iPhone: Naha pilihan 'Ninggalkeun paguneman ieu' teu aya atanapi henteu? Ieu jalan kaluarna!

Iphone La Opci N De Dejar Esta Conversaci N Esta En Gris O Ausente

Anjeun dina pesen téks kelompok atanapi paguneman iMessage sareng anjeun badé kaluar. Anjeun resep réréncangan anjeun, tapi aranjeunna ngarusak iPhone sareng cekap cekap. Anjeun noél Inpormasi Di pojok kanan luhur aplikasi Messages, anjeun ngagulung ka handap sareng perhatoskeun yén ' Ninggalkeun paguneman ieu 'redup atanapi teu aya . Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun kumaha Ninggalkeun paguneman ieu jalan, naha éta leungit atanapi kulawu, sareng kumaha kaluar tina grup pesen téks atanapi paguneman iMessage dina iPhone anjeun.

Kami parantos gaduh pesen téks kelompok salami mangtaun-taun, tapi Ninggalkeun paguneman ieu nembé dikenalkeun. Alesanna nyaéta Ninggalkeun paguneman ieu lumaku pikeun Paguneman iMessage , anu mangrupakeun iMessages antara langkung ti dua jalma.





Upami anjeun héran dimana milari Ninggalkeun paguneman ieu , buka aplikasi Pesen, buka pesen grup naon waé, ketok inpormasi di belah katuhu luhur sareng gulung ka handap.



iphone kuring 6 teu ngagaduhan jasa

Pesen Téks Grup vs. Paguneman iMessage

Dugi ka ayeuna-ayeuna pisan, sadaya 'tulisan kelompok' anu parantos kami ilubiung parantos ngagunakeun rencana pesen téks anu urang mésér ngalangkungan panyadia layanan nirkabel pikeun ngirim sareng nampi pesen. Apple nembé ngenalkeun Paguneman iMessage , anu mangrupikeun pesen kelompok anu ngagunakeun téknologi iMessage Apple tibatan rencana olahtalatah téks anjeun.

Pariksa tulisan kuring dina bédana ageung antara iMessages sareng pesen téks upami anjeun hoyong terang kunaon nganggo iMessage pikeun tulisan kelompok penting.

Naha teu acan aya tombol 'Ninggalkeun paguneman ieu'?

Ngartos kunaon Ninggalkeun paguneman ieu mangrupikeun fitur énggal, penting pikeun mimiti ngarti bédana dasar antara pesen téks grup sareng paguneman iMessage.



Texting Grup

Kalayan sms kelompok, masing-masing jalma ngirim pesen langsung dulur sejenna di grup, jeung iPhone unggal jalma ngalacak pamilon dina paguneman .

Texting Grup

Paguneman IMessage

Kalayan paguneman iMessage, sérver iMessage salaku perantara antara sadaya pamilon. Daripada nganggo jaringan sélulér, sadaya pesen ngalangkungan server iMessage sareng sérver ngalacak pamilon dina paguneman .

iphone 7 acak dipareuman

hartos Alkitab salju dina impian

Kumaha cara terang upami anjeun aya dina talatah téks kelompok atanapi paguneman iMessage

Buka aplikasi Pesen, ketok pikeun muka pesen grup, sareng tingali di handapeun jam di luhur layar. Upami ningali Grup MMS , anjeun dina pesen téks kelompok standar. Upami ningali Kelompok , anjeun dina paguneman iMessage.

Beda ageung

IPhone anjeun henteu ngagaduhan kamampuan pikeun nyaritakeun anjeun langsung ka iPhones sanés anu anjeun badé ngantunkeun paguneman, tapi tiasa laporkeun ka server iMessage Apple. Kusabab server iMessage ngalacak pamilon grup, unggal jalma ngagaduhan kamampuan pikeun ninggalkeun paguneman, biasana. Upami pilihan tina Ninggalkeun paguneman ieu leungit atanapi kulawu, baca teras pikeun milari sababna.

Naha kuring kaleungitan pilihan pikeun Ninggalkeun Paguneman?

Upami anjeun henteu ningali tombol na Ninggalkeun Paguneman , anjeun dina pesen téks grup tradisional, sanés paguneman iMessage. Sms kelompok nganggo rencana sms panyadia layanan nirkabel anjeun, sareng kumargi iPhones henteu tiasa nyaritakeun anjeun langsung ka iPhones sanés anu anjeun badé ngantunkeun paguneman, ngantunkeun sanés pilihan.

Kumaha kuring kéngingkeun pesen téks grup tradisional?

Ieu sigana henteu saé, tapi éta kanyataanna: sopan naroskeun supados henteu aya deui anu dikirim ka anjeun, atanapi meungpeuk nomer. Anjeun teu gaduh kontrol deui naha anjeun nampi pesen téks grup tibatan nalika anjeun nampi pesen téks biasa. Upami anjeun leres-leres bosen, tulisan kuring ngeunaan kumaha carana meungpeuk panelepon dina iPhone éta ogé lumaku pikeun sms.

Upami Ninggalkeun pilihan paguneman ieu janten kulawu

Upami pilihan tina Ninggalkeun paguneman ieu kabeurangan dina iPhone anjeun, hartosna ngan ukur aya tilu pamilon dina paguneman iMessage sareng anjeun moal tiasa ngantunkeun siga anjeun moal tiasa ngarobih paguneman iMessage tilu jalma janten iMessage dua jalma. Pilihan pikeun Ninggalkeun Paguneman ieu kulawu

Sanajan anjeun ngahapus sakabéh paguneman tina iPhone anjeun, éta bakal ditambihan deui ka grup nalika batur ngirim pesen. The hungkul cara ngantunkeun paguneman iMessage tilu jalma nyaéta nambihan batur kana grup pikeun ngajantenkeun paguneman opat jalma - maka anjeun tiasa angkat.

kumaha carana kéngingkeun bantosan pamaréntah pikeun bumi

Naha kuring henteu tiasa ngantunkeun paguneman iMessage tilu jalma?

Tega sareng kuring: sacara téoritis, upami anjeun ngantunkeun paguneman, ngan ukur aya dua pamilon sareng éta moal janten paguneman grup iMessage. Sabalikna, éta bakal janten iMessage normal antara dua jalma.

Ieu sigana mah fitur anu kedahna diwanohkeun sareng paguneman iMessage, tapi henteu. Pamekar Apple henteu diragukeun damel dina fungsionalitas ieu ayeuna sareng bakal ngaleupaskeun salaku bagian tina pembaruan ios kahareup.

Iraha meureun l tinggalkeun obrolan?

Ninggalkeun paguneman ieu Éta ngan tiasa dianggo upami anjeun dina paguneman iMessage sareng opat atanapi langkung pamilon.

Ninggalkeun Tulisan ieu

Ninggalkeun paguneman ieu éta fitur anu saé anu henteu acan mateng sapinuhna, sareng pasti matak lieur upami anjeun henteu ngartos kumaha sareng iraha jalanna. Ngarasa Luncat ka bagikeun pikiran anjeun dina bagian koméntar ieu di handap, sareng upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés, Payette Grup Terusan Facebook éta tempat anu saé kanggo milarian bantosan.

Hatur nuhun parantos maca,
David P.