Perbarui Setélan ID Apple Dina iPhone? Naon Hartosna & Naon Anu Kedah Laksanakeun!

Update Apple Id Settings Iphone

IPhone anjeun nyatakeun 'Perbarui Setélan ID Apple' sareng anjeun hoyong ngabatalkeun bewara na. Henteu janten masalah naon anu anjeun lakukeun, anjeun sigana henteu tiasa kéngingkeun beureum, bunderan '1' éta. Kuring bakal ngabantosan anjeun ngapdet setélan Apple ID dina iPhone anjeun sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah upami pesen ieu moal sirna .



Naha iPhone Kuring Nyarios 'Perbarui Setélan ID Apple'?

IPhone anjeun nyarios 'Perbarui Setélan Apple ID' sabab anjeun kedah lebet ID Apple anjeun deui pikeun tetep nganggo jasa akun anu tangtu. Ngamutahirkeun setélan Apple ID bakal ngamungkinkeun anjeun tetep nganggo jasa éta. Kaseueuran waktos, ieu hartosna anjeun kedah ngalebetkeun deui sandi Apple ID dina iPhone anjeun!



Naon Anu Kedah Laksanakeun Nalika Éta Nyarios 'Perbarui Setélan Apple ID' Dina iPhone Anjeun

Buka aplikasi Setélan teras ketok Perbarui Setélan ID Apple . Teras, ketok Teraskeun dina layar salajengna. Lebetkeun kecap akses ID Apple anjeun nalika pop-up nembongan dina layar.



iphone 6s kuring nyarios henteu jasa

Kaseueuran waktos, béja 'Perbarui Setélan Apple ID' bakal musna saatos anjeun ngalebetkeun kecap akses Apple ID anjeun. Nanging, dina kasus anu jarang, béja na moal ngaleungit, sareng anjeun bahkan mungkin nampi pop-up anu nyarios yén aya kasalahan. Terus maca pikeun diajar kumaha ngalereskeun masalah ieu!

Naha 'Perbarui Setélan Apple ID' Macet?

Hanjakalna, anjeun panginten mendakan tulisan ieu kusabab pesen na Perbarui Setélan ID Apple nyangkut dina taun 2020. Upami pesen béwara anu pikasieuneun ieu nyangkut dina iPhone anjeun, éta panginten kusabab Apple ID anjeun henteu tiasa diverifikasi. Percanten ka abdi - anjeun sanés ngan ukur anu ngungkulan masalah ieu!

Seueur anggota urang Grup Facebook mantuan iPhone kami nyandak masalah ieu, sabab éta kami hoyong nyerat tulisan ieu kanggo anjeun. Turutan léngkah-léngkah ieu di handap pikeun diagnosa sareng ngalereskeun alesan anu leres naha béja Apple ID Setélan Perbarui moal musna!



Pastikeun Anjeun Ditandatanganan Kana Apple ID Katuhu

Mungkin ID Apple anjeun henteu tiasa diverifikasi sabab anjeun lebet kana akun Apple ID anu sanés sahingga ngasupan kecap akses anu salah. Buka aplikasi Setélan teras ketok nami anjeun di luhur layar pikeun gancang mastikeun yén anjeun parantos lebet kana Apple ID anu leres. Anjeun bakal ningali ID Apple anu ayeuna anjeun lebet caket tengah layar.

youtube abdi henteu tiasa dianggo dina telepon abdi

Pariksa tulisan kami upami anjeun peryogi bantosan ngarobah Apple ID anjeun !

Kaluar Sareng Deui Kana ID Apple Anjeun

Upami anjeun parantos lebet kana Apple ID anu leres, cobian kaluar sareng lebet deui kana éta. Balik ka Setélan -> Apple ID sareng gulung dugi ka handap Kaluar . Lebetkeun kecap akses ID Apple anjeun teras ketok Pareuman .

kaluar ti id ap anjeun dina aplikasi setélan

Salajengna, ketok Kaluar di pojok katuhu luhur layar. Upami anjeun hoyong nyimpen salinan Apple News anjeun atanapi setélan sanés, hurungkeun saklar ka katuhu fitur di handapeunana Tetep Salin Ti. Konpirmasi kaputusan anjeun ku ngetok Kaluar nalika pop-up nembongan.

verizon iphone 6 milari jasa

Ayeuna anjeun parantos kaluar, ketok Asup kana iPhone anjeun caket luhur aplikasi Setélan. Lebetkeun email sareng kecap akses ID Apple anjeun, teras ketok Daptar di pojok katuhu luhur layar pikeun asup deui kana iCloud. Upami anjeun dipenta pikeun ngagabungkeun data anjeun sareng iCloud, kuring nyarankeun ngetok ngagabung, ngan pastikeun anjeun henteu kaleungitan inpormasi penting.

Selamat - anjeun parantos lebet kana iCloud sakali deui! Upami Apdet setélan Apple ID nyaéta masih muncul, ngalih kana léngkah pamungkas.

Pariksa Layanan iCloud

Mungkin béwara ieu nyangkut sabab jasa iCloud ditumpurkeun samentawis pikeun pangropéa rutin atanapi pembaruan sistem. Nalika ieu kajantenan, anjeun tiasa dicegah tina lebet kana ID Apple anjeun salaku pancegahan kaamanan. Anjeun tiasa parios status sistem Apple dina website maranéhanana!

ipad nyangkut dina modeu headphone

Setélan ID Apple: Up To Date!

Setélan ID Apple anjeun parantos énggal sareng béja anu ngaganggu parantos ayeuna. Waktos salajengna nyarioskeun Anyarkeun Apple ID Setélan dina iPhone anjeun, anjeun bakal terang persis naon anu kedah dilakukeun! Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés ngeunaan Apple ID anjeun, kersa ngantunkeun koméntar di handap ieu.

Hatur nuhun parantos maca,
David L.