7 Setélan iPad Anjeun Kedah Pareuman Langsung

7 Ipad Settings You Should Turn Off Immediately

Anjeun hoyong ngaoptimalkeun iPad, tapi anjeun teu yakin dimana ngamimitian. Aya seueur hal anu disumputkeun jero dina aplikasi Setélan anu tiasa ngalambatkeun iPad anjeun, solokan batréna, sareng mangaruhan privasi pribadi anjeun. Dina tulisan ieu, kuring bakal nyaritakeun ngeunaan tujuh setelan iPad anjeun kedah langsung dipareuman !

Upami anjeun Rék Lalajo ...

Parios pidéo YouTube kami dimana kami nunjukkeun kumaha mareuman masing-masing setelan iPad ieu sareng ngajelaskeun naha penting pikeun ngalakukeunana!



iphone kuring 6 moal disada



Pamulihan Latar Aplikasi Henteu perlu

Background App Refresh mangrupikeun setting iPad anu ngamungkinkeun aktip anjeun pikeun ngapdet nalika aplikasi ditutup. Fitur ieu saé kanggo aplikasi anu peryogi inpormasi ayeuna pikeun fungsina leres, sapertos berita, olahraga, atanapi aplikasi saham.



Nanging, Background App Refresh henteu diperyogikeun pikeun kaseueuran aplikasi. Éta ogé tiasa solokan umur batre iPad anjeun ku ngajantenkeun alat anjeun damel langkung hésé tibatan kabutuhan.

Buka Setélan teras ketok Umum -> Latar Aplikasi Refresh . Pareuman saklar gigireun aplikasi naon waé anu henteu kedah teras-terasan ngaunduh inpormasi énggal dina latar iPad anjeun.

mareuman aplikasi latar tukang refresh dina ipad anjeun



Bagikeun Lokasi Abdi

Bagikeun Lokasi Abdi leres sapertos anu dicarioskeun - ngamungkinkeun iPad anjeun ngabagi lokasi anjeun. Kusabab kaseueuran jalma ngan ukur nganggo iPad na di bumi, anjeun panginten henteu kedah tinggalkeun setting ieu. Pareuman setelan ieu bakal ngahémat batré dina iPad anjeun!

Buka Setélan teras ketok Privasi -> Jasa Lokasi . Ketok Bagikeun Lokasi Abdi, teras mareuman saklar gigireun Bagikeun Lokasi Abdi .

iPad Analytics & iCloud Analytics

Analisis iPad mangrupikeun setting anu nyimpen data panggunaan anjeun sareng ngirimkeun ka Apple sareng pamekar aplikasi. Setelan ieu tiasa nyéépkeun umur batre iPad anjeun, sareng kami yakin Apple tiasa ningkatkeun produk na tanpa data urang.

batré iphone maot teuing gancang

Buka Setélan teras ketok Privasi -> Analytics . Pareuman saklar gigireun Bagikeun iPad Analytics. Pas di handap Bagikeun iPad Analytics, anjeun bakal ningali Bagikeun iCloud Analytics. Kami ngarékoméndasikeun mareuman fitur ieu kusabab alesan anu sami!

Jasa Sistem Henteu perlu

Sacara standar, seuseueurna Layanan Sistem sacara otomatis diaktipkeun. Nanging, seueur diantarana henteu perlu.

Sirah ka Setélan -> Privasi -> Layanan Lokasi -> Layanan Sistem . Pareuman sadayana kecuali Milarian iPad Abdi sareng sareng Telepon Darurat & SOS. Pareuman setelan ieu bakalan ngahémat umur batre.

Lokasi penting

Lokasi signifikan ngalacak sadaya tempat anu anjeun sering sering nganjang sareng anjeun iPad. Urang bakal jujur ​​- éta rada menyeramkeun.

Kami ngarékoméndasikeun ngabersihan riwayat lokasi anjeun sareng mareuman fitur ieu. Anjeun bakal ngahémat umur batre sareng ningkatkeun privasi pribadi nalika leres!

Sirah kana Setélan -> Privasi -> Layanan Lokasi -> Jasa Sistem -> Lokasi Penting.

Mimiti, ketok Jelas Sejarah di handapeun layar. Teras, pareuman saklar gigireun Lokasi penting .

Nyorong Surat

Push Mail mangrupikeun fitur anu teras-terasan mariksa naha anjeun nampi email anyar. Setelan ieu nyéépkeun seueur umur batré sareng kaseueuran jalma henteu peryogi akun emailna pikeun diparios langkung ti unggal 15 menit.

pinjaman tanpa verifikasi kiridit

Pikeun mareuman Push Mail, buka Setélan teras ketok Sandi & Akun -> Candak Data Anyar. Mimiti, mareuman saklar gigireun Teken dina luhur layar. Teras, ketok Unggal 15 Menit handapeun Fetch. Anjeun masih tiasa mariksa email anjeun iraha waé ku muka aplikasi Mail atanapi aplikasi email pihak katilu.

Pareuman!

Anjeun parantos hasil ngaoptimalkeun iPad! Kami arepkeun anjeun ngabantuan ieu mangpaat. Naha salah sahiji tip ieu kaget anjeun? Hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun dina bagian komentar di handap!