IPhone Kuring Tetep Macet! Ieu Fix Nyata.

My Iphone Keeps Crashing

IPhone anjeun nabrak sareng anjeun teu yakin kunaon. Kaseueuran waktos nalika kaayaan iPhone anu nabrak, parangkat lunak na nyababkeun masalah. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha iPhone anjeun teras-terasan nabrak sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalahna pikeun saé !



Balikan deui iPhone Anjeun

Hiji cara gancang pikeun ngalereskeun masalah parangkat lunak minor anu tiasa nabrak iPhone anjeun nyaéta mareumanana sareng ngahurungkeun deui. Sadaya aplikasi sareng program anu dijalankeun dina iPhone anjeun tiasa dipareuman sacara normal, masihan aranjeunna mimiti seger saatos anjeun ngahurungkeun deui.



Pencet jeung tahan tombol daya dugi geser kana kakuatan pareum nembongan dina tampilan. Upami anjeun gaduh iPhone X, XR, XS, atanapi XS Max, sakaligus pencét sareng tahan tombol Volume Turun sareng tombol sisi pikeun ngahontal geser kana kakuatan pareum layar.



Salajengna, mareuman iPhone anjeun ku cara ngagésér tombol kakuatan sirkular ti kénca ka katuhu dina layar. Sakali iPhone anjeun parantos pareum, pencét sareng tahan tombol kakuatan (iPhone 8 ka luhur) atanapi tombol sisi (iPhone X sareng anu langkung énggal) dugi ka ningali logo Apple dina tampilan. IPhone anjeun bakal dihurungkeun deui teu lami saatos.

IPhone kuring Froze Nalika Kacilakaan!

Upami iPhone anjeun beku nalika nabrak, anjeun kedah atos ngarésépkeunana tibatan pareum normalna. Reset keras maksa iPhone anjeun mareuman sareng ngadadak ngadadak.

Kieu carana kumaha hésé ngareset iPhone anjeun:



iPhone XS, X, sareng 8 : Pencét sareng lepaskeun tombol Volume Naék, teras pencét sareng lepas tombol Volume Turun, teras pencét sareng tahan tombol sisi. Leupaskeun tombol samping nalika logo Apple némbongan.

iPhone 7 : Sakaligus pencét sareng tahan tombol kakuatan sareng tombol Volume Turun dugi logo Apple némbongan.

iPhone SE, 6s, sareng anu sateuacana : Pencet sareng tahan tombol Home sareng tombol power sakaligus dugi ka ningali logo Apple dina layar.

Tutup Kaluar Aplikasi Anjeun

Mungkin iPhone anjeun tetep nabrak sabab salah sahiji aplikasi anjeun tetep nabrak. Upami aplikasi éta diantep kabuka di latar tukang iPhone anjeun, aplikasi bakal teras-terasan nabrak parangkat lunak iPhone anjeun.

Mimiti, buka aplikasi aplikasi dina iPhone anjeun ku dua kali mencét tombol Imah (iPhone 8 sareng anu langkung payun) atanapi ngusap tina handapeun pisan ka tengah layar (iPhone X sareng engké). Teras, tutup aplikasi anjeun ku cara ngagésérkeun luhur sareng mareuman luhur layar.

Upami hiji aplikasi jawab masalah éta, anjeun panginten badé parios nabrak aplikasi iPhone . Éta bakal ngabantosan anjeun nga diagnosa sareng ngalereskeun masalah sareng aplikasi atanapi aplikasi anu nabrak!

kumaha ngirim pesen laser

Perbarui Software iPhone Anjeun

Ngagunakeun iPhone kalayan pérsi ios anu lami tina ios, sistem operasi iPhone, tiasa nyababkeun kacilakaan. Pariksa pembaruan parangkat lunak ku jalan ka Setélan teras ngetok Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak . Ketok Unduh & Pasang upami pembaruan ios sayogi.

apdet iphone kana ios 12

Cadangkeun iPhone Anjeun

Upami iPhone anjeun masih katirisan, waktosna pikeun nyimpen cadangan, ngan pastikeun anjeun henteu kaleungitan inpormasi dina iPhone anjeun. Dua léngkah ngungkulan salajengna dina tulisan ieu ngabahas masalah parangkat lunak anu langkung jero sareng peryogi ngareset sababaraha atanapi sadayana iPhone anjeun kana standar pabrik. Ku nyimpen cadangan, anjeun moal kaleungitan data nalika ngareset atanapi malikeun iPhone anjeun!

Parios pidéo YouTube kami pikeun diajar kumaha cadangan iPhone anjeun ka iCloud . Anjeun tiasa ogé nyadangkeun iPhone anjeun ku nyambungkeun kana iTunes, ngaklik ikon telepon di belah kénca luhur, sareng ngaklik Nyadangkeun Ayeuna.

cadangan ayeuna iTunes

Reset Sadaya Setélan

Nalika anjeun ngareset sadaya setelan dina iPhone anjeun, sadayana dina aplikasi Setélan disetél deui kana setélan pabrik. Anjeun kedah sambungkeun deui alat-alat Bluetooth anjeun, lebetkeun deui kecap akses Wi-Fi anjeun, sareng ngaoptimalkeun deui aplikasi Setélan anjeun ka ningkatkeun umur batre . Masalah dina aplikasi Setélan tiasa hésé pisan dilacak, janten urang ngareset sadayana setélan pikeun nyobaan sareng ngalereskeun masalah dina hiji waktos.

Pikeun ngareset sadaya setelan dina iPhone anjeun, buka Setelan teras ketok Umum -> Reset -> Reset Sadaya Setélan . Anjeun kedah ngalebetkeun deui kodeu aksés anjeun sareng mastikeun kaputusan anjeun ku ngetok Reset Sadaya Setélan .

kumaha ngareset sadaya setelan dina iphone anjeun

Pasang iPhone Anjeun dina Mode DFU

Léngkah ngungkulan parangkat lunak ahir urang pikeun nabrak iPhone nyaéta ngabalikeun DFU. Malikeun ieu bakal mupus sadaya kode dina iPhone anjeun, teras muatkeun deui garis-demi-garis. Saatos nyimpen cadangan, parios jalan satapak kami pikeun diajar langkung seueur ngeunaan modeu DFU sareng kumaha mulangkeun iPhone anjeun .

Pilihan Perbaikan iPhone

Masalah perkakas ampir pasti nyababkeun masalah upami iPhone anjeun masih nabrak saatos anjeun nempatkeun kana modeu DFU sareng disimpen deui. Paparan cair atanapi turun dina permukaan anu atos tiasa ngarusak komponén internal iPhone anjeun, anu tiasa nyababkeun kacilakaan.

Siapkeun pasini Genius Bar di Apple Store lokal anjeun sareng tingali naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun pikeun anjeun. Kuring ogé nyarankeun perusahaan perbaikan paménta anu disebat Pulsa . Aranjeunna tiasa ngirim teknisi ahli langsung ka anjeun sakedik 60 menit! Teknologi éta bakal ngalereskeun iPhone anjeun langsung sareng masihan anjeun jaminan hirup salami dina ngalereskeun.

Nubruk Ka Kuring

Anjeun parantos hasil ngalereskeun iPhone anu nabrak anjeun sareng henteu masihan anjeun masalah deui! Dina waktos sanésna iPhone anjeun teras-terasan nabrak, anjeun bakal terang kumaha méréskeun masalah. Tinggalkeun kuring ngeunaan patarosan anu sanés ngeunaan iPhone dina bagian koméntar di handap ieu.

Hatur nuhun parantos maca,
David L.