iPhone Moal Ngahapus Poto? Ieu Fix The.

Iphone Won T Delete Photos

Anjeun nuju kirang dina rohangan panyimpenan iPhone sareng hoyong ngahapus sababaraha poto. Tapi teu masalah naon anu anjeun lakukeun, anjeun sigana moal tiasa mupus poto iPhone. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naon anu kudu dilakukeun nalika iPhone anjeun moal mupus poto !

Naha Abdi Henteu tiasa Hapus Poto Dina iPhone Kuring?

Kaseueuran waktos, anjeun moal tiasa mupus poto dina iPhone sabab disingkronkeun kana alat sanés. Upami poto anjeun disingkronkeun kana komputer nganggo iTunes atanapi Finder, éta ngan ukur tiasa dihapus nalika nyambungkeun iPhone ka komputer.



Upami ieu sanés masalahna, maka Poto iCloud tiasa dihurungkeun. Kuring bakal ngajelaskeun kumaha alamat duanana skénario ieu ogé masalah parangkat lunak poténsial.



Nyingkronkeun iPhone Anjeun Pikeun iTunes Atanapi Panimu

Mimitian ku nyambungkeun iPhone anjeun ka komputer nganggo kabel Kilat. Upami anjeun gaduh PC atanapi Mac ngajalankeun macOS Mojave 10.14 atanapi langkung, kabuka iTunes teras pencét dina ikon iPhone caket sudut kénca luhur aplikasi.



Upami anjeun gaduh Mac anu ngajalankeun macOS Catalina 10.15 atanapi langkung énggal, buka Panimu teras pencét dina iPhone anjeun handapeun Lokasi .

Teras, pencét Poto . Kami ngarékoméndasikeun ngan ukur nyingkronkeun poto ti Albeum Dipilih supados prosés ieu langkung gampil. Milarian poto anu anjeun badé angkat tina iPhone anjeun sareng pilih pilihan éta. Teras, sinkronkeun iPhone anjeun deui kanggo ngalengkepan prosésna.



nelepon langsung ka voicemail tanpa disada

Pareuman Poto iCloud

Upami iPhone anjeun moal mupus poto sareng éta sanés disingkronkeun kana alat sanés, parios naha Poto iCloud diaktipkeun. Buka Setélan teras toél nami anjeun di luhur layar. Teras, ketok iCloud .

Ti dieu, ketok Poto sareng pastikeun toggle di gigireunna Poto iCloud pareum. Anjeun bakal terang fitur éta pareum nalika saklarna bodas tibatan héjo.

Balikan deui iPhone Anjeun

Upami henteu salah sahiji léngkah di luhur anu ngalereskeun masalah, iPhone anjeun panginten ngalaman masalah masalah parangkat lunak. Perbaikan munggaran anu kami nyarankeun nyaéta ngabalikan iPhone anjeun.

Kumaha Pareuman Hurungkeun iPhone Anjeun

Dina iPhones nganggo Face ID : Pencet sareng tahan tombol samping sareng tombol polumeu boh dugi geser kana kakuatan pareum nembongan. Gesek ikon kakuatan kénca ka katuhu. Saatos sababaraha detik, pencét sareng tahan tombol samping pikeun ngahurungkeun iPhone anjeun deui.

Dina iPhone tanpa ID Wajah : Pencet sareng tahan tombol kakuatan dugi geser kana kakuatan pareum nembongan dina layar. Gesek ikon kakuatan ti kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun. Antosan sababaraha detik, teras pencét sareng tahan tombol kakuatan deui pikeun ngaktipkeun iPhone anjeun deui.

Apdet iPhone Anjeun

Masang pembaruan ios pangénggalna tiasa ngalereskeun masalah nalika iPhone anjeun moal mupus poto. Apple sering ngaleupaskeun pembaruan ios kanggo ngalereskeun bug, ngenalkeun setélan sareng fitur énggal, sareng ngabantosan hal-hal tiasa lancar di iPhone anjeun.

Pikeun mariksa naha aya pembaruan anu sayogi, mimitian ku muka Setélan . Salajengna, ketok Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak . Ketok Unduh & Pasang upami pembaruan ios sayogi.

Saran Panyimpenan iPhone

Anjeun tiasa ngosongkeun langkung seueur tempat panyimpenan dina Setélan. Muka Setélan teras ketok Umum -> iPhone Storage . Apple ngadamel sababaraha saran pikeun ngosongkeun rohangan panyimpenan, kalebet hapus sacara permanen Nembe Pupus poto.

Ieu mangrupikeun salah sahiji rekomendasi anu kami buat dina pidéo kami ngeunaan cara ngaoptimalkeun iPhone anjeun. Parios éta pikeun diajar salapan tips deui sapertos anu ieu!

iPhone Moal Ngahapus Poto? Henteu deui!

Anjeun parantos ngalereskeun masalah sareng ayeuna tiasa mupus poto dina iPhone anjeun. Pastikeun bagikeun tulisan ieu pikeun ngajar kulawarga sareng babaturan anjeun naon anu kedah dilakukeun nalika iPhone na moal mupus poto.

Aya patarosan anu sanés? Tinggalkeun aranjeunna dina bagian koméntar di handap!