Speaker iPhone Henteu Beres? Ieu Fix Nyata!

Iphone Speaker Not Working

Nalika spéker iPhone urang lirén damel, maka seueur fitur anu ngajantenkeun iPhone saé pisan. Musikna lirén diputer, anjeun moal tiasa nelepon nganggo speakerphone, sareng anjeun henteu nguping 'ding' nalika anjeun nampi pesen téks atanapi email, atanapi panginten spéker iPhone anjeun diémutan. Hiji hal anu pasti: iPhone anjeun nganggo panyaturna pisan . Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naon anu kudu dilakukeun nalika speaker iPhone henteu jalan sahingga anjeun tiasa ngalereskeun masalah anu saé .

Naha Speaker iPhone Kuring Rusak?

Dina titik ieu, urang ngan saukur henteu terang. Rusak na henteu jalan nyaéta dua hal anu béda. Anjeun kedah nyobian ngalakukeun tes spéker iPhone ngan ukur ningali naha henteu aya sora anu bakal kaluar tina telepon anjeun atanapi ngan ukur sababaraha sora. Nguji nada dering anjeun, sora média, sareng parios pikeun ningali naha speaker iPhone anjeun henteu tiasa dianggo nalika nelepon.



Pikeun nangtoskeun kunaon spéker iPhone anjeun moal jalan, kedah ngartos dua hal anu kajantenan unggal-unggal iPhone anjeun disada:



iphone 8 plus mode dfu
  1. Parangkat lunak: Parangkat lunak iPhone anjeun mutuskeun sora naon anu kedah diputer sareng iraha pikeun maénkeunana.
  2. Pakakas: Speaker internal dina bagian handap iPhone anjeun ngarobih paréntah parangkat lunak kana gelombang sora anu anjeun tiasa nguping.



Naon anu Nyababkeun Speaker iPhone Henteu Gawé?

Parangkat lunak

Upami parangkat lunak na henteu leres, iPhone anjeun panginten henteu ngirimkeun sinyal anu pas ka spéker, janten spéker henteu tiasa dianggo pisan atanapi spéker iPhone anjeun disamarkeun. Ieu warta alus: Kaseueuran masalah parangkat lunak tiasa dibéréskeun di bumi . Hanjakalna, pakakasna mangrupikeun carita anu sanés.

Hardwarena

Speaker iPhone mangrupikeun salah sahiji komponén anu paling rawan dina iPhone. Panyatur ngadamel gelombang sora nalika bahan anu ipis pisan ngageter gancang pisan. Upami bahan na rusak di naon waé cara, spéker iPhone anjeun tiasa lirén damel sadayana, mimiti ngadamel sora statis, atanapi ngadamel anjeun spéker iPhone muffled.

IPhone kuring Moal Ngirining upami spéker anjeun damel sababaraha disada tapi henteu disada nalika anjeun nampi telepon.

2. Pastikeun Jilidna Sagala Naék

Gampang ngahaja ngahurungkeun polumeu sadayana dugi ka iPhone anjeun atanapi flip saklar jempé upami anjeun nganggo kasus anu gedé pisan. Buka konci iPhone anjeun sareng tahan tombol polumeu nepi ka iPhone anjeun dihurungkeun sadayana jalan nepi. Kuring parantos damel sareng palanggan anu nyarios, 'Oh! Kuring panasaran dimana tombol polumeu éta!

Upami polumeu henteu kahurungkeun bahkan nalika anjeun nahan tombol polumeu ka luhur, buka aplikasi Setélan teras ketok Sora & Haptics . Pastikeun saklar gigireun Ngarobih ku Tombol dihurungkeun (anjeun bakal terang éta hurung nalika héjo).

Upami anjeun nguatkeun polumeu nepi ka luhur sareng ngadangu sora anu diputer pisan, tiiseun pisan, spéker anjeun rusak. Langkung kana léngkah terakhir pikeun diajar ngeunaan pilihan ngalereskeun anjeun.

iphone 6 plus ngan ukur tiasa dianggo dina spéker

3. Pastikeun iPhone Anjeun Henteu Nyangkut Dina Modeu Headphone

Nalika headphone nyambung ka iPhone anjeun, sadaya sora diputer liwat headphone, sanés spiker. Ieu bagian anu rumit: Upami iPhone anjeun saur headphone dipasang tapi henteu, iPhone anjeun nyobian maénkeun sora liwat headphone éta henteu aya .

Ieu biasana kajadian nalika sapotong puing atanapi sakedik cairan lebet kana jack headphone sareng 'ngabobodo' iPhone kana headphone panginten dipasang. Upami anjeun ningali Headphone handapeun slaider polumeu nalika anjeun ngaktipkeun polumeu kaluhur atanapi kahandap, parios tulisan kuring ngeunaan naha iPhone macét dina modeu headphone pikeun milarian terang kumaha ngalereskeunana.

4. Pastikeun Sora Henteu Maénkeun Di Tempat sanés (Leres, Ieu Tiasa Kajadian)

iPhones sacara otomatis sambungkeun sareng muterkeun sora ngalangkungan speaker Bluetooth, Apple TV, sareng alat sanés pas sumping dina jangkauan. Kadang-kadang jalma henteu sadar yén iPhone na maénkeun sora ngalangkungan alat sanés di imah atanapi mobilna. Ieu dua conto kumaha ieu tiasa lumangsung:

  • Anjeun gaduh Apple TV anu nuju ka TV anjeun. Dina sababaraha waktos kapengker, anjeun biasa AirPlay pikeun maénkeun musik ngalangkungan spéker TV anjeun. Nalika anjeun sumping ka bumi, iPhone anjeun nyambung deui kana Apple TV sareng neraskeun streaming musik ngalangkunganna - tapi TV, sareng spékerna pareum.
  • Anjeun nganggo headset Bluetooth dina mobil. Nalika anjeun lebet ka bumi, speaker iPhone anjeun ujug-ujug lirén damel - atanapi henteu? Sacara saéstuna, iPhone anjeun masih maénkeun sora liwat headset Bluetooth sabab anjeun poho mareumanana. (Awas pikeun speaker Bluetooth ogé!)

Pikeun mastikeun iPhone anjeun henteu maénkeun musik di tempat sanés, urang bakal mareuman Bluetooth, pegatkeun sambungan tina alat AirPlay (sapertos Apple TV anjeun), sareng cobian maénkeun sora deui. Anjeun tiasa ngalaksanakeun duanana ngagunakeun Pusat Kontrol dina iPhone anjeun.

Pikeun ngaktipkeun Pusat Kontrol, anggo ramo anjeun pikeun gesek ka luhur tina handapeun layar. Ketok ikon Bluetooth (dina kotak di belah kénca luhur Pusat Kontrol) pikeun mareuman Bluetooth.

telepon abdi moal maén pidéo youtube

pareuman Bluetooth di pusat kontrol

Salajengna, pencét sareng tahan hub musik di sudut katuhu luhur Control Center teras toél ikon AirPlay. Pastikeun ngan aya tanda centang leutik di gigireunna iPhone . Upami spéker anjeun mimiti damel deui, anjeun parantos ngalereskeun iPhone sareng mendakan panyabab masalahna.

5. Balikkeun iPhone Anjeun

Ngan aya hiji cara pikeun janten leres-leres yakin spéker anjeun rusak, sareng éta pikeun mulangkeun iPhone anjeun. Cadangkeun iPhone anjeun heula, teras turutan pitunjuk kuring dina tulisan kuring ngeunaan Kumaha DFU Mulangkeun iPhone , sareng sumping deui ka dieu nalika anjeun parantos bérés.

Saatos balikeun deui, anjeun bakal terang ampir langsung upami masalahna direngsekeun. Pastikeun iPhone anjeun henteu dina modeu jempé (tingali léngkah 1) sareng polumeu sadayana dugi (tingali léngkah 2). Anjeun kedah nguping klik keyboard pas ngamimitian ngetik Wi-Fi atanapi kecap akses Apple ID salaku bagian tina prosés panyiapan.

Upami anjeun masih henteu nguping naon waé atanapi spéker iPhone anjeun masih keredem, kami parantos ngaleungitkeun kamungkinan parangkat lunak iPhone anjeun nyababkeun masalah, sareng hanjakalna, éta hartosna speaker iPhone anjeun rusak. Tapi tong asa - aya pilihan anu saé kanggo ngalereskeun spéker iPhone.

6. Ngalereskeun Speaker iPhone Anjeun

Upami spéker iPhone anjeun rusak atanapi spéker iPhone anjeun raheut atanapi henteu tiasa dianggo salami nelepon, béja na nyaéta Apple ngalakukeun ngaganti speaker iPhone boh di Genius Bar sareng ngalangkungan jasa perbaikan mail-in na di halaman wéb pangrojongna .

Aya ogé alternatif anu langkung murah: Salah sahiji karesep kami nyaéta Pulsa , layanan perbaikan iPhone anu bakal pendak sareng anjeun dina lokasi anu anjeun pilih sakedik 60 menit sareng ngalereskeun iPhone anjeun langsung. Puls ogé nawiskeun garansi seumur hirup. Upami anjeun ngalacak rute Apple Store, pastikeun anjeun parantos janji heula, sabab éta tiasa kéngingkeun nyaan sibuk!

iPhone, Abdi Tiasa Ngadangu Anjeun!

Dina titik ieu, kami parantos ngalereskeun parangkat lunak iPhone anjeun atanapi kami parantos ditangtoskeun yén spéker iPhone anjeun henteu tiasa dianggo kusabab aya masalah hardware sareng anjeun terang kumaha cara ngalereskeun iPhone anjeun. Upami anjeun gaduh waktos, bagikeun kumaha anjeun mimiti sadar yén spéker iPhone anjeun henteu tiasa dianggo sareng anu ngalereskeun anu dianggo pikeun anjeun dina bagian koméntar di handap-éta bakal ngabantosan jalma sanés anu ngagaduhan masalah anu sami.

Nuhun parantos maca, sareng émut kanggo mayar payun,
David P.