iTunes Henteu Ngenalkeun iPhone? Ieu Naha & Perbaikan Nyata!

Itunes Not Recognizing Iphone

Anjeun nyolok iPhone anjeun kana komputer, tapi henteu aya kajadian! Naon sababna, iTunes moal ngakuan iPhone anjeun. Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun naha iTunes henteu mikawanoh iPhone anjeun sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalahna pikeun saé !



Naha iTunes Henteu Ngenalkeun iPhone Kuring?

iTunes henteu mikawanoh iPhone anjeun kusabab aya masalah sareng kabel Kilat anjeun, port Kilat iPhone anjeun, port USB komputer anjeun, atanapi parangkat lunak iPhone atanapi komputer anjeun. Léngkah-léngkah ieu di handap bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah nalika iTunes moal ngakuan iPhone anjeun!



Pariksa Kabel Kilat Anjeun

Mungkin iTunes henteu mikawanoh iPhone anjeun kusabab aya masalah kabel kabel anjeun. Upami kabel Kilat anjeun rusak, éta panginten henteu tiasa nyambungkeun iPhone anjeun kana komputer anjeun.

Gancang mariksa kabel Kilat anjeun sareng parios karusakan atanapi karusakan. Upami anjeun pikir aya masalah kabel Kilat anjeun, cobian nganggo babaturan. Upami komputer anjeun gaduh sababaraha port USB, cobian nganggo anu sanés.



Naha Kabel Anjeun MFi-Certified?

MFi-sertifikasi dasarna nyaéta 'segel persetujuan' Apple pikeun kabel iPhone. Kabel Kilat anu disahkeun ku MFi mangrupikeun anu aman pikeun nganggo iPhone anjeun.

Sacara umum, kabel murah anu anjeun tiasa mendakan di toko dolar lokal anjeun atanapi pom bensin henteu disahkeun ku MFi sareng tiasa nyababkeun karusakan serius kana iPhone anjeun. Éta tiasa panas teuing sareng ngarusak komponén internal iPhone anjeun.



Upami anjeun milari kabel iPhone anu disahkeun ku MFi anu hébat, parios anu salah sahiji anu aya dina Payette Forward's Amazon Storefront !

garis bodas di layar iphone

Periksa Palabuhan Kilat iPhone Anjeun

Teras, parios di jero port Kilat iPhone anjeun -upami éta disumbat ku puing, éta panginten moal tiasa nyambung kana konektor dok dina kabel Kilat anjeun.

Candak sénter sareng taliti nalungtik bagian jero palabuhan Kilat. Upami anjeun ningali lint, gunk, atanapi lebu anu sanés di jero portir Kilat, bersihkeun ku sikat anti statik atanapi sikat huntu anu énggal.

iphone moal nyadangkeun mun icloud

Apdet kana iTunes Versi panganyarna

Upami anjeun komputer ngajalankeun versi lami tina iTunes, éta panginten moal ngakuan iPhone anjeun. Hayu urang parios upami aya pembaruan iTunes sayogi!

Upami anjeun gaduh Mac, buka App Store teras pencét Pembaruan tab di luhur layar. Upami pembaruan iTunes sayogi, pencét Ngamutahirkeun ka katuhu na. Upami iTunes anjeun énggal, anjeun moal ningali tombol Anyarkeun.

Upami anjeun gaduh komputer Windows, buka iTunes teras pencét tab Pitulung di luhur layar. Teras, pencét Mariksa apdet . Upami aya pembaruan, di handap ajakan dina layar pikeun ngamutahirkeun iTunes!

Balikan deui iPhone Anjeun

Tiasa waé gangguan parangkat lunak minor nyegah iPhone anjeun ti teu dikenal ku iTunes. Urang tiasa nyobian ngalereskeun masalah poténsial ieu ku ngabalikan iPhone anjeun. Cara mareuman iPhone anjeun gumantung kana anu anjeun gaduh:

  • iPhone X : Pencet sareng tahan tombol duaan boh salah sahiji tombol polumeu dugi ka slaider listrik nembongan. Gesek ikon kakuatan kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun. Saatos sababaraha detik, pencét sareng tahan tombol sisi waé dugi logo Apple hurung kana tengah layar.
  • Sadaya iPhone sanés : Pencet sareng tahan tombol kakuatan dugi geser kana kakuatan pareum nembongan. Gesek ikon kakuatan bodas sareng beureum ti kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun. Antosan sababaraha detik, teras pencét sareng tahan tombol kakuatan dugi ka ningali logo Apple dina layar.

Nalika anjeun atos nyobian, cobian nga-boot komputer anjeun ogé. Éta ogé rentan ka kacilakaan parangkat lunak, anu tiasa nyegah iTunes tina ngakuan iPhone anjeun.

Pastikeun Anjeun Ketok 'Percanten ka Komputer Ieu'

Ti jaman ka jaman, anjeun bakal ningali pop-up anu naroskeun upami anjeun hoyong iPhone anjeun 'Percanten' kana komputer anjeun. Pop-up ieu nembongan nembé mimiti anjeun nyambungkeun iPhone ka komputer anyar. Ku percanten kana komputer, anjeun nuju masihan kamampuan iPhone pikeun nyambung ka iTunes.

Aya kasempetan iTunes moal ngakuan iPhone anjeun kusabab éta henteu percanten kana komputer anjeun. Upami anjeun ningali 'Percanten ka Komputer Ieu?' pop-up, teras ketok Kapercayaan upami éta komputer pribadi anjeun!

iphone sanés nyambung ka toko aplikasi

Kuring Ngahaja Ketok 'Tong Percanten'!

Upami anjeun ngahaja ngetok 'Tong Percanten' nalika pembaruan muncul, buka Setélan -> Umum -> Reset -> Reset Lokasi & Privasi .

Dina waktos salajengna, waktos anjeun nyambungkeun iPhone ka komputer, anjeun bakal ningali 'Percanten ka Komputer Ieu?' pop-up sakali deui. Dina waktos ayeuna, pastikeun pikeun ngetok Kapercayaan !

Perbarui Parangkat Lunak Komputer Anjeun

Komputer anu ngajalankeun vérsi lami tina parangkat lunak kadang tiasa nga-glitches sareng bug leutik. Ngamutahirkeun kana versi pangénggalan parangkat lunak komputer anjeun mangrupikeun cara gancang pikeun nyobaan sareng ngalereskeun masalah.

Upami anjeun gaduh Mac, pencét logo Apple di belah kénca luhur layar. Teras, pencét Ngeunaan Mac Ieu -> Pembaruan Parangkat Lunak . Upami aya pembaruan, pencét Ngamutahirkeun . Upami henteu apdet sayogi, ngalih kana léngkah salajengna!

telepon kuring nyangka abdi dina kaayaan béda

Upami anjeun henteu gaduh Mac, parios tulisan kami anu langkung museur kana perbaikan PC . Léngkah-léngkah sapertos ngainstall deui Apple Mobile Device USB Driver kadang tiasa ngalereskeun masalah nalika iTunes henteu mikawanoh iPhone anjeun.

Pariksa Inpormasi Sistem Mac Anjeun Atanapi Laporan Sistem

Upami iTunes tetep henteu bakal mikawanoh iPhone anjeun, aya hiji léngkah ngungkulan parangkat lunak pamungkas anu tiasa urang laksanakeun. Kami badé mariksa Émbaran Sistem iPhone anjeun atanapi Laporan Sistem pikeun ningali iPhone anjeun némbongan handapeun tangkal alat USB.

Mimiti, tahan kenop Pilihan teras pencét logo Apple di belah kénca luhur layar teras pencét Émbaran sistem atawa Laporan Sistem . Upami Mac anjeun nyarios Émbaran Sistem, klik Laporan Sistem nalika pop-up nembongan.

laporan sistem klik dina mac

Ayeuna anjeun aya dina layar System Report, pencét pilihan USB di sisi kénca layar.

Upami iPhone anjeun henteu némbongan dina ménu ieu, panginten aya masalah pakakas anu ngahambat iTunes tina ngakuan iPhone anjeun. Éta tiasa janten masalah nganggo kabel Kilat anjeun, port USB, atanapi port muatan dina iPhone anjeun. Kuring bakal nutupan ieu langkung rinci dina léngkah salajengna!

Upami iPhone anjeun némbongan dina ménu ieu, aya parangkat lunak pihak katilu anu nyegah iPhone anjeun supaya teu dikenal ku iTunes. Seueur waktos, parangkat lunak pihak katilu mangrupikeun sababaraha program kaamanan. Pariksa pituduh Apple ngeunaan ngarengsekeun masalah antara program parangkat lunak pihak katilu sareng iTunes pikeun pitulung tambahan.

abdi henteu tiasa ningali iphone abdi di iTunes

Pilihan Perbaikan

Upami iTunes tetep henteu bakal mikawanoh iPhone anjeun, waktosna pikeun mikirkeun pilihan perbaikan. Ayeuna, kuring ngarepkeun kuring parantos ngabantosan anjeun naon anu janten masalah. Upami éta kabel Kilat anjeun, anjeun kedah kéngingkeun anu énggal atanapi nginjeum ti babaturan. Anjeun panginten tiasa kéngingkeun kabel gaganti ti Apple Store upami iPhone anjeun ditutupan ku AppleCare +.

Upami éta port USB, anjeun panginten kedah ngalereskeun komputer upami henteu aya port USB anu jalan. Tiasa ogé tungtung USB tina kabel Kilat iPhone anjeun mangrupikeun masalah, janten pastikeun anjeun parantos nyobian nyambungkeun sababaraha alat kana komputer liwat port USB.

Upami palabuhan Kilat iPhone anjeun nyababkeun masalah, anjeun panginten kedah dibebenah. Upami iPhone anjeun ditutupan ku AppleCare +, ngajadwalkeun pasini di Genius Bar sareng angkat ka Apple Store lokal anjeun.

Upami iPhone anjeun henteu ditutupan ku AppleCare +, atanapi upami anjeun kedahna ngalereskeun langsung, urang nyarankeun Pulsa . Puls mangrupikeun perusahaan perbaikan anu diperyogikeun anu bakal ngutus teknisi anu disertifikasi langsung ka anjeun. Aranjeunna bakal ngalereskeun iPhone anjeun langsung sareng ngalereskeunana bakal ditutupan ku jaminan hirupna!

Kuring Ngenalkeun Anjeun Ayeuna!

iTunes ngakuan iPhone anjeun sakali deui sareng anjeun tungtungna tiasa nyingkronkeunana. Waktos salajengna iTunes henteu mikawanoh iPhone anjeun, anjeun bakal terang persis kumaha ngalereskeun masalah! Ninggalkeun koméntar di handap upami anjeun ngagaduhan patalékan sanés ngeunaan iPhone anjeun.

Hatur nuhun parantos maca,
David L.