Kumaha Cara Kuring Otomatis Nambahkeun Emojis Dina Pesen iPhone? Éta Gampang!

How Do I Automatically Add Emojis Iphone Messages

Anjeun panginten terang naon emoji, tapi upami anjeun henteu: Emoji mangrupikeun rupa-rupa imut alit, haté, bintang, tuangeun, inuman, sato, sareng ikon sanés anu tiasa anjeun anggo pikeun ngagentos kecap dina iPhone anjeun. Énggalna énggal Emoji Panggantian fitur pikeun iMessage ngamungkinkeun anjeun nambihan emoji langkung gampang sareng gancang tibatan anu sateuacanna, sareng dina tulisan ieu, kuring bakal nunjukkeun kumaha carana sacara otomatis nambihan emoji kana pesen téks anjeun dina iPhone anjeun jeung kumaha ngagunakeun gaganti emoji di ios 10 .





Sateuacan Urang Dimimitian, Pastikeun Emojis Dihurungkeun

Upami anjeun henteu acan nyetél Emojis dina iPhone anjeun, anjeun bakal hoyong nambihan Emoji Keyboard kana iPhone anjeun sateuacan ngalih.

Kumaha Kumaha Kuring Nyiapkeun Emojis Dina iPhone Kuring?

  1. Buka Setélan
  2. Ketok umum
  3. Ketok Kibor
  4. Ketok Kibor
  5. Ketok Tambihkeun Keyboard Anyar…
  6. Ketok Emoji



Ayeuna anjeun bakal gaduh Emoji Keyboard sayogi dina alat anjeun kanggo dianggo dina iMessage, Catetan, Facebook, sareng seueur deui! Pikeun ngaksés kana Emoji Keyboard, anjeun bakal ngetok pamilih keyboard , simbol dunya leutik éta, aya di kénca handapeun keyboard anjeun. Anjeun bakal ningali sadaya emoji anu sayogi dina iPhone anjeun sareng kanggo balik kana kibor biasa, cukup ketok ABC di kénca handapeun keyboard emoji.

Kumaha Cara Ganti Otomatis Téks Ku Emojis Dina iPhone Kuring?

  1. Ketik téks pesen anjeun kana aplikasi Pesen.
  2. Ketok kana Ikon globe atanapi Ikon raray seuri di sisi kénca palang ruang pikeun muka keyboard Emoji.
  3. Kecap anu tiasa diganti bakal disorot dina jeruk.
  4. Ketok unggal kecap anu disorot pikeun ngagentoskeun ku emoji.

Panggantian Emoji Dina Aksi: Kumaha Nganggo Fitur ios 10 Anyar

Saatos anjeun ngetik téks kana iMessage, anjeun tiasa mariksa naha aya emoji pikeun ngagentos kecap dina téks anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun bakal lebet kana Emoji Keyboard, jeung iMessage bakal ngarobah sadaya kecap anu mungkin aya emoji jadi an oranyeu Warna.



Anjeun teras tiasa ngetok unggal kecap sareng éta bakal nunjukkeun pilihan pikeun naon emoji tiasa ngagentos kecap éta! Éta gampang pisan sareng gancang dianggo sareng bakal ngantep anjeun nambihan emoji gancang pikeun tiap pesen. Upami aya kecap sareng sababaraha pilihan emoji, éta bakal muncul sakedik gelembung sareng kamungkinan emoji sareng anjeun tiasa milih anu pangsaéna pikeun pesen anjeun.

Upami ngan aya hiji pilihan emoji, éta bakal langsung ngagentos ku emoji éta nalika anjeun ngetok kecap éta. Upami ngetik dina kecap haté éta ngan ukur masihan anjeun hiji pilihan, upami anjeun ngetik dina kecap jantung, Nanging, éta masihan anjeun sababaraha pilihan, janten tanda baca sareng tata basa mangaruhan emojis iMessage anu bakal ditawarkeun ka anjeun!

Sakali anjeun parantos anggo ngagentos emoji, sadaya kecap anu anjeun ketok sareng ganti ayeuna bakal ngagaduhan emoji dina tempatna, janten pesen anjeun ayeuna siap dikirim, kalebet emoji anu pikaresepeun! Anjeun tiasa lumayan kreatif kalayan ngagunakeun emoji pikeun ngagentos kecap sareng ngajantenkeun sadayana kalimat upami anjeun nganggo sakedik kreativitas.

Gancang Lebetkeun Emojis Ngagunakeun Téks Ramalan

Anjeun ayeuna ogé tiasa nganggo Ramalan téks pikeun ngalebetkeun emoji tanpa ngaganti kibor. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa ngalebetkeun emoji nalika nuju sms sareng anjeun moal ngantepkeun ABC keyboard. Pastikeun kotak téks prediktipna hurung. Tahan kana pamilih keyboard (éta simbol dunya leutik deui), pastikeun tombol pikeun Ramalan dialihkeun kana (héjo)

Nalika anjeun ngetik kecap anu tiasa diganti ku emoji, éta bakal muncul dina saran janten anjeun henteu kedah ngarobih keyboard. Nalika anjeun ngetik kecap, Ramalan téks bakal nunjukkeun anjeun kamungkinan emoji pikeun dianggo, sapertos artos, éta nunjukkeun kuring emoji kantong artos. Ngalebetkeun emoji ku cara ieu ngamungkinkeun anjeun gampang téks duanana kecap sareng emojis, tapi éta kawates sabab anjeun ngan ukur tiasa ningali hiji kamungkinan pilihan emoji tibatan sadayana.

Aplikasi iPhone Messages: Anyar sareng ningkat dina ios 10

Kalayan fitur ngagantian emoji énggal sareng sababaraha fitur énggal sanés anu kami nutupan dina tulisan sanés, aplikasi iPhone Messages ngagaduhan sababaraha trik énggal anu pikaresepeun. Kuring nguji beta ios 10 sareng peryogi lami pikeun mendakan sadaya fitur anyar anu ayeuna sayogi di iMessage. iOS 10 ayeuna sayogi kanggo umum, maka teraskeun terang naon Anjeun ayeuna tiasa ngalakukeun sareng Messages dina iPhone anjeun.