Layar Sentuh iPhone Kuring Teu Tiasa! Ieu Fix The.

My Iphone Touch Screen Is Not Working

Lumrah pikeun ngarasa frustasi nalika layar toél iPhone anjeun henteu jalan. Anjeun nganggo iPhone anjeun pikeun sadayana, ti mimiti nelepon dugi ka ngagulung gambar - tapi tong ngantep 'masalah layar sentuh' ​​anjeun. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha layar rampa dina iPhone anjeun henteu jalan , kumaha ngalereskeun masalah anu tiasa dibenerkeun di bumi, sareng nyarankeun sababaraha pilihan perbaikan anu saé, upami ngeunaan éta.



Aya seueur alesan naha layar toél iPhone anjeun panginten lirén damel. Untungna, aya ogé seueur cara pikeun ngalereskeun masalah éta.



Naha Layar Sentuh iPhone Kuring Henteu Ngarespon?

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta milarian terang kunaon layar toél iPhone anjeun. Biasana, masalah éta disababkeun nalika bagian fisik tampilan iPhone anjeun anu ngolah touch (disebatna teh digitizer ) lirén damel leres atanapi nalika parangkat lunak iPhone anjeun lirén 'nyarios' kana pakakas anu kuduna. Kalayan kecap séjén, éta tiasa janten hardware atawa masalah parangkat lunak, sareng kuring bakal ngabantosan anjeun duaan dina tulisan ieu.

Ngungkulan masalah parangkat lunak iPhone biasana henteu aya biaya nanaon. Éta ogé langkung gampil tibatan ngagulung layar anjeun nganggo cangkir sedot (punten henteu ngalakukeun ieu). Kusabab ieu, urang bakal ngamimitian ku ngalereskeun parangkat lunak sareng ngalih kana ngalereskeun masalah fisik upami anjeun kedah.



Catetan ngeunaan tetes sareng tumpahan: Upami anjeun nembé muragkeun iPhone anjeun, odds mangrupikeun masalah hardware nyaéta nyalahkeun masalah layar sentuh anjeun - tapi henteu salawasna. Aplikasi sareng masalah anu laun-laun biasana disababkeun ku masalah parangkat lunak.

Hiji hal terakhir anu kedah diémutan nyaéta palindung layar tiasa nyababkeun masalah layar toél sareng iPhone anjeun. Coba hapus pelindung layar iPhone anjeun upami anjeun ngagaduhan masalah dina layar sentuh.

naha iphone 6 kuring henteu disada

Upami layar toél anjeun tiasa dianggo sakapeung , teraskeun maca. Upami éta henteu tiasa dianggo sama sekali, langkal ka bagian di handap ieu anu disebat Nalika iPhone Anjeun Henteu Ngabales Toél Babad .



Kecap Gancang Dina Kasakit Toél iPhone

Panyakit touch iPhone ngarujuk kana sababaraha masalah anu utamina mangaruhan iPhone 6 Plus. Masalah-masalah ieu kalebet abu, bar kedip-kedip di luhur layar sareng masalah sareng gerakan iPhone, sapertos ciwit-ka-zum sareng Reachability.

Aya sababaraha perdebatan ngeunaan naon anu nyababkeun panyakit touch iPhone. Apple ngaku éta mangrupikeun hasil tina 'diturunkeun sababaraha kali dina permukaan anu heuras teras diteken setrés langkung jauh dina alat.' Aranjeunna sadar kana masalah sareng ngagaduhan program perbaikan khusus upami anjeun ngalaman masalah ieu sareng iPhone. iFixIt ngabuka iPhone 6 Plus sareng mendakan naon anu disebatna 'Cacat desain.'

Paduli naon anu leres nyababkeun masalah, anjeun tiasa nyandak iPhone anjeun kana Apple sareng béréskeun ku biaya jasa $ 149 .

Masalah Parangkat Lunak sareng Layar Sentuh iPhone Anjeun

Masalah sareng parangkat lunak anu nyaritakeun telepon anjeun kumaha kalakuanana tiasa nyababkeun layar toél iPhone anjeun lirén damel. Éta tiasa ngabantosan ngareset parangkat lunak anu nyusahkeun upami layar toél iPhone anjeun henteu jalan.

naha telepon abdi moal diénggalan

Naha layar toél anjeun lirén ngaréspon nalika anjeun nganggo aplikasi anu tangtu? Aplikasi éta tiasa disalahkeun. Coba uninstall sareng pasang deui. Pikeun nyabut aplikasi:

  1. Milarian aplikasi dina iPhone anjeun Layar utama . Layar Utama mangrupikeun anu anjeun tingali di handap dina gambar layar di handap.
  2. Pencet sareng tahan ikon aplikasi dugi ka ménu nembongan.
  3. Ketok Hapus Aplikasi .
  4. Ketok Mupus .

Upami layar toél iPhone anjeun henteu jalan saatos anjeun masang deui aplikasi éta, kirimkeun pesen ka pamekar aplikasi. Aranjeunna panginten tiasa ngalereskeun masalah atanapi nuju damel dina solusi na.

Kumaha kuring ngirim pesen ka pamekar aplikasi?

  1. Ketok pikeun muka App Store .
  2. Ketok Milarian di handapeun layar tur milari aplikasi.
  3. Ketok kana ikon aplikasi pikeun muka rinci ngeunaan aplikasi éta.
  4. Gulung ka handapeun teras ketok Halaman Wéb pamekar . Halaman wéb pamekar bakal dimuat.
  5. Milarian formulir kontak atanapi alamat email dina halaman wéb pamekar. Teu kedah sesah milari éta pangembang pantes uyahna. Émut yén pangembang anu saé ngahargaan éta nalika anjeun ngantepkeun aranjeunna terang perkawis masalah dina aplikasi na!

Apdet iPhone Anjeun

Éta jarang, tapi kadang-kadang pembaruan parangkat lunak iPhone tiasa nyababkeun masalah layar sentuh. Kasus anu paling didokumentasikeun ngeunaan kajadian ieu nyaéta apdet Apple 11.3 Apple. Masalahna gancang dibéréskeun ku apdet Apple salajengna.

naha iphone kuring moal nyingkronkeun

Muka Setélan teras ketok Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak . Ketok Unduh sareng Pasang upami pembaruan ios sayogi dina iPhone anjeun.

Nalika iPhone Anjeun Henteu Ngabales Toél Babad

Masalah layar toél anu kajantenan dina sababaraha aplikasi atanapi nalika anjeun henteu gaduh aplikasi kabuka tiasa disababkeun ku masalah dina parangkat lunak iPhone. Léngkah ngungkulan heula anu saé pikeun kakuatan iPhone sareng mareumanana deui, tapi sesah ngalakukeun éta nalika layar rampa anjeun henteu jalan! Sabalikna, urang kedah ngalakukeun a reset hésé . Kieu carana:

Upami iPhone anjeun moal pareum ku cara normal - atanapi upami mareuman iPhone anjeun sareng hurungkeun deui henteu ngabéréskeun masalah - cobian lakukeun hard reset. Pikeun ngalakukeun ieu, tahan Tombol Daya sareng Bumi dina waktos anu sasarengan. Antosan sababaraha detik, dugi logo Apple némbongan dina layar, teras lepaskeun.

Dina iPhone 7 atanapi 7 Plus, reset hésé dilakukeun ku mencét sareng nahan tombol kakuatan jeung tombol polumeu handap babarengan pikeun sababaraha detik dugi ka anjeun ningali logo Apple némbongan dina tampilan.

Pikeun ngareset iPhone 8 atanapi modél anu langkung énggal, pencét sareng lepaskeun tombol polumeu luhur, pencét sareng lepas tombol polumeu handap, teras pencét sareng tahan tombol sampingna dugi layar janten hideung sareng logo Apple némbongan di tengah-tengah tampilan.

Reset anu hese ngadadak ngeureunkeun sadaya proses latar tukang dina iPhone anjeun sareng tiasa ngabalukarkeun masalah parangkat lunak. Biasana henteu, tapi mangrupakeun ide anu saé pikeun ngan ukur ngalakukeun hard reset nalika anjeun kabutuhan ka .

aksésori ieu teu dirojong carjer

Layar Sentuh iPhone Kuring Masih Henteu Beres!

Naha layar toél iPhone anjeun masih masihan anjeun masalah? Bisa waé waktuna pikeun nyobaan malikkeun iPhone anjeun ka setélan aslina. Sateuacan anjeun ngalakukeun ieu, pastikeun pikeun cadangan iPhone anjeun . Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku cara nyolok iPhone kana komputer sareng ngajalankeun iTunes (PC sareng Mac ngajalankeun Mojave 10.14), Finder (Macs ngajalankeun Catalina 10.15), atanapi ngagunakeun iCloud .

Kuring nyarankeun ngalakukeun DFU (Default Firmware Update) balikkeun. Jinis ieu malikkeun sakedik langkung tuntas tibatan pamulihan iPhone tradisional. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun peryogi iPhone, kabel pikeun nyolok kana komputer, sareng édisi iTunes anu pang anyarna.

Nempatkeun iPhone anjeun kana modeu DFU tiasa janten sesah. Pikeun ngaléngkah léngkah-léngkah saderhana, parios tulisan kami anu ngajelaskeun persis kumaha nempatkeun iPhone anjeun kana modeu DFU . Sawaktos Anjeun parantos beres, sumping deui ka dieu.

Nalika Hardware Layar Sentuh Anjeun Kudu Disalahkan

Upami anjeun parantos muragkeun iPhone anyar-anyar ieu, anjeun panginten tiasa ngarusak layar. Pintonan retak mangrupikeun tanda anu paling jelas dina layar rusak sareng tiasa nyababkeun sagala rupa masalah dina layar sentuh.

Serelek ogé tiasa ngaleupaskeun atanapi ngaruksak layar handapeun layar toél iPhone anjeun anu lemes. Naon anu anjeun tingali sareng pasang panangan anjeun ngan ukur hiji bagian tina layar sentuh. Dina handapeunana, aya layar LCD anu nyiptakeun gambar anu anjeun tingali. Aya ogé anu disebut a digitizer . The digitizer mangrupikeun bagian tina iPhone anu raoseun touch anjeun.

Layar LCD na digitizer duanana nyambung ka papan logika iPhone anjeun - éta komputer anu ngajantenkeun iPhone anjeun tiasa dianggo. Leupaskeun iPhone anjeun tiasa ngaleupaskeun tali anu nyambungkeun layar LCD sareng digitizer kana papan logika. Sambungan leupas éta tiasa ngajantenkeun layar toél iPhone anjeun lirén damel.

Solusi MacGyver

Nalika iPhones lungsur, kabel leutik anu nyambung ka papan logika iPhone anjeun tiasa janten corétan ngan ukur cekap supados layar rampa lirén damel, sanaos teu aya ruksakna fisik. Éta longshot, tapi anjeun meureun tiasa ngalereskeun layar toél iPhone anjeun ku mencét kana bagian layar dimana kabelna nyambung kana papan logika.

Perhatosan: Ati-ati! Upami anjeun mencét teuing, anjeun tiasa méréskeun tampilan - tapi ieu panginten mangrupikeun salah sahiji kaayaan 'teu kénging leungit', sareng éta ngagaduhan digawé pikeun kuring sateuacan.

Pilihan pikeun Ngalereskeun Layar Rusak iPhone Rusak

Upami iPhone touch anjeun henteu jalan kusabab éta leres-leres rusak, anjeun bisa mesen iket sareng cobi gentos bagian nyalira, tapi Abdi moal nyarankeun éta . Upami aya anu lepat sareng anjeun parantos ngagentos bagian mana waé iPhone anjeun sareng bagian sanés Apple, Bar Genius bahkan moal ningali iPhone anjeun - anjeun bakal janten hook iPhone anyar dina harga ritel lengkep.

The Genius Bar ngalaksanakeun padamelan anu hadé ku tampilan rusak, tapi aranjeunna ngeusi premium pikeun jasa aranjeunna. Pastikeun pikeun ngajadwalkeun janji heula upami anjeun mutuskeun nganjang ka Apple Store.

Upami anjeun hoyong ngahémat artos, kuring nyarankeun jasa ngalereskeun pihak katilu anu saé sapertos Pulsa upami anjeun hoyong ngahémat artos. Puls bakal sumping ka anjeun sareng ngalereskeun iPhone anjeun sakedik 30 menit kalayan jaminan hirup, sadayana kirang artos tibatan Apple.

Sakali potongan rusak diganti, layar toél iPhone anjeun kedahna sapertos anu énggal. Upami henteu, parangkat lunak sigana bakal disalahkeun.

iphone 6 euweuh jasa ngalereskeun

Mésér iPhone anyar mangrupikeun pilihan anu sanés. Perbaikan layar nyalira biasana henteu teuing mahal. Nanging, upami sababaraha komponén rusak nalika anjeun muragkeun iPhone anjeun, éta sadayana bakal kedah diganti. Perbaikan layar saderhana anjeun tiasa janten hal anu langkung mahal. Investasi artos éta dina smartphone énggal tiasa janten solusi anu langkung efektif. Pariksa éta Alat telepon UpPhone pikeun ngabandingkeun unggal telepon sélulér sareng sabaraha hargana pikeun unggal operator nirkabel.

Sambungkeun Deui Ku iPhone Anjeun

Layar rampa iPhone anjeun mangrupikeun téknologi anu rumit sareng narik. Kuring miharep tulisan ieu parantos ngabantosan anjeun upami layar toél iPhone anjeun henteu tiasa dianggo, sareng kuring hoyong terang solusi mana anu dianggo pikeun anjeun dina bagian koméntar ieu di handap.