasi anjeun henteu pernah mupus data atanapi nyababkeun efek samping négatip - éta ngan ukur tiasa ngabantosan anjeun ngagaduhan umur batre anu langkung saé.


Kumaha kuring terang upami aplikasi parantos nabrak iPhone kuring? Sadayana Sigana!

Upami anjeun hoyong buktos, buka Setélan -> Privasi -> Analytics -> Data Analytics . Sanés kuduna hal anu goréng upami aplikasi didaptarkeun di dieu, tapi upami anjeun ningali seueur éntri pikeun aplikasi anu sami atanapi aplikasi anu didaptarkeun di handapeun LatestCrash , anjeun panginten ngagaduhan masalah sareng aplikasi éta.

Kontroversi Penutupan Aplikasi

Nembe, kuring kantos ningali tulisan anu nyebatkeun nutup aplikasi anjeun saleresna ngabahayakeun kana umur batre iPhone. Tulisan abdi disebat Naha Nutupan Aplikasi iPhone Idé Goréng? Henteu, Sareng Ieu Naha. ngajelaskeun kadua sisi carita, sareng naha nutup aplikasi anjeun leres-leres nyaéta mangrupakeun ide anu saé nalika anjeun ningali gambar anu ageung.

5. Bewara: Ukur Anggo Anu Anjeun Butuh

Bewara: OKÉ atanapi Henteu Ngidinan?

Urang sadayana parantos ningali patarosan sateuacan urang muka aplikasi pikeun pertama kalina: ' App Hoyong Kirimkeun Anjeun Push Notification ”, sareng kami milih Oké atawa Entong Ngidinan . Sababaraha jalma sadar kumaha pentingna éta kudu ati-ati ngeunaan aplikasi mana anu anjeun nyarioskeun OKÉ.

Nalika anjeun ngantepkeun aplikasi pikeun ngirim Push Notification, anjeun mikeun ijin aplikasi éta pikeun tetep dijalankeun di tukang sahingga upami aya kajadian anu anjeun paduli (sapertos nampi pesen téks atanapi tim favorit anjeun anu meunang pertandingan), aplikasi éta tiasa ngintunkeun anjeun peringatan kanggo ngabéjaan.

Bewara anu saé, tapi éta ngalakukeun hirup batré solokan. Urang kedah diwartosan nalika nampi pesen téks, tapi penting pikeun urang pikeun milih aplikasi mana waé anu diidinan ngirim kami bewara.

Setélan -> Bewara

Kumaha Ngalereskeun Bewara

Buka Setélan -> Bewara sareng anjeun bakal ningali daptar sadaya aplikasi anjeun. Dina handapeun nami unggal aplikasi, anjeun bakal ningali ogé Pareuman atanapi jinis béwara yén aplikasi diidinan ngirim anjeun: Lencana, Sora, atanapi Spanduk . Malire aplikasi anu nyebatkeun Pareuman sareng tingali kana daptar. Nalika anjeun angkat, naroskeun ka diri nyalira patarosan ieu: 'Naha kuring kedah nampi peringatan tina aplikasi ieu nalika henteu kabuka?'

kumaha carana nambihan printer dina iphone

Upami jawabanana leres, tinggalkeun sadayana sapertos ayeuna. Éta leres-leres saé ngamungkinkeun sababaraha aplikasi pikeun ngabéjaan anjeun. Upami jawaban na henteu, éta saé pikeun mareuman bewara pikeun aplikasi éta.

Pikeun mareuman bewara, ketok nami aplikasi sareng mareuman saklar gigireun Ngidinan Bewara . Aya pilihan séjén di dieu ogé, tapi éta henteu mangaruhan umur batre iPhone anjeun. Éta ngan ukur penting upami béja pareum atanapi hurung.


6. Pareuman Widget Anu Anjeun Henteu Anggo

Widget mangrupikeun 'mini-apps' sakedik anu teras-terasan dijalankeun dina latar iPhone anjeun pikeun masihan anjeun aksés gampang kana inpormasi anu paling anyar tina aplikasi favorit anjeun. Kana waktosna, anjeun bakal ngahémat sajumlah umur hirup batré ku mareuman widget anu anjeun henteu anggo. Upami anjeun henteu pernah nganggo, henteu kunanaon mareumanana.

Pikeun ngakses widget anjeun, ketok tombol Utama pikeun muka layar Utama iPhone anjeun sareng gesek ti kénca ka katuhu dugi ka lebet kana widget. Teras, gulung ka handap teras ketok bunderan éta Édit kancing. Di dieu anjeun bakal ningali daptar widget anjeun tiasa nambihan atanapi ngahapus dina iPhone anjeun. Pikeun miceun widget, ketok tombol minus beureum ka kénca na.

7. Pareuman Telepon Anjeun Sakali Saminggu (Cara Katuhu)

Mangrupikeun tip saderhana tapi penting ogé: Pareuman iPhone sareng mareuman deui saminggu sakali tiasa ngabéréskeun masalah umur batre anu disumputkeun anu numpuk kalayan waktos. Apple moal nyaritakeun yén kusabab dina iPhone Utopia, éta henteu.

Di dunya nyata, mareuman iPhone anjeun tiasa ngabantosan masalah sareng aplikasi anu nabrak atanapi masalah teknis anu sanés anu tiasa kajantenan nalika naon waé komputer parantos lami hirup.

Hiji kecap peringatan: Entong tahan tombol kakuatan sareng tombol bumi dina waktos anu sami pikeun mareuman iPhone anjeun. Ieu disebut 'hard reset', sareng ngan kedah dianggo nalika leres-leres diperyogikeun. Éta mirip pikeun mareuman komputer desktop ku narik colokan na témbok.

Kumaha Pareuman iPhone Anjeun (The Leres Jalan)

Pikeun mareuman iPhone anjeun, pencét jeung tahan kenop daya dugi ka 'slide to power off' nembongan. Gesek ikon kakuatan bunderan dina layar nganggo ramo sareng antosan saat iPhone anjeun pareum. Éta lumrah pikeun prosés pikeun nyandak sababaraha detik. Teras, hurungkeun deui iPhone anjeun ku mencét sareng nahan tombol kakuatan dugi ka ningali logo Apple némbongan.

8. Latar Aplikasi Refresh

Latar Aplikasi Refresh

Aplikasi tangtu dina iPhone anjeun diidinan nganggo Wi-Fi atanapi konéksi data sélulér anjeun pikeun ngaunduh kontén anyar sanaos anjeun henteu nganggo. Anjeun tiasa ngahémat sajumlah umur hirup batré (sareng sababaraha rencana data anjeun) ku ngawatesan jumlah aplikasi anu diidinan nganggo fitur ieu anu disebat Apple Background App Refresh.

Kumaha Ngalereskeun Latar Aplikasi Refresh

Buka Setélan -> Umum -> Refresh Aplikasi Latar . Di luhur, anjeun bakal ningali saklar toggle anu mareuman Latar Aplikasi Refresh sapinuhna. Kuring henteu nyarankeun anjeun ngalakukeun ieu, kusabab Latar Aplikasi Refresh tiasa janten hal anu saé pikeun aplikasi anu tangtu. Upami anjeun sapertos kuring, anjeun bakal tiasa mareuman ampir unggal aplikasi dina daptar.

Nalika anjeun ngagulung unggal aplikasi, naroskeun ka diri anjeun kana patarosan ieu: 'Naha kuring hoyong aplikasi ieu tiasa ngaunduh inpormasi anyar sanaos kuring henteu nganggo éta? ' Upami jawaban na enya, tinggalkeun Latar Aplikasi Refresh diaktipkeun. Upami henteu, mareumanana sareng anjeun bakal ngahemat langkung seueur hirup batré unggal waktos anjeun.

9. Jaga iPhone Anjeun Tiis

Numutkeun ka Apple, iPhone, iPad, sareng iPod didesain kanggo dianggo ti 32 derajat dugi ka 95 derajat fahrenheit (0 derajat dugi ka 35 derajat celsius). Naon anu aranjeunna henteu sering ngawartosan anjeun nyaéta ngalaan iPhone anjeun kana suhu di luhur 95 derajat fahrenheit tiasa ngaruksak batré anjeun sacara permanen.

Upami dinten panas sareng anjeun bade jalan-jalan, tong hariwang ngeunaan éta - anjeun bakal damang. Anu urang carioskeun di dieu nyaéta kakeunaan kakeunaan panas pisan. Moral carita: Sarua sapertos anjing anjeun, tong ngantep iPhone anjeun dina mobil panas. (Tapi upami anjeun kedah milih, simpen anjing).

Naha Cuaca Tiis Rusak Batré iPhone Kuring?

Suhu anu handap moal ngaruksak batré iPhone anjeun, tapi kitu waé ngalakukeun kajadian: Beuki tiis, beuki gancang tingkat batréna turun. Upami suhu na cukup handap, iPhone anjeun panginten lirén damel sadayana, tapi nalika janten panas deui, tingkat iPhone sareng batréna kedah normal deui.

10. Pastikeun Otomatis-Konci Dihurungkeun

Salah sahiji cara gancang pikeun nyegah batré solokan batre iPhone nyaéta ku mastikeun konci otomatis diaktipkeun. Buka aplikasi Setélan teras ketok Pintonan & Caang -> Konci Otomatis . Teras, pilih pilihan naon waé salain ti Never! Ieu mangrupikeun waktos anjeun tiasa ngantepkeun iPhone sateuacan layar dipareuman sareng modeu bobo.

11. Pareuman Pangaruh Visual Henteu perlu

iPhone éndah, ti perangkat keras dugi ka parangkat lunak. Kami ngartos ideu dasar pikeun ngadamel komponen-komponen hardware, tapi naon anu ngamungkinkeun parangkat lunak pikeun nembongkeun gambar anu saé sapertos kitu? Di jero iPhone anjeun, sapotong perangkat keras anu diwangun kana papan logika anu disebat Unit Pangolah Grafik (atanapi GPU) masihan kakuatan iPhone pikeun nembongkeun épék visual na anu saé.

Masalah sareng GPU nyaéta aranjeunna kantos-lapar kakuatan. The fancier épék visual, beuki gancang batréna mati. Ku ngirangan galur dina GPU iPhone anjeun, urang tiasa sacara signifikan ningkatkeun umur batré anjeun. Ti saprak ios 12 dileupaskeun, anjeun tiasa ngalengkepan sadayana anu kuring biasa nyarankeun dina sababaraha tip anu béda ku ngarobah hiji setting dina tempat anu sigana moal dipikirkeun.

iphone x layar hideung tapi tetep jalan

Buka Setélan -> Aksesibilitas -> Gerak -> Ngurangan Gerak teras ketok saklar pikeun ngahurungkeunana.

Kumisan ti pangaruh wallpaper paralaks dina layar utama, anjeun panginten moal aya anu perhatoskeun naon waé bédana sareng anjeun bakal ngahémat sajumlah umur hirup batré.

12. Hurungkeun Ngecas Batré Dioptimalkeun

Ngecas Batré anu Dioptimalkeun ngamungkinkeun iPhone anjeun diajar ngeunaan kabiasaan ngecas anjeun pikeun ngirangan sepuh batré. Kami ngarékoméndasikeun ngahurungkeun setélan ieu sahingga anjeun tiasa kéngingkeun maksimal tina batré iPhone anjeun dina waktos anu langkung lami.

Buka Setélan teras ketok Batré -> Kaséhatan Batré . Teras, hurungkeun saklar di gigireun Optimize Battery Charging.

13. DFU Mulangkeun & Balikkeun Ti iCloud, Sanés iTunes

Dina titik ieu, anjeun parantos ngantosan hiji atanapi dua dinten sareng umur batre anjeun masih henteu ningkat. Waktosna kanggo mulangkeun iPhone anjeun . Kami nyarankeun ngalakukeun DFU balikkeun . Saatos balikkeunana réngsé, kami nyarankeun pikeun mulangkeun tina cadangan iCloud upami anjeun tiasa.

Hayu atuh jelas: Leres, anjeun kedah nganggo iTunes pikeun mulangkeun iPhone anjeun - teu aya jalan anu sanés. Kami ngawangkong ngeunaan cara anjeun nempatkeun data dina iPhone anjeun saatos éta parantos disimpen deui ka suhunan pabrik.

Sababaraha urang bingung ngeunaan persisna iraha éta aman pikeun nyambungkeun iPhone anjeun tina komputer. Pas anjeun ningali layar 'Halo' dina iPhone anjeun atanapi 'Siapkeun iPhone anjeun' dina iTunes, leres-leres aman pikeun nyambungkeun iPhone anjeun.

Salajengna, anggo ménu dina telepon anjeun pikeun nyambung ka Wi-Fi sareng balikeun tina cadangan iCloud anjeun. Upami anjeun kantos ngalaman masalah nyadangkeun kana iCloud na khususna upami anjeun kakurangan tina panyimpenan, parios tulisan kuring éta sadayana ngeunaan kumaha ngalereskeun cadangan iCloud.

Sanés Cadangan iCloud sareng Cadangan iTunes Hakékatna Sarua?

Leres, cadangan iCloud sareng cadangan iTunes ngalakukeun ngandung dasarna eusi anu sarua. Alesan kuring nyarankeun ngagunakeun iCloud nyaéta nyandak komputer anjeun sareng masalah naon waé anu tiasa dipibanda lengkep dina gambar.

15. Anjeun Mungkin ngagaduhan Masalah Perkakas (Tapi Éta Sanés Batréna)

Dina awal tulisan ieu, kuring nyebatkeun yén seueurna masalah anu aya hubunganana sareng umur batre iPhone asalna tina parangkat lunak, sareng éta leres pisan. Aya sababaraha conto dimana masalah hardware tiasa ngabalukarkeun masalah, tapi ampir di unggal kasus masalahna henteu nganggo batréna.

Serelek sareng tumpahan tiasa nyababkeun karusakan komponén internal anu kalibet dina ngecas atanapi ngajaga muatan dina iPhone anjeun. Batréna nyalira didesain janten cekap tahan, sabab upami ditusuk éta tiasa sacara harfiah ngabeledug.

Tés Batré Toko Apple

Nalika anjeun nyandak iPhone anjeun ka Apple Store pikeun dilayanan, Apple techs ngajalankeun diagnostik gancang anu ngungkabkeun sajumlah inpormasi ngeunaan kaséhatan iPhone anjeun sacara umum. Salah sahiji diagnostik ieu nyaéta uji batré, sareng éta lulus / gagal. Dina sadaya waktos kuring di Apple, kuring yakin kuring ningali sajumlah dua iPhone sareng aki-aki anu henteu lulus tina tés éta - sareng kuring ningali pisan tina iPhones.

Upami iPhone anjeun lulus tés batréna, sareng aya kamungkinan 99% éta, Apple bakal henteu ngaganti batré anjeun sanajan anjeun dina jaminan. Upami anjeun henteu acan nyandak léngkah anu kuring dijelaskeun dina tulisan ieu, éta bakal dikirim anjeun ka bumi pikeun ngalaksanakeunana. Upami anjeun gaduh parantos naon anu kuring nyarankeun, anjeun tiasa nyarios, 'Kuring parantos nyobian, sareng éta henteu hasil.'

Upami anjeun leres-leres hoyong ngagentos batréna

Upami anjeun pasti anjeun ngagaduhan masalah batré sareng anjeun milari jasa ngagentos batré anu langkung mirah tibatan Apple, kuring nyarankeun Pulsa , layanan perbaikan anu bakal sumping ka anjeun di bumi atanapi kantor sareng ngagentos batréna nalika ngantosan, sakedik 30 menit.

Kasimpulanana

Abdi ngarep pisan yén anjeun parantos resep maca sareng diajar tina tulisan ieu. Nulis éta mangrupikeun padamelan cinta, sareng kuring bersyukur pikeun unggal jalma anu maca éta sareng ngalirkeun ka babaturanana. Upami anjeun hoyong, tinggalkeun koméntar di handap - Abdi hoyong ngadangukeun ti anjeun.

Sing salamet,
David Payette