IPhone Kuring Pareuman Dina Hawa Tiis! Ieu Kunaon Jeung Naon Anu Kedah Dipigawe.

My Iphone Turns Off Cold Weather

IPhone anjeun pareum dina cuaca anu tiis sareng anjeun henteu terang naon anu kedah dilakukeun. Bahkan pareum nalika seueur kénéh umur batre! Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha iPhone anjeun pareum nalika tiis sakumaha ogé nyarankeun sababaraha tips tentang kumaha carana ngajaga iPhone anjeun haneut dina cuaca tiis.

Naha iPhone Kuring Pareuman Dina Hawa Tiis?

Apple ngararancang iPhone pikeun mareuman dina kaayaan anu ekstrim, sapertos hawa anu tiris atanapi panas pisan. Ieu sabenerna ngabantosan ngajagaan iPhone anjeun tina teu leres akibat tina tegangan handap tina batréna. apel nyarankeun anjeun ngan ukur nganggo iPhone (sareng alat ios anu sanés) nalika suhu antara 32-95 derajat Fahrenheit pikeun nyingkahan masalah anu aya hubunganana sareng suhu.



iphone 6 nguping ceuli teu tiasa dianggo

Nalika éta di handap beku di luar, jaga iPhone anjeun haneut sareng aman dina saku calana atanapi jas anjeun, atanapi dina kantong atanapi ransel. Upami anjeun henteu kedah nganggo iPhone anjeun, kami nyarankeun anjeun tetep pareum dugi ka anjeun tiasa dugi ka tempat anu langkung haneut. Kacilakaan parangkat lunak atanapi korupsi file tiasa kajantenan upami anjeun nganggo iPhone nalika ngadadak pareum kusabab cuaca tiis.



Naha Mungkin Éta Anu Lepat Ku Batré iPhone Kuring?

Kami moal yakin naha atanapi henteu aya masalah anu langkung serius pikeun batré iPhone anjeun. Sanaos normal pikeun iPhone pareum dina cuaca anu tiis, éta ogé tiasa janten tanda yén batré iPhone anjeun kedah diganti.



Naha anjeun perhatoskeun masalah-masalah sanés waktos hirup batré iPhone anjeun, sapertos batré anu gancang pisan dikuras? Upami anjeun gaduh, anjeun panginten hoyong ngajajah pilihan perbaikan anjeun. Tapi sateuacan anjeun ngalakukeun, tingali kana tulisan kami 'Naha Batré iPhone Kuring Pupus Gancang?' pikeun nasihat ngeunaan kumaha ningkatkeun umur batre iPhone anjeun. Seuseueurna masalah batré iPhone nyaéta parangkat lunak patali sareng tulisan kami bakal ngabantosan anjeun pikeun nyingkahan masalah éta.

Sigana mah aya anu salah ku batré iPhone kuring. Naon anu kedah abdi lakukeun?

Upami anjeun parantos maca artikel batré iPhone kami, tapi anjeun masih ngalaman masalah batré anu signifikan sareng iPhone anjeun, anjeun panginten kedah ngalereskeun. Hal kahiji anu kami nyarankeun yén anjeun lakukeun nyaéta buka Apple Store lokal anjeun (pastikeun ngajadwalkeun pasini kahiji!) sareng tés diagnostik dilakukeun dina iPhone anjeun.

Bagian tina uji diagnostik ieu kalebet analisis pas-atanapi-gagal batré anjeun. Upami iPhone anjeun lulus tés batréna (kaseueuran iPhone), maka Apple moal ngagentos batréna, sanaos iPhone anjeun masih katutup dina jaminan.



iphone 5 dihurungkeun sareng dipareuman

Upami anjeun kedah ngagentos batréna, tapi hoyong pilihan langkung terjangkau tibatan Apple, kami nyarankeun Puls. Puls bakal ngintun teknisi anu disahkeun ka anjeun, ngalereskeun iPhone anjeun dina sajam, sareng ngajamin karya aranjeunna saumur hirup.

Haneut Sareng Nyaman

Ayeuna anjeun terang kunaon iPhone anjeun pareum dina cuaca tiis sareng kumaha ngaidéntifikasi upami aya masalah pakakas anu langkung serius sareng iPhone anjeun. Kami arepkeun anjeun bakal ngabagi tulisan ieu dina média sosial sareng réréncangan sareng kulawarga janten siap dina sasih usum. Hatur nuhun parantos maca sareng émut kanggo teras Payette Forward!