IPhone Kuring Teu Geter! Ieu Fix Nyata.

My Iphone Doesn T Vibrate

Anjeun narik iPhone tina saku sareng ningali tilu telepon lasut ti Eyang. Anjeun yakin yén éta parantos disetél pikeun ngageter, tapi anjeun henteu tiasa ngaraosan buzz! Uh-oh — iPhone anjeun lirén ngageter. Dina tulisan ieu, kuring bakal nunjukkeun kumaha ngalereskeun iPhone anu henteu ngageter jeung naon anu kudu dilakukeun upami motor geterna rusak .



Hal Mimiti Kahiji: Nguji Motor Geter iPhone Anjeun

Sateuacan urang mimitian, hayu urang tingali naha motor geter iPhone anjeun dihurungkeun. Flip switch iPhone's Silent / Ring anjeun bulak-balik (saklar aya di luhur tombol polumeu di beulah kénca iPhone anjeun), sareng anjeun bakal ngaraos gosok upami 'Geter dina Cingcin' atanapi 'Geter dina Jempé' dihurungkeun dina Setélan. (Tingali bagian salajengna pikeun detil ngeunaan cara jalanna saklar.) Upami anjeun henteu ngaraos iPhone anjeun ngageter, éta sanés hartosna motor geterna rusak-éta hartosna urang kedah ningali kana Setélan.



Kumaha Ganti Jempé / Cingcin Gawé sareng Motor Geter

  • Upami 'Vibrate on Ring' diaktipkeun dina Setélan, iPhone anjeun bakal ngageter nalika anjeun narik saklar Silent / Ring ka payuneun iPhone anjeun.
  • Upami 'Vibrate on Silent' dihurungkeun, iPhone anjeun bakal ngageter nalika anjeun nyorong saklar ka tukang iPhone.
  • Upami duanana dipareuman, iPhone anjeun moal ngageter nalika anjeun malikkeun saklar.

Nalika iPhone Anjeun Henteu Ngageter Dina Modeu Jempé

Masalah umum anu disanghareupan ku pangguna iPhone nyaéta iPhone na henteu ngageter dina modeu jempé. IPhone jalma sanés moal ngageter nalika ringer dihurungkeun. Untungna, duanana masalah ieu biasana gampang dibéréskeun dina Setélan.



Kumaha Aktipkeun Ngageter dina Jempé / Cingcin

  1. Muka Setélan .
  2. Ketok Sora & Haptics .
  3. Dua sétting anu bakal urang tingali nyaéta Geter dina Ring jeung Geter dina Jempé . Setelan Geter dina Jempé bakal ngamungkinkeun iPhone anjeun ngageter nalika dina modeu jempé, sareng Geterkeun dina pangaturan Ring ngirikeun telepon anjeun tiasa ngiringan sareng ngageter dina waktos anu sami. Ketok saklar di sisi-katuhu tina setélan pikeun ngaktipkeunana.

Léngkah Ngatasi Masalah Parangkat Lunak sanés

Hurungkeun Geter Dina Setélan Aksesibilitas

Upami Geter dipareuman dina setélan Aksesibilitas iPhone anjeun, iPhone anjeun moal ngageter sanajan motor geter hanca fungsina lengkep. Buka Setélan -> Aksesibilitas -> Toél sareng pastikeun saklarna gigireun Geter dihurungkeun. Anjeun bakal terang saklarna hurung nalika héjo.



Pastikeun Anjeun Dipilih Pola Geter

Mungkin iPhone anjeun henteu ngageter sabab anjeun parantos nyetél pola geter anjeun pikeun Euweuh. Buka Setélan teras ketok Sora & Haptics -> Nada Dering teras ketok Geter dina luhur layar. Pastikeun aya tanda cek di gigireun anu salainna Teu aya !

IPhone Kuring Henteu Ngageter Babar pisan!

Upami iPhone anjeun henteu ngageter pisan, panginten aya masalah parangkat lunak dina iPhone anjeun. Salah sahiji cara pikeun ngalereskeun ieu nyaéta ngareset setelan iPhone anjeun. Ngalakukeun ieu moal mupus eusi naon waé tina alat anjeun, tapi éta bakal balikkeun sadaya setélan iPhone (kalebet geter) kana standar pabrik. Kuring nyarankeun pisan pikeun nyadangkeun iPhone anjeun nganggo iTunes atanapi ka iCloud sateuacan ngamimitian prosés ieu.

Kumaha Reset Sadaya Setélan

  1. Muka Setélan .
  2. Ketok umum .
  3. Gulung ka handapeun menu teras ketok Ngareset .
  4. Ketok Reset Sadaya Setélan sareng mastikeun yén anjeun badé teraskeun. Anjeun kedah lebetkeun kodeu aksés upami anjeun ngagaduhan. Saatos anjeun ngalakukeun sareng iPhone anjeun dihurungkeun deui, uji iPhone anjeun pikeun ningali naha éta ngageter. Upami henteu, baca deui.

DFU Mulangkeun

Upami anjeun parantos nyobian sadaya léngkah sateuacana sareng iPhone anjeun henteu ngageter, waktuna pikeun nyadangkeun iPhone anjeun na tuturkeun tutorial kami ngeunaan kumaha DFU balikkeun iPhone anjeun . Pamulihan DFU ngahapus sadaya eusi sareng setelan tina alat anjeun sareng mangrupikeun tungtung-sadaya-pikeun-ngalereskeun masalah parangkat lunak iPhone. Ieu béda ti iTunes standar balikkeun sabab ngusap duanana perangkat lunak jeung setelan pakakas tina alat anjeun.

IPhone kuring Masih Teu Geter

Upami iPhone anjeun masih henteu ngageter saatos mulangkeun DFU, anjeun panginten ngalaman masalah perkakas. Umumna ieu ngandung harti yén motor geter dina iPhone anjeun parantos maot sareng peryogi diganti. Ieu mangrupikeun prosés anu kalebet pisan, janten kami henteu nyarankeun anjeun nyobian ngalereskeun ieu di bumi.

Ngadeg di Apple Store

Ngadamel janjian Bar Genius di Apple Store lokal anjeun. Pastikeun ngadamel cadangan pinuh pikeun alat anjeun sateuacan angkat ka janji anjeun, sabab upami iPhone anjeun kedah digentos, anjeun peryogi cadangan data anjeun kanggo nempatkeun iPhone anyar anjeun. Apple ogé ngagaduhan jasa mail anu saé upami anjeun henteu cicing caket Apple Store.

Buzz Buzz! Buzz Buzz! Hayu urang Bungkus Éta.

Sareng anjeun parantos nampi: iPhone anjeun ngagosok deui sareng anjeun terang naon anu kedah dilakukeun nalika iPhone anjeun lirén ngageter. Anjeun bakal salawasna terang iraha Eyang (atanapi bos anjeun) nelepon, sareng éta tiasa nyalametkeun sadayana nyeri sirah. Ninggalkeun koméntar di handap ngeunaan ngalereskeun naon anu dianggo pikeun anjeun, sareng upami anjeun resep kana tulisan ieu, kirimkeun ka réréncangan anjeun nalika anjeun nguping aranjeunna naroskeun patarosan yuswa, 'Naha iPhone kuring henteu ngageter?'