iPad Henteu Nyambungkeun kana WiFi? Ieu Naha & Perbaikan Nyata!

Ipad Not Connecting Wifi

IPad anjeun moal nyambung kana Wi-Fi sareng anjeun henteu terang naon anu kedah dilakukeun. Unggal-unggal anjeun nyobian nganjang halaman wéb, éta moal dimuat. Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun naha iPad anjeun henteu nyambung kana Wi-Fi sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalahna pikeun saé !

Pareuman Wi-Fi sareng Hurungkeun Deui

Seueur waktos, iPad anjeun henteu nyambung kana Wi-Fi kusabab gangguan software minor. Kadang-kadang, ngan saukur mareuman Wi-Fi sareng ngaktipkeun deui tiasa ngalereskeun masalah.



iphone abdi 5 moal pareum

Buka Setélan teras ketok Wifi . Teras, ketok saklar di luhur layar di gigir Wi-Fi pikeun mareumanana. Ketok saklar deui pikeun ngahurungkeun deui.





Balikan deui iPad Anjeun

Upami mareuman Wi-Fi sareng ngaktipkeun teu hasil, coba balikan deui iPad anjeun. Mungkin parangkat lunak iPad anjeun parantos nabrak, anu tiasa nyegah tina nyambung kana jaringan Wi-Fi.

Pencet jeung tahan tombol kakuatan dina 'slide to power off' nembongan. Gesek ikon kakuatan kénca-ka-katuhu pikeun mareuman iPad anjeun. Antosan sababaraha detik, teras pencét sareng tahan tombol daya deui pikeun ngaktipkeun iPad anjeun deui.

iphone mikropon teu tiasa dianggo nalika nelepon

Pareuman Pareum Router Anjeun

Nalika anjeun ngabalikan iPad anjeun, pareuman router anjeun sareng hurungkeun ogé. Nalika iPad anjeun moal nyambung kana Wi-Fi, kadang router anjeun anu disalahkeun. Pikeun ngabalikan deui, kantun cabut tina témbok teras pasang deui!



Hilap Jaringan Wi-Fi Anjeun sareng Sambungkeun Deui

Ayeuna urang parantos ngerjakeun perbaikan dasar, waktuna ngalih kana sababaraha léngkah pemecahan masalah anu langkung jero. Mimiti, urang bakal nyobian hilap jaringan Wi-Fi anjeun dina iPad anjeun.

Nalika anjeun nyambungkeun iPad anjeun kana jaringan Wi-Fi anu énggal kanggo pertama kalina, éta bakal nyimpen data ngeunaan jaringan sareng Kumaha nyambung ka dinya. Upami aya anu robih kumaha iPad anjeun nyambung kana jaringan (mis. Anjeun ngaganti kecap akses), hilap jaringan bakal ngamimitian mimiti.

iphone nyarios yén kuring gaduh headphone di

Muka Setélan -> Wi-Fi teras ketok tombol 'i' biru di gigireun nami jaringan Wi-Fi anjeun. Teras, ketok Hilap Jaringan ieu .

Ayeuna jaringan Wi-Fi parantos hilap, balikan deui Setélan -> Wi-Fi teras ketok kana nami jaringan anjeun. Lebetkeun kecap akses Wi-Fi anjeun sareng tingali naha iPad anjeun bakal nyambung kana Wi-Fi. Upami henteu, ngalih kana léngkah ngungkulan parangkat lunak iPad akhir kami!

Reset Setélan Jaringan iPad Anjeun

Léngkah ngungkulan pamungkas nalika iPad anjeun henteu nyambung kana Wi-Fi nyaéta ngareset setelan jaringan na. Ieu bakal mulangkeun sadaya Wi-Fi iPad anjeun, Bluetooth, Sélular, sareng Setélan VPN kana standar pabrik. Saatos ngareset setelan jaringan, anjeun kedah ngalebetkeun deui sandi Wi-Fi anjeun sareng sambungkeun deui alat-alat Bluetooth anjeun.

iphone kuring 5 nyarios henteu sim

Buka Setélan teras ketok Umum -> Reset -> Reset Setélan Jaringan . Lebetkeun kodeu aksés iPad anjeun, teras ketok Reset Setélan Jaringan pikeun mastikeun. IPad anjeun bakal pareum, ngalakukeun reset, teras hurungkeun deui.

ngareset setelan jaringan ipad

Ngalereskeun Masalah Router

Upami iPad anjeun masih moal nyambung kana Wi-Fi saatos anjeun ngareset setélan jaringan, waktosna kanggo troubleshoot masalah sareng router nirkabel anjeun. Parios tulisan sanés pikeun diajar kumaha ngalereskeun masalah sareng router Wi-Fi anjeun !

Ngalereskeun iPad Anjeun

Bisa jadi iPad anjeun teu nyambung sabab antena Wi-Fi na rusak. Dina sababaraha iPad, anténeu Wi-Fi ogé nyambung ka alat Bluetooth. Upami anjeun ngalaman kasulitan nyambungkeun iPad ka Wi-Fi jeung Bluetooth, anjeun panginten nuju kaayaan anteneu rusak.

Upami anjeun ngagaduhan AppleCare +, ngajadwalkeun pasini Genius Bar sareng bawa iPad anjeun kana Apple Store lokal. Kami ogé nyarankeun Pulsa , perusahaan perbaikan anu bakal ngintunkeun téknisi bijil langsung ka anjeun sakedik 60 menit. Aranjeunna bakal ngalereskeun iPad anjeun langsung dina tempat sareng nutupan perbaikan kalayan jaminan hirup.

Nyambung kana Wi-Fi Deui!

IPad anjeun nyambung deui kana Wi-Fi sareng anjeun tiasa neraskeun nganggo aplikasi karesep anjeun atanapi ngajalajah wéb. Pastikeun bagikeun tulisan ieu dina média sosial upami babaturan sareng kulawarga anjeun peryogi bantosan nalika iPadna henteu nyambung kana Wi-Fi. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés ngeunaan iPad anjeun, tinggaleun dina bagian koméntar ieu di handap!