Kumaha Pasang iPhone Dina Mode DFU, Cara Apple

How Put An Iphone Dfu Mode

DFU singkatan Perbarui Firmware Alat , Sareng éta mangrupikeun jinis paling jero pikeun mulangkeun anjeun tiasa ngalakukeun dina iPhone. Jenius kalungguhan Apple ngajar kuring kumaha nempatkeun iPhones kana modeu DFU, sareng salaku téknologi Apple, kuring parantos ngalakukeun ratusan kali.



Ahéngna, kuring henteu kantos ningali tulisan sanés ngajelaskeun kumaha ngalebetkeun modeu DFU cara kuring dilatih. Seueur inpormasi di ditu ngan polos lepat . Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naon modeu DFU , kumaha firmware jalan dina iPhone anjeun , sareng nunjukkeun saléngkah-saléngkah kumaha DFU balikkeun iPhone anjeun.



Upami anjeun langkung resep nonton tibatan maca (saleresna, duanana tiasa ngabantosan), langkap ka anu anyar Pidéo YouTube ngeunaan modeu DFU sareng kumaha DFU mulangkeun iPhone .

Naon Anu Anjeun Kedah Terang Sateuacan Urang Mimitian

  • The Tombol Bumi nyaéta tombol bunderan di handap tampilan iPhone anjeun.
  • The Tombol Saré / Bangun nyaéta nami Apple pikeun tombol kakuatan.
  • Anjeun peryogi peryogi timer ka itung dugi ka 8 detik (atanapi anjeun tiasa laksanakeun dina sirah anjeun).
  • Upami anjeun tiasa, cadangan iPhone anjeun ka iCloud , iTunes , atanapi Finder sateuacan nempatkeun iPhone anjeun dina modeu DFU.
  • BARU: Macs ngajalankeun macOS Catalina 10.15 atanapi langkung énggal nganggo Finder pikeun DFU balikkeun iPhones.

Kumaha Pasang iPhone Dina Mode DFU

  1. Colokkeun iPhone anjeun kana komputer teras buka iTunes upami anjeun gaduh Mac ngajalankeun macOS Mojave 10.14 atanapi PC . Muka Panimu upami anjeun gaduh Mac ngajalankeun macOS Catalina 10.15 atanapi langkung énggal . Henteu janten masalah upami iPhone anjeun dihurungkeun atanapi pareum.
  2. Pencet jeung tahan Tombol Saré / Bangun sareng Tombol Bumi (iPhone 6s sareng handap) atanapi tombol polumeu handap (iPhone 7) sasarengan salami 8 detik.
  3. Saatos 8 detik, leupaskeun Tombol Saré / Bangun tapi terus tahan tombol Home (iPhone 6s sareng handap) atanapi tombol polumeu handap (iPhone 7) dugi ka iPhone anjeun némbongan dina iTunes atanapi Finder.
  4. Ngaleungitkeun tombol Home atanapi tombol volume handap. Tampilan iPhone anjeun bakal hideung pisan upami anjeun parantos suksés ngalebetkeun mode DFU. Upami henteu, cobian deui ti mimiti.
  5. Balikkeun iPhone anjeun nganggo iTunes atanapi Finder.

Kumaha Pasang iPhone 8, 8 Plus, Atanapi X Dina Modeu DFU

Seueur halaman wéb sanés anu masihan léngkah anu salah, nyasabkeun, atanapi kaleuleusan nalika ngawartosan anjeun kumaha DFU mulangkeun iPhone 8, 8 Plus, atanapi X. Aranjeunna bakal ngawartosan anjeun pikeun mareuman iPhone anjeun anu mimiti, anu henteu perlu pisan. IPhone anjeun henteu kedah pareum sateuacan nempatkeun kana Mode DFU .



Upami anjeun resep pidéo kami, tonton video YouTube anyar kami ngeunaan kumaha DFU balikkeun iPhone X, 8, atanapi 8 Plus anjeun . Upami anjeun langkung resep maca léngkahna, prosés na langkung saéstuna langkung gampang tibatan anu dilakukeun! Prosés na dimimitian pareum kawas reset hard.

  1. Pikeun DFU mulangkeun iPhone X, 8, atanapi 8 Plus anjeun, gancang pencét sareng lepaskeun tombol polumeu ka luhur, teras pencét gancang sareng lepas tombol polumeu handap, teras pencét sareng tahan tombol sisi dugi layar janten hideung.
  2. Pas layar janten hideung, pencét jeung tahan tombol polumeu handap bari terus nahan tombol samping.
  3. Saatos 5 detik, leupaskeun tombol samping tapi teraskeun nahan tombol polumeu handap dugi iPhone anjeun némbongan di iTunes atanapi Finder.
  4. Pas nembongan dina iTunes atanapi Finder, leupaskeun tombol polumeu. Ta-da! IPhone anjeun dina modeu DFU.

Catetan: Upami logo Apple némbongan dina layar, anjeun nahan tombol polumeu handap teuing. Mimitian prosés ti mimiti sareng cobian deui.

Kumaha Pasang iPhone XS, XS Max, Atanapi XR Dina Modeu DFU

Léngkah-léngkah nempatkeun iPhone XS, XS Max, XR dina modeu DFU sami sareng léngkah pikeun iPhone 8, 8 Plus, sareng X. Pariksa pidéo YouTube kami ngeunaan nempatkeun iPhone XS, XS Max, atanapi XR dina modeu DFU lamun anjeun langkung seueur diajar visual! Kami nganggo iPhone XS kuring pikeun ngiringan anjeun ngalangkungan unggal prosés.



Kumaha Pasang iPhone 11, 11 Pro, Atanapi 11 Pro Max Dina Modeu DFU

Anjeun tiasa nempatkeun iPhone 11, 11 Pro, sareng 11 Pro Max dina modeu DFU ku nuturkeun léngkah anu sami sareng iPhone 8 atanapi anu langkung énggal. Parios video YouTube kami upami anjeun peryogi bantosan ngalaksanakeun prosés na.

Upami anjeun Lebih resep Nonton tibatan Maca ...

Pariksa tutorial YouTube anyar kami ngeunaan cara nempatkeun iPhone kana modeu DFU sareng kumaha ngalakukeun pamulihan DFU upami anjeun hoyong ningali éta dina aksi.

Kecap Perhatosan

Nalika anjeun DFU mulangkeun iPhone anjeun, komputer anjeun bakal mupus sareng muatkeun unggal kode anu ngatur parangkat lunak jeung hardware dina iPhone anjeun. Aya kamungkinan aya anu lepat.

Upami iPhone anjeun rusak ku cara naon waé, sareng khususna upami cai-ruksak, mulangkeun DFU tiasa ngarusak iPhone anjeun. Kuring parantos damel sareng palanggan anu nyobian ngahancurkeun iPhone na kanggo ngalereskeun masalah alit, tapi cai parantos ngarusak komponén sanés anu ngahalangan mulangkeunana tina parantosan. IPhone anu tiasa dianggo kalayan masalah minor tiasa janten lengkep henteu tiasa dianggo upami mulangkeun DFU gagal kusabab karuksakan cai.

Naon Firmware? Naon Éta Laksanakeun?

Firmware mangrupikeun program anu ngontrol perangkat keras alat anjeun. Parangkat lunak robih sadaya waktos (anjeun masang aplikasi sareng ngaunduh email anyar), hardware henteu pernah robih (mudah-mudahan, anjeun henteu muka iPhone sareng ngarobih komponénna), sareng firmware ampir henteu pernah robih - kacuali éta ngagaduhan ka.

Naon Alat Éléktronik Anu Boga Firmware?

Sadayana! Pikirkeun deui: Mesin cuci anjeun, alat pengering, TV jauh, sareng gelombang mikro sadayana nganggo firmware pikeun ngendalikeun tombol, timer, sareng fungsi dasar anu sanés. Anjeun teu tiasa ngarobih naon anu dilakukeun setting Popcorn dina gelombang mikro anjeun, janten sanés perangkat lunak - éta firmware.

DFU Mulangkeun: Sadidinten, Unggal Poé.

Karyawan Apple mulangkeun seueur iPhone. Dibikeun pilihan, Abdi salawasna milih mulangkeun DFU dina modeu pamulihan biasa atanapi pamulihan. Ieu sanés kawijakan Apple resmi sareng sababaraha téknologi bakal nyatakeun yén éta seueur teuing, tapi upami iPhone ngagaduhan masalah éta tiasa direngsekeun ku mulangkeunana, mulangkeun DFU mangrupikeun kasempetan paling hadé pikeun ngalereskeunana.

Hatur nuhun pikeun maca sareng kuring miharep tulisan ieu netelakeun sababaraha salah informasi dina internét ngeunaan kumaha cara nuliskeun modeu DFU sareng naha anjeun hoyong ngagunakeunana. Kuring ngadorong anjeun pikeun nganut geekiness jero anjeun. Anjeun kedah bangga! Ayeuna anjeun tiasa ngawartosan ka réréncangan anjeun (sareng murangkalih), 'Leres, kuring terang kumaha DFU mulangkeun iPhone kuring.'

Hatur nuhun parantos maca sareng sadayana anu pangsaéna,
David P.