IPhone kuring Nyebatkeun 'aksésori ieu panginten henteu tiasa didukung.' Ieu Fix The!

My Iphone Says This Accessory May Not Be Supported

Anjeun nyolok iPhone pikeun ngeusi batre, tapi aya anu henteu leres. Éta dieureunkeun ngecas sareng pop-up anu pikaresepeun némbongan dina layar - iPhone anjeun nyarios 'aksésori ieu panginten henteu tiasa didukung. 'Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha anjeun ningali pesen ieu dina iPhone anjeun sareng nunjukkeun naon anu tiasa dilakukeun pikeun ngalereskeun masalah.



naha teu ring ipad kuring nalika cingcin iphone kuring

Naha iPhone Kuring Nyebatkeun 'aksésori Ieu Moal Dukung'?

IPhone anjeun nyarios 'aksésori ieu panginten henteu didukung' sabab aya anu lepat nalika anjeun nyobaan nyolok aksésori kana port Kilat iPhone anjeun. Rupa-rupa hal anu béda tiasa nyababkeun masalah:



  1. Aksésori anjeun henteu Certified MFi.
  2. Parangkat lunak iPhone anjeun henteu leres.
  3. Aksésori anjeun kotor, rusak, atanapi rusak.
  4. Palabuhan Kilat iPhone anjeun kotor, rusak, atanapi rusak pisan.
  5. Carjer anjeun kotor, rusak, atanapi rusak pisan.

Léngkah-léngkah ieu di handap bakal ngabantosan anjeun diagnosa sareng ngalereskeun alesan anu leres naha iPhone anjeun nyarios 'aksésori ieu panginten henteu didukung.'



Coba Nyambungkeun Alat Éta Deui

Hal kahiji anu kedah dilakukeun nalika iPhone anjeun nyarios 'aksésori ieu panginten henteu didukung' nyaéta coba sambungkeun deui. Ketok kana Nyingkirkeun tombol sareng tarik aksésori anjeun kaluar tina port Kilat iPhone anjeun. Colokkeun deui pikeun ningali naha pop-up sami nembongan.

Dupi aksésori anjeun MFi-Certified?

Kaseueuran waktos, pop-up 'aksésori ieu panginten henteu didukung' nembongan saatos anjeun nyolok iPhone anjeun kana sumber kakuatan pikeun ngeusi batre. Dina kaseueuran kasus, kabel muatan anu anjeun cobian pikeun ngeusi batre iPhone anjeun sanés disahkeun ku MFi, hartosna éta henteu dilakukeun saluyu sareng standar desain Apple.

Kabel muatan anjeun tiasa mésér di pompa bensin atanapi toko dolar lokal anjeun ampir henteu pernah disahkeun ku MFi sabab mahal pisan didamelna. Dina sababaraha kasus, kabel ieu ogé tiasa nyababkeun karusakan anu signifikan pikeun iPhone anjeun ku overheating eta .



Upami tiasa, isi iPhone anjeun nganggo kabel anu disertakeun. Upami kabel muatan iPhone anjeun sumping teu jalan, anjeun tiasa ngagentoskeun anu énggal di Apple Store lokal anjeun, salami iPhone anjeun katutupan ku rencana AppleCare.

Balikan deui iPhone Anjeun

IPhone anjeun panginten nyarios 'aksésori ieu tiasa didukung' kusabab gangguan parangkat lunak minor. Nalika anjeun nyolok aksésori kana port Kilat iPhone anjeun, iPhone anjeun parangkat lunak nangtoskeun naha sambung atanapi henteu kana aksésorisna.

Coba balikan deui iPhone anjeun, anu kadang tiasa ngalereskeun masalah parangkat lunak minor. Upami anjeun gaduh iPhone 8 atanapi langkung tiheula, pencét jeung tahan kenop daya , teras gesek ikon kakuatan kénca-ka-katuhu dina layar. Prosésna mirip pikeun iPhone X, XS, sareng XR, kecuali anjeun pencét jeung tahan tombol Sisi sareng tombol polumeu boh dugi ka geser kana kakuatan pareum nembongan.

geser pikeun mareuman iphone x

Antosan 15-30 detik, teras hurungkeun deui iPhone anjeun ku mencét sareng nahan tombol kakuatan (iPhone 8 sareng anu langkung payun) atanapi tombol Sisi (iPhone X sareng anu langkung énggal). Sakali iPhone anjeun dihurungkeun deui, cobian nyambungkeun aksésori anjeun deui.

Upami éta jalan, maka gangguan parangkat lunak ngabalukarkeun masalah! Upami anjeun masih ningali pop-up dina iPhone anjeun, ngalih kana léngkah salajengna.

Pariksa aksésori anjeun

Ayeuna anjeun parantos ngaleungitkeun kamungkinan kabel ngecas anu sanés disahkeun ku MFi sareng masalah perangkat lunak minor, waktosna pikeun mariksa aksésori. Kaseueuran waktos, aksésori anu anjeun nyobian dianggo nalika ningali 'aksésori ieu panginten henteu didukung.' pop-up nyaéta kabel ngecas.

Nanging, alat naon waé atanapi aksésori anu nyolok kana port Kilat iPhone anjeun tiasa nyababkeun peringatan na némbongan. Tingali pisan dina tungtung konektor Kilat (bagian aksésori anu nyolok kana port Kilat iPhone anjeun) tina aksésori anu anjeun nyobian dianggo.

Naha aya perubahan warna atanapi fraying? Upami kitu, aksésori anjeun panginten ngagaduhan masalah nyambungkeun kana iPhone anjeun. Ieu mangrupikeun kasus anu anyar pikeun kuring, sabab sababaraha karusakan dina kabel muatan kuring nyababkeun iPhone kuring nampi 'aksésori ieu panginten henteu didukung.' pop-up, sanaos kuring ngagaduhan kabel ti Apple.

Paparan ka cai ogé tiasa ngarusak konektor Kilat aksésori anjeun, janten upami nembé nyéépkeun inuman dina aksésori anjeun, éta panginten naha éta henteu jalan.

Upami kabel muatan anjeun mangrupikeun aksésori anu nyababkeun masalah, ogé perhatoskeun tungtung USB. Naha aya kokotor, lint, atanapi lebu sanés anu nyangkut dina tungtung USB? Upami kitu, bersihkeun nganggo sikat anti statis atanapi sikat huntu anu henteu dianggo. Upami anjeun henteu gaduh sikat anti statis, anjeun tiasa mendakan hébat genep bungkus dina Amazon.

Tingali Di jero Pelabuhan Kilat Anjeun

Upami aksésorisna dina bentuk anu pantes, tingali di jero port Kilat dina iPhone anjeun. Sagala gunk, kokotor, atanapi puing tiasa nyegah iPhone anjeun tina sambungan anu bersih kana aksésori anjeun. Upami béwara 'aksésori ieu tiasa didukung' macét dina layar atanapi moal mecat, ieu sering janten masalah.

Candak senter sareng perhatoskeun caket kana port Kilat iPhone anjeun. Upami anjeun ningali naon waé anu sanés di jero portir Kilat, cobian diberesihan.

Kumaha Kumaha Kuring Ngabersihan Port Ngecas iPhone Kuring?

Candak hiji sikat anti statik atanapi sikat huntu énggal sareng ngikis naon waé anu ngahambat palabuhan Kilat iPhone anjeun. Anjeun panginten reuwas kana sabaraha kaluarna!

Sakali anjeun parantos ngabersihkeun, cobian colokkeun aksésori anjeun deui. Pindah kana léngkah salajengna upami iPhone anjeun masih nyarios 'aksésori ieu panginten henteu didukung.'

Nalungtik Carjer iPhone anjeun

Upami iPhone anjeun nyarios 'aksésori ieu panginten henteu didukung' nalika anjeun nyobian ngeusi batre, anjeun ogé tiasa aya masalah sareng carjer iPhone anjeun, sanés kabel Kilat. Tingali caket kana port USB dina carjer iPhone anjeun. Sapertos dina léngkah sateuacana, anggo sikat anti statis atanapi sikat huntu énggal pikeun ngabersihkeun gunk, lint, atanapi lebu anu sanés.

Pastikeun anjeun ogé nyobian ngeusi batre iPhone sareng sababaraha pangecas anu béda. Upami iPhone anjeun ngan ukur ngagaduhan masalah dina hiji pangecas, maka kamungkinan yén carjer anjeun nyababkeun masalah.

Upami anjeun teras-terasan ningali pop-up 'aksésori ieu panginten henteu didukung' henteu paduli carjer naon anu anjeun anggo, maka carjer anjeun sanés masalah.

Apdet ios Dina iPhone Anjeun

Sababaraha asesoris (khususna anu didamel ku Apple) meryogikeun versi ios anu tangtu pikeun dipasang dina iPhone anjeun sateuacan aranjeunna tiasa nyambung. Buka Setélan -> Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak teras ketok Unduh sareng Pasang upami pembaruan parangkat lunak sayogi. Pariksa tulisan kami upami anjeun gaduh kasulitan ngamutahirkeun iPhone anjeun .

apdet iphone kana ios 12

Sateuacan anjeun tiasa masang apdet, pastikeun iPhone anjeun ngecas atanapi ngagaduhan sahenteuna 50% umur batre. Nalika instalasi dimimitian, iPhone anjeun bakal pareum sareng palang status bakal nembongan dina tampilan. Nalika palang pinuh, pembaruan parantos réngsé sareng iPhone anjeun bakal hurungkeun deui teu lami saatosna.

Ngalakukeun Pamulihan DFU Dina iPhone Anjeun

Sanaos henteu dipikaresep, aya kasempetan alit masalah parangkat lunak anu langkung jero nyababkeun iPhone anjeun nyarios 'aksésori ieu panginten henteu didukung.' Ku ngalaksanakeun pamulihan DFU, urang tiasa ngaleungitkeun masalah parangkat lunak jero ieu ku jalan mupus sacara lengkep tina iPhone anjeun.

iphone moal bisa nyambung ka wifi

Nalika anjeun ngalaksanakeun pamulihan DFU, sadaya kode dina iPhone anjeun dihapus sareng dimuat deui kana iPhone anjeun. Pikeun walkthrough lengkep, parios kami pituduh pikeun ngalakukeun pamulihan DFU dina iPhone anjeun !

Pilihan Perbaikan

Upami iPhone anjeun masih nyebatkeun 'aksésori ieu panginten henteu didukung' saatos anjeun nuturkeun sadaya léngkah di luhur, anjeun panginten kedah ngagentos aksésori anjeun atanapi iPhone diropea. Sakumaha anu kuring sebatkeun tadi dina tulisan ieu, anjeun tiasa kéngingkeun kabel pangecas sareng carjer témbok anu sumping sareng iPhone anjeun diganti upami iPhone anjeun ditutupan ku AppleCare.

Tiasa ogé port iPhone Lightning anjeun rusak atanapi ruksak sareng kedah diperbaiki. Upami iPhone anjeun ditutupan ku AppleCare, ngajadwalkeun pasini di Apple Store caket anjeun sareng gaduh téknologi tingali dina éta. Kami ogé nyarankeun jasa perbaikan paménta disebut Puls , Anu ngirimkeun téknisi bijil ka anjeun anu bakal ngalereskeun iPhone anjeun langsung.

Kami di dieu upami anjeun peryogi dukungan

Aksésori anjeun tiasa dianggo sareng iPhone anjeun fungsina normal deui. Anjeun bakal terang persis naon anu kedah dilakukeun waktos salajengna iPhone anjeun nyarios 'aksésori ieu panginten henteu didukung.' Ngarasa Luncat ninggalkeun patarosan anu sanés dina bagian komentar di handap!

Hatur nuhun parantos maca,
David L.