Épék iMessage Teu Gawe Dina iPhone? Ieu Fix The!

Imessage Effects Not Working Iphone

Éta ulang taun sahabat anjeun sareng badé ngintunkeun anjeunna 'Selamat Ulang Tahun!' pesen téks kalayan balon. Anjeun pencét sareng tahan panah kirim dina aplikasi Pesen, tapi teu aya kajadian. Perkara teu sabaraha lami anjeun nahan, menu 'Kirim nganggo pangaruh' ngan moal némbongan. Dina tutorial ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha menu 'Kirim nganggo pangaruh' moal némbongan dina aplikasi Pesen jeung kunaon Épék iMessage henteu tiasa dianggo dina iPhone anjeun.

Kunaon Épék iMessage Henteu Gawé Dina iPhone Kuring?

Épék iMessage henteu tiasa dianggo dina iPhone anjeun sabab anjeun nyobian ngirim pesen téks ka batur anu nganggo smartphone sanés Apple atanapi setting aksés anu disebat Reduce Motion dihurungkeun. Épék iMessage ngan ukur tiasa dikirim antara alat Apple nganggo iMessages, sanés nganggo pesen téks biasa.



sabaraha lami pangampunan imigrasi

Kumaha Kuring Ngalereskeun Pangaruh iMessage Dina iPhone Kuring?

1. Pastikeun Anjeun Ngirim iMessage (Sanés Pesan Téks)

Sanaos iMessages sareng talatah téks langsung cicing di sisi aplikasi Messages, ngan ukur iMessages anu tiasa dikirim kalayan épék - sanés pesen téks biasa.



Upami anjeun nyobian ngirim pesen ka batur sareng menu 'Kirim nganggo pangaruh' moal muncul, jadikan pasti anjeun nuju ngirim aranjeunna iMessage, sanés ngan ukur pesen téks biasa. iMessages nembongan dina gelembung obrolan biru sareng pesen téks biasa nembongan dina gelembung obrolan héjo.



Cara panggampangna pikeun terang naha anjeun ngirim iMessage atanapi pesen téks nyaéta ningali di sisi katuhu kotak téks dina aplikasi Pesen dina iPhone anjeun. Upami panah kirim biru , anjeun badé ngirim iMessage. Upami panah kirim héjo , anjeun badé ngirim pesen téks.

Naha Kuring Ngirim Pesen Kalayan Épék Pikeun Pangguna Android?

iMessage ngan ukur jalan antara alat Apple, janten anjeun teu tiasa ngirim iMessages kalayan épék pikeun telepon pinter non-Apple. Upami anjeun hoyong diajar langkung seueur, parios tulisan kami ngeunaan béda antara iMessages sareng pesen téks .

Kumaha Upami Henteu Aya Pesen Kuring Muncul Biru? Naha Masih Tiasa Ngirim Pangaruh?

Upami pesen téks anu anjeun kirimkeun ka iPhone jalma sanés némbongan dina gelembung héjo dina aplikasi Messages, panginten aya masalah sareng iMessage dina iPhone anjeun. Upami iMessage henteu jalan, maka épék iMessage moal jalan ogé. Maca tulisan kami ngeunaan kumaha ngalereskeun masalah sareng iMessage sareng anjeun tiasa tungtungna ngalereskeun duanana masalah sakaligus.



2. Pariksa Setélan Aksesibilitas Anjeun

gerak aksés ngirangan gerak

nalika anjeunna nyium anjeun dina dahi

Teras, urang kedah ningali bagian Aksesibilitas tina aplikasi Setélan dina iPhone anjeun. Setélan aksés tiasa didamel pikeun ngabantosan jalma-jalma cacat pikeun ngagunakeun iPhone na, tapi ngahurungkeunana sakapeung tiasa gaduh efek samping anu teu dihaja. Kasus dina titik: The Ngurangan Gerak setelan aksés tiasa mareuman épék iMessage lengkep. Pikeun ngaktipkeun deui épék iMessage dina iPhone anjeun, urang kedah mastikeun éta Ngurangan Gerak dipareuman.

Kumaha Kumaha Kuring Pareuman Ngurangan Gerak Sareng Ngahurungkeun Pangaruh iMessage?

  1. Buka éta Setélan aplikasi dina iPhone anjeun.
  2. Ketok Aksesibilitas.
  3. Ketok Gerak .
  4. Gulung ka handap teras ketok Ngurangan Gerak .
  5. Pareuman Ngurangan Gerak ku mencétan saklar / pareum dina sisi katuhu layar. Épék iMessage anjeun ayeuna dihurungkeun!

Bagéa Olahtalatah Kalayan Épék!

Ayeuna yén épék iMessage tiasa dianggo deui dina iPhone anjeun, anjeun tiasa ngirim pesen nganggo balon, bintang, kembang api, laser, sareng seueur deui. Hayu urang terang upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés ngeunaan iPhone anjeun dina bagian koméntar di handap - kami resep ngadangu ti anjeun.