iPhone Nyangkut dina Kabayang Puteran? Ieu Fix The!

Iphone Stuck Spinning Wheel

IPhone anjeun nyangkut dina layar hideung nganggo roda puteran sareng anjeun henteu yakin kunaon. IPhone anjeun henteu ngahurungkeun deui naon waé anu anjeun lakukeun! Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun kumaha carana ngalereskeun masalah nalika iPhone anjeun nyangkut dina roda puteran .



Naha iPhone Kuring Nyangkut Dina Roda Puteran?

Kaseueuran waktos, iPhone anjeun nyangkut dina roda puteran kusabab aya anu lepat salami prosés reboot. Ieu tiasa kajantenan saatos anjeun ngahurungkeun iPhone anjeun, ngapdétkeun perangkat lunak na, ngareset tina Setélan, atanapi malikkeun kana standar pabrik.



Sanaos kurang kamungkinanana, komponén fisik iPhone anjeun tiasa rusak atanapi rusak. Pitunjuk léngkah-léngkah kami di handap ieu bakal dimimitian ku léngkah ngungkulan parangkat lunak, teras ngabantosan anjeun kéngingkeun dukungan upami iPhone anjeun ngagaduhan masalah hardware.

iphone 6 nyangkut dina corak cai modeu headphone

Hard Reset iPhone Anjeun

Reset keras maksa iPhone anjeun pikeun gancang pareuman sareng ngahurungkeun deui. Nalika iPhone anjeun nabrak, beku, atanapi nyangkut dina roda puteran, reset anu hésé tiasa ngahurungkeun deui.



Prosés ngalakukeun reset hésé béda-béda gumantung kana modél iPhone anu anjeun gaduh:

  • iPhone 6s, iPhone SE (1st Generation), sareng modél anu langkung lami : Sakaligus pencét sareng tahan tombol Mimiti sareng tombol kakuatan dugi layar séhat hideung sareng logo Apple némbongan.
  • iPhone 7 : Sakaligus pencét sareng tahan tombol polumeu handap sareng tombol kakuatan dugi layar janten hideung sareng logo Apple nembongan.
  • iPhone 8, iPhone SE (Generasi ka-2), sareng modél anu langkung énggal : Pencét sareng lepaskeun tombol polumeu ka luhur, pencét sareng lepas tombol polumeu handap, teras pencét sareng tahan tombol samping dugi tampilan hideung sareng logo Apple némbongan.

Reset anu sesah bakal ngalereskeun masalah ieu seuseueurna waktos. Upami éta leres, langsung cadangan iPhone anjeun ka iTunes (PC sareng Mac anu ngajalankeun Mojave 10.14 atanapi langkung tiheula), Panimu (Macs ngajalankeun Catalina 10.15 sareng langkung anyar), atanapi iCloud . Upami masalah ieu tetep, anjeun bakal hoyong salinan sadaya data dina iPhone anjeun!

DFU Balikkeun iPhone Anjeun

Sedengkeun reset hard samentawis tiasa ngalereskeun masalah nalika iPhone anjeun nyangkut dina roda puteran, éta moal ngaleungitkeun masalah parangkat lunak anu langkung jero anu nyababkeun masalah éta mimitina. Kami ngarékoméndasikeun nempatkeun iPhone anjeun dina modeu DFU upami masalahna tetep lumangsung.



DFU (pembaruan firmware alat) malikkeun mangrupikeun iPhone anu paling jero sareng léngkah terakhir anu anjeun tiasa laksanakeun ngaluarkeun masalah parangkat lunak atanapi firmware . Unggal garis kode dihapus sareng dimuat deui kana iPhone anjeun, sareng versi ios pangénggalna dipasang.

Pastikeun pikeun nyadangkeun iPhone anjeun sateuacan nempatkeun kana modeu DFU. Nalika anjeun siap, parios kami Pitunjuk mulangkeun DFU pikeun diajar kumaha ngalakukeun léngkah ieu!

Kontak Apple

Waktosna ngahubungi dukungan Apple upami iPhone anjeun masih nyangkut dina roda puteran. Pastikeun pikeun ngajadwalkeun pasini upami anjeun ngarencanakeun nyandak iPhone anjeun kana Genius Bar. Apple ogé ngagaduhan telepon jeung live chat dukungan upami anjeun henteu cicing caket lokasi ritel.

Candak iPhone Anjeun Pikeun Spin

Anjeun parantos ngalereskeun masalah dina iPhone anjeun sareng hurung deui. Pastikeun bagikeun tulisan ieu dina média sosial pikeun ngajar kulawarga, babaturan, sareng pengikut naon anu kedah dilakukeun nalika iPhone na macét dina roda puteran.

Naha aya patarosan anu sanés ngeunaan iPhone anjeun? Tinggalkeun aranjeunna dina bagian koméntar di handap!