Kasalahan aktivasina iMessage Dina iPhone? Ieu Naha & Fix!

Imessage Activation Error Iphone

Anjeun teu tiasa ngaktipkeun iMessage dina iPhone sareng anjeun henteu yakin kunaon. Henteu janten masalah naon anu anjeun lakukeun, iPhone anjeun henteu tiasa ngirim iMessages. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha anjeun ningali kasalahan aktivasina iMessage dina iPhone anjeun sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah pikeun saé !

Naha Kuring Nampi Error Aktipitas iMessage?

Aya seueur alesan anu béda kunaon anjeun tiasa ningali kasalahan aktivasina iMessage dina iPhone anjeun. Dina raraga ngaktipkeun iMessage, iPhone anjeun kedah nyambung kana Wi-Fi atanapi data sélulér. Éta ogé kedah tiasa nampi Pesen téks SMS , pesen téks standar anu nembongan dina gelembung héjo.



Ampir unggal rencana telepon sélulér kalebet sms SMS, tapi anjeun panginten hoyong parios dua kali deui akun anjeun upami anjeun ngagaduhan rencana prabayar. Anjeun panginten kedah nambihan dana kana akun sateuacan anjeun nampi SMS.



wifi henteu tiasa dianggo dina iphone

Sadaya ieu pikeun nyatakeun yén kami moal tiasa mastikeun naha aya masalah sareng iPhone anjeun atanapi rencana telepon sélulér anjeun nyababkeun kasalahan aktivasina iMessage. Turutan pituduh léngkah-léngkah ieu di handap pikeun diagnosa sareng ngalereskeun alesan anu leres naha anjeun nampi kasalahan nalika anjeun nyobian ngaktipkeun iMessage!



Pastikeun Modeu Pesawat Henteu Diaktipkeun

Upami Modeu pesawat diaktipkeun, iPhone anjeun moal nyambung Wi-Fi atanapi jaringan sélulér, janten anjeun moal tiasa ngaktipkeun iMessage. Muka Setélan sareng pastikeun saklarna gigireun Modeu pesawat pareum.

Upami Mode Pesawat pareum, cobian toélkeun sareng mareumanana deui. Ieu kadang tiasa ngalereskeun masalah Wi-Fi sareng konektipitas sélulér.

modeu pesawat pareum vs on



Pariksa Konéksi Anjeun Pikeun Wi-Fi & Data Sélular

iMessage ngan tiasa diaktipkeun upami iPhone anjeun nyambung kana jaringan Wi-Fi atanapi data sélulér. Éta saé pikeun ngecék duaan sareng pastikeun iPhone anjeun nyambung kana Wi-Fi atanapi data sélulér! Mimiti, dibuka Setélan teras ketok Wifi pikeun ningali naha iPhone anjeun nyambung ka Wi-Fi.

Pastikeun saklar gigireun Wi-Fi dihurungkeun sareng tanda centang biru nembongan di gigireun nami jaringan anjeun. Upami Wi-Fi hurung, cobi toél dipareuman teras hurungkeun deui.

batré iphone 5s lemes gancang

Teras, buka Setélan, ketok Sélular , sareng pastikeun saklar gigireun Data Sélular hurung. Deui, anjeun panginten badé nyobian ngalihkeun saklar sareng mareumanana pikeun berpotensi ngalereskeun gangguan parangkat lunak minor.

Atur iPhone Anjeun Pikeun Zona Waktos Anu Leres

Aktipitas iMessage sakapeung gagal upami iPhone anjeun disetél ka zona waktos anu salah. Ieu sering kajantenan pikeun jalma anu ngumbara di luar negeri sareng poho pikeun iPhone na ngamutahirkeun zona waktos na sacara otomatis.

Buka Setélan teras ketok Umum -> Tanggal & Waktos . Hurungkeun saklar gigireun Atur Otomatis pikeun mastikeun iPhone anjeun salawasna disetél ka tanggal sareng zona waktos anu leres!

Pareuman iMessage Sareng Balikkeun

Ngalihkeun iMessage sareng mareuman deui tiasa ngalereskeun gangguan leutik anu masihan iPhone anjeun kasalahan aktivasina iMessage. Mimiti, buka Setélan teras ketok Pesen .

Ketok saklar di luhur layar di gigireun iMessage pikeun mareumanana. Ketok saklar deui pikeun ngahurungkeun deui iMessage! Anjeun bakal terang éta hurung nalika saklar héjo.

iphone 6 kotak sora henteu maén

Pariksa Apdet Pangaturan Pembawa

Pamawa nirkabel anjeun sareng Apple sering ngaleupaskeun pembaruan setélan pamawa pikeun ningkatkeun kamampuan iPhone anjeun nyambung ka jaringan operator anjeun. Buka Setélan teras ketok Umum -> Perkawis pikeun ningali aya pembaruan setélan pamawa sayogi.

Ilaharna, pop-up bakal nembongan dina layar dina sababaraha detik upami aya pembaruan. Upami munculan nembongan, ketok Ngamutahirkeun .

Upami pop-up henteu muncul saatos sakitar lima belas detik, pembaruan setélan pamawa sigana moal sayogi.

Apdet iPhone Anjeun

Apple ngaluarkeun pembaruan ios énggal pikeun ngalereskeun bug alit sareng ngenalkeun fitur énggal pikeun iPhone anjeun. Buka Setélan teras ketok Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak . Upami pembaruan ios énggal sayogi, ketok Unduh sareng Pasang .

Kaluar tina ID Apple Anjeun

Log kaluar sareng asup deui kana Apple ID anjeun kadang tiasa ngalereskeun masalah alit sareng akun anjeun. Kusabab iMessage numbu ka Apple ID anjeun, gangguan atanapi kasalahan minor sareng akun anjeun tiasa nyababkeun kasalahan aktivasina.

Muka Setélan teras toél Nami Anjeun dina luhur layar. Gulung dugi ka handap teras ketok Kaluar . Anjeun bakal dipenta pikeun nuliskeun kecap akses ID Apple anjeun sateuacan anjeun kaluar.

Ayeuna anjeun parantos kaluar tina ID Apple anjeun, ketok Daptar kancing. Lebetkeun ID sareng kecap akses Apple anjeun pikeun lebet deui!

naha telepon abdi dipareuman

Reset Setélan Jaringan

Nalika anjeun ngareset setélan jaringan iPhone anjeun, sadaya setélan Wi-Fi, Cellular, Bluetooth, sareng VPN na bakal dihapus sareng disimpen deui ka standar pabrik. Anjeun kedah ngalebetkeun deui kecap akses Wi-Fi anjeun sareng sambungkeun alat Bluetooth anjeun kana iPhone anjeun saatos reset parantos réngsé.

Buka Setélan teras ketok Umum -> Reset -> Reset Setélan Jaringan . Lebetkeun kodeu aksés iPhone anjeun sareng konpirmasi reset ku cara ngetok Reset Setélan Jaringan . IPhone anjeun bakal dipareuman, ngareset, teras hurungkeun deui nalika reset parantos réngsé.

impian ngeunaan batur hamil

Hubungi Apple & Car Wireless anjeun

Upami anjeun masih nampi kasalahan aktivasina iMessage dina iPhone anjeun, waktuna pikeun ngahubungi Apple atanapi operator nirkabel anjeun. Kuring nyarankeun mimitian di Apple Store, kumargi iMessage mangrupikeun fitur anu unik pikeun iPhones. Didatangan Website dukungan Apple pikeun nyetél telepon, obrolan langsung, atanapi janji langsung di Apple Store lokal caket anjeun.

Nanging, upami anjeun mendakan yén iPhone anjeun henteu tiasa nampi pesen téks SMS, tarohan anu pangsaéna nyaéta kontak heula operator nirkabel anjeun. Ieu mangrupikeun daptar nomer dukungan pelanggan tina opat operator nirkabel utama. Upami pamawa anjeun henteu dibéréndélkeun di handap, Google nami pamawa anjeun sareng 'dukungan pelanggan' kanggo kéngingkeun bantosan.

  • AT&T : 1- (800) -331-0500
  • Sprint : 1- (888) -211-4727
  • T-Mobile : 1- (877) -746-0909
  • Verizon : 1- (800) -922-0204

iMessage: Diaktipkeun!

Anjeun parantos hasil ngaktipkeun iMessage dina iPhone anjeun! Anjeun bakal terang persis naon anu kedah dilakukeun waktos salajengna upami anjeun ningali kasalahan aktivasina iMessage dina iPhone anjeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan anu sanés, tinggalkeun dina bagian koméntar ieu di handap.

Hatur nuhun parantos maca,
David L.