IPhone Kuring Nyangkut dina Modeu Headphone. Ieu Fix Nyata!

My Iphone Is Stuck Headphones Mode

Anjeun nuju leres-leres yakin yén headphone henteu dicolok kana iPhone anjeun, sabab, ogé henteu. Anjeun ningali 'Headphone' di luhur slaider polumeu nalika anjeun mencét tombol polumeu, tapi iPhone anjeun henteu disada. Anjeun parantos nyobian reset anu sesah, nempatkeun headphone anjeun, sareng ngaluarkeunana deui, tapi éta henteu jalan. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha iPhone anjeun nyangkut dina modeu headphone , hiji trik hébat pikeun junk kaluar tina jack headphone anjeun atanapi port Kilat , sareng kumaha ngalereskeun masalahna pikeun saé !

IPhone Kuring Teu ngagaduhan Jack Headphone! Kumaha Tiasa Nyangkut dina Modeu Headphone?

Apple nyingkirkeun jack headphone nalika aranjeunna ngaleupaskeun iPhone 7. Éta kontroversial pisan dina waktos éta, tapi seueur jalma anu ngalih kana nganggo headphone Bluetooth sapertos AirPods.



Nanging, Apple henteu sacara lengkep ngaleungitkeun kamampuan ngagunakeun headphone kabel dina iPhone anu langkung énggal. Mésér iPhone 7 atanapi modél anu langkung énggal kalebet sapasang headphone kabel anu nyolok langsung kana port Kilat iPhone anjeun (ogé katelah port muatan).



IPhone 7, 8, atanapi X anu anyar ogé kalebet dongle anu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun headphone lami ka port Kilat iPhone anjeun. Nanging, Apple lirén kalebet dongle ieu sareng iPhone XS, XS Max, sareng XR.



Sanaos iPhone 7 sareng modél anu langkung énggal henteu ngagaduhan jack headphone tradisional, éta masih tiasa macét dina modeu headphone! Léngkah-léngkah ieu di handap bakal ngabantosan anjeun ngalereskeun modél iPhone naon waé anu nyangkut dina modeu headphone.

Henteu, iPhone, Aya Sanés Headphone Nyolok!

IPhone anjeun nyangkut dina modeu headphone sabab éta panginten headphone dipasang kana jack headphone atanapi port Kilat, sanaos henteu. Ieu biasana disababkeun ku masalah sareng jack headphone atanapi port Kilat nyalira. 99% waktos éta masalah hardware, sanés masalah parangkat lunak.



Ngaleungitkeun Kamungkinan Masalah Parangkat Lunak

Cara anu paling gampang pikeun mastikeun yén masalah parangkat lunak henteu nyababkeun iPhone anjeun tetep macét dina modeu headphone nyaéta pareuman sareng hurungkeun deui. Pikeun mareuman iPhone anjeun, pencét sareng tahan tombol kakuatan (ogé katelah tombol Sleep / Wake) teras geser tombol di gigireun 'slide to power off' di layar.

Upami anjeun gaduh iPhone X atanapi anu langkung énggal, pencét sareng tahan tombol Sisi sareng tombol polumeu naon waé dugi ka 'slide to power off' nembongan dina layar. Gesek ikon kakuatan kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone X anjeun atanapi langkung anyar.

Butuh waktu 20 detik atanapi langkung pikeun iPhone anjeun pareum, sareng éta leres-leres normal. Pikeun ngaktipkeun deui iPhone anjeun, tahan tombol kakuatan (iPhone 8 ka luhur) atanapi tombol Sisi (iPhone X sareng anu langkung énggal) dugi logo Apple némbongan dina layar. Anjeun tiasa ngaleupaskeun tombol kakuatan atanapi tombol Sisi nalika logo Apple némbongan.

Upami iPhone anjeun masih nyangkut dina modeu headphone saatos iPhone anjeun dihurungkeun deui, aya masalah hardware sareng iPhone anjeun. Dina titik ieu, masalah ieu disababkeun ku salah sahiji tina dua kamungkinan:

  • Uing nyangkut dina jack headphone atanapi port Kilat ngabobodo iPhone anjeun kana pamikiran yén headphone dipasang.
  • Jack headphone atanapi port Kilat rusak, sacara fisik atanapi ku cair.

Tingali Dina iPhone Anjeun

Candak senter sareng hurungkeun kana jack jack iPhone anjeun atanapi port Kilat. Naha aya lebu anu nyangkut dina jero? Kuring parantos ningali sadayana tina nasi, dugi ka coklat, dugi ka tip-tip headphone murah anu nyangkut dina jero. Nyobaan nimba hiji hal tina jack headphone iPhone anjeun atanapi port Kilat hésé pisan, sareng sababaraha téknologi Apple bahkan moal nyobian.

Ngobrol di jack headphone iPhones anjeun atanapi port Kilat tiasa nyababkeun karusakan, tapi kaseueuran jalma anu kuring damel sareng sapuk éta patut aya résiko kusabab aranjeunna leres-leres teu ngagaduhan nanaon. Upami kuring kedah nebak, kuring bakal nyarios yén kuring suksés kira-kira 50% waktos nalika kuring nyobian nimba sababaraha hal tina jack headphone palanggan nalika kuring damel di Apple Store.

Kumaha Kumaha Kuring Ngaleungitkeun Junk Headphone iPhone kuring?

Teu aya cara anu leres pikeun ngalakukeun ieu, sareng Toko Apple teu ngagaduhan alat anu dirancang pikeun nimba puing tina jack headphone. Tuh nyaéta , kumaha oge, sababaraha trik henteu resmi anu kadang dianggo ku Apple techs pikeun ngaluarkeun barang-barang. Ati-ati - teu salah sahiji ieu mangrupikeun metode anu disatujuan ku Apple sabab éta tiasa ngabalukarkeun karuksakan, tapi kuring parantos suksés kalayan masing-masing dina kaayaan anu béda.

Trik Pen BIC

Abdi hoyong pisan nyerat tulisan ieu supados kuring tiasa ngabagi trik ieu sareng anjeun. Genius Apple nunjukkeun kuring kumaha cara ngalakukeun éta, sareng kuring masih mikir éta cemerlang. Awas: pulpén anjeun moal salamet prosedur ieu. Kieu carana ngagunakeun pulpen BIC pikeun miceun puing tina jack headphone iPhone:

  1. Anggo pulpén BIC standar sareng cabut cap na.
  2. Anggo tang kanggo narik tip pulpén jauh ti perumahan palastik.
  3. Ujungna napel dina kartrid plastik bunder anu ngandung tinta.
  4. Tungtung sabalikna tina kartrid nyaéta sampurna ukuran pikeun miceun puing tina jack headphone.
  5. Lebetkeun tungtung éta kana jack headphone sareng pulas laun pikeun ngaleupaskeun runtah, teras kocokkeun kana iPhone atanapi iPad anjeun.

Kuring parantos nyimpen seueur jack headphone nganggo trik ieu. Ati-ati ulah mencét teuing. Upami lebu henteu kaluar, teraskeun kana tip salajengna.

Hawa dikomprés

Coba nganggo kaléng tina hawa anu dikomprés pikeun niup hawa langsung kana jack headphone iPhone anjeun. Ieu tiasa dianggo sanaos anjeun teu ningali nanaon nyangkut dina jero. Hawa anu dikomprés tiasa ngaleupaskeun puing-puing ngan cekap pikeun ngoyagkeunana atanapi niupkeunnana sacara lengkep. Janten lembut: Entong nempelkeun selang dugi ka jack headphone iPhone anjeun sareng mimiti niup. Mimitian ti luar iPhone anjeun sareng jalan asup.

Upami anjeun henteu ngagaduhan kaléng hawa anu dikomprés, anjeun tiasa cobian niupkeun nyalira, tapi kuring henteu resep pisan kana pilihan éta kusabab napas urang ngandung kalembaban anu tiasa ngarusak sirkuit internal iPhone anjeun. Upami anjeun ngaraos resep teu ngagaduhan rugi, maka ku sadayana maksadna, dicobian.

Pinset

Nyaan pinset ipis kadang tiasa ngahontal cukup jauh di jero pikeun narik sapotong béas atanapi lebu anu sanés tina jack headphone iPhone. Ngagunakeun pinset nyaéta picilakaeun. Éta pisan sapertos gim anu disebat Operasi (ku Milton Bradley). Gampang pisan ngaruksak sisi jack headphone upami anjeun nyorong pinset jauh teuing.

Kuring Henteu Nyarankeun Ieu, Tapi…

Sababaraha jalma anu palinter sareng téknologi (sareng cicingeun, sababaraha Apple Genius) parantos suksés nimba lebu tina jack headphone iPhone ku cara ngabongkar iPhone sareng nyodokkeun lebu tina handapeun jack headphone. Aya sababaraha pitunjuk teardown alus teuing tina iPhone upami anjeun hoyong nyobian, tapi Kuring henteu nyarankeun anjeun ngalakukeun.

Kumaha Kumaha Kuring Ngaleungitkeun Jabun Pelabuhan Kilat iPhone Kuring?

Sapertos jack headphone, tiasa sesah ngaleupaskeun gunk sareng puing tina palabuhan Kilat. Cara anu paling aman pikeun miceun puing tina palabuhan Kilat iPhone nyaéta nganggo sikat anti-statis.

Upami anjeun nyobian ngabersihkeun port Kilat nganggo obyék sapertos paperclip atanapi thumbtack, anjeun tiasa ngajalankeun résiko nyababkeun muatan listrik dina iPhone anjeun, anu tiasa nyababkeun langkung seueur karusakan. Tooth ogé ogé picilakaeun, sabab tiasa splinter sareng macét dina iPhone anjeun.

Nanging, kaseueuran jalma henteu ngagaduhan sikat anti-statis, sareng éta henteu kunanaon. Sikat sikat huntu anu henteu dianggo anyar, ngagantikeun anu hadé upami anjeun henteu nganggo sikat anti-statis.

Trik Jarami Koktail

Cara ieu ogé tiasa disebat trik 'kopi aduk', sabab alat-alat boh anu tiasa dianggo. Datarkeun ujung jarami koktail atanapi pengaduk kopi anjeun supados tiasa lebet dina palabuhan Kilat iPhone anjeun. Anggo ujung datar tina jarami pikeun kerok atanapi scoop gunk naon waé ti palabuhan Kilat.

Hawa dikomprés sareng pinset ogé kamungkinan pikeun solusi upami aya anu dipasang dina port Kilat iPhone anjeun.

Kuring parantos Ngusahakeun Sadayana Sareng iPhone Kuring Masih Nyangkut Dina Modeu Headphone!

Upami iPhone anjeun masih henteu tiasa dianggo saatos anjeun nyobian sadayana di luhur, aya kasempetan anu saé iPhone anjeun kedah dilereskeun. Biasana, jack headphone atanapi port Kilat dina iPhone bakal lirén damel salah sahiji tina dua alesan:

Ruksakna Cai

Alesan anu umum pikeun iPhone macét dina modeu headphone nyaéta karusakan cai, sareng seueur waktos jalma-jalma henteu terang kumaha éta kajantenan. Kieu kumaha paguneman na: Abdi naros, 'Naha anjeun atlit?', Sareng aranjeunna bakal nyarios leres. Abdi naros, 'Naha anjeun ngupingkeun musik nalika ngajalankeun atanapi damel?', Sareng aranjeunna bakal nyarios deui. Naha anjeun tiasa nebak naon anu kajantenan?

do'a pondok pikeun anu gering

Seueur waktos, ieu masalah disababkeun nalika kesang ngalir kana kabel headphone atlit. Dina sababaraha waktos, sakedik kesang dina jero jack headphone atanapi port Kilat sareng nyababkeun iPhone na macét dina modeu headphone.

Jenis karusakan cai sanés tiasa nyababkeun masalah ieu ogé - henteu seueur. Jack headphone dina iPhone anu langkung lami sareng port Kilat dina iPhone anu langkung énggal mangrupikeun hiji-hijina lawang dina luar iPhone, sareng anu ngajadikeun éta rentan karusakan cai. Komo upami sesa iPhone tiasa dianggo sampurna saatos baseuh, jack headphone atanapi port Kilat panginten henteu.

Ruksakna fisik

Upami iPhone anjeun dibantingkeun janten 1000 lembar, anjeun panginten terang naon anu lepatna. Upami éta masih dina hiji bagian, aya alesan anu séjén anu umum kunaon iPhone macét dina modeu headphone: Jack headphone atanapi port kilat ditarik tina papan logika.

'Antosan sakedap. Abdi nyimpen iPhone kuring dina hébat bentukna. '

Nyolok headphone asup sareng kaluar iPhone anjeun kedahna henteu pernah ngabalukarkeun masalah ieu. Kuring henteu kantos ningali éta lumangsung tina panggunaan normal. Ieu patarosan anu kuring naroskeun: 'Naha anjeun bungkus headphone anjeun dina iPhone anjeun nalika anjeun henteu nganggo?' Palanggan bakal nyarios leres. (Pikirkeun deui, Genius anu sami anu ngahurungkeun kuring kana trik kalam BIC ngawartosan ieu ogé. Abdi masihan anjeunna kiridit upami kuring henteu nyangka anjeunna bakal kasulitan.) Naha anjeun tiasa nebak naon anu kajantenan di dieu ?

Saatos sababaraha waktos, galur tina headphone dibungkus sakitar iPhone dina tungtung anu dipasang kana jack headphone atanapi port Lightning janten saé pisan anu aranjeunna sadayana mimiti tarik tina papan logika. Henteu saé pikeun ngabungkus headphone anjeun kana iPhone anjeun, salami anjeun nyabut kabelna nalika anjeun ngalakukeun.

Hanjakalna, upami anjeun maca ieu, aya kasempetan anu hadé karuksakan parantos dilakukeun sareng anjeun kedah ngalereskeun iPhone anjeun.

Pilihan Perbaikan: Apple vs. Puls

Masalah ieu khususna matak hanjelu pikeun jalma anu angkat ka Apple Store kusabab hungkul pilihan perbaikan Apple nawiskeun kanggo ngalereskeun jack headphone anu rusak nyaéta ngaganti sakabeh iPhone. Seueur jalma ngan saukur nolak, milih nganggo headset Bluetooth atanapi darmaga spéker pikeun nelepon sareng nampi telepon, tapi éta mangrupikeun kasulitan utama nalika sora na henteu tiasa dianggo dina iPhone anjeun.

Kasus ieu mirip pikeun palabuhan iPhone Lightning rusak. Apple biasana ngan bakal ngagentos iPhone anjeun upami port Kilat na rusak. Panggantianana ditutupan ku jaminan AppleCare + anjeun.

Janten parah, lebu nyangkut dina jack headphone iPhone anjeun atanapi port Kilat henteu katutup ku jaminan, janten ngalereskeun masalah saderhana ieu tiasa pisan mahal.

Pulsa

Upami anjeun hoyong ngalereskeun iPhone anjeun ayeuna pisan kirang ti Apple, Pulsa bakal pendak sareng anjeun di bumi atanapi lokasi pilihan anjeun kirang ti sajam, sareng aranjeunna nawiskeun jaminan umur pikeun bagian sareng padamelan.

Kéngingkeun Telepon Cell Anyar

Anjeun panginten badé ngémutan kéngingkeun telepon énggal sanés ngalereskeun telepon anu ayeuna. Perbaikan iPhone tiasa mahal pisan. Upami langkung ti hiji komponén rusak - anu teu ilahar upami anjeun muragkeun iPhone anjeun atanapi kakeunaan cai - perusahaan perbaikan biasana kedah ngagentos unggal bagian, sanés ngan ukur headphone jack. Pariksa éta Alat ngabandingkeun telepon sélulér UpPhone pikeun marios pilihan anjeun!

Ngabungkusna

Éta frustasi nalika iPhone macét dina modeu headphone, sabab sigana masalah anu saderhana kedahna aya solusi anu saderhana. Hanjakal pisan yén sapotong leutik puing atanapi sakedik cai tiasa pangaruh sapertos dina iPhone anjeun. Abdi ngarep pisan yén iPhone anjeun henteu deui nyangkut dina modeu headphone, tapi upami éta, sahenteuna anjeun terang naon anu kedah dilakukeun saterasna. Ngarasa Luncat ninggalkeun koméntar di handap ieu. Abdi hoyong ngadangu ngeunaan cara kreatif naon waé anu anjeun kapendak pikeun miceun puing tina jack headphone atanapi port Kilat iPhone anjeun.