Catetan iPhone Kuring parantos Leungit! Entong hariwang. Ngalereskeun!

My Iphone Notes Have Disappeared

Nalika Kim muka aplikasi Catetan dina iPhone na, anjeunna merhatoskeun seueur catetan na anu ical . Naha anjeunna ngahaja ngahapus aranjeunna? Panginten henteu. Henteu terang dimana mendakan catetan anu leungit, Kim nyungkeun bantosan kuring di Payette Forward Community, sareng kuring resep nyandak kasus ieu. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha catetan anjeun ngaleungit tina iPhone anjeun , dimana aranjeunna nyumput , sareng kumaha meunang aranjeunna deui .

Ngartos Dimana Catetan Sabenernamah Hirup

Sapertos email, kontak, sareng almenak anjeun, catetan anu anjeun tingali dina iPhone anjeun sering disimpen 'dina awan'. Istilah sanésna, catetan dina iPhone anjeun biasana disimpen dina sérver anu kaiket kana alamat surélék anjeun.



Seueur jalma henteu sadar yén akun email anu anjeun atur dina iPhone anjeun tiasa langkung seueur tibatan ngirim sareng nampi email. Kaseueuran akun email, kalebet anu anjeun kéngingkeun AOL, Gmail, sareng Yahoo, ngagaduhan kamampuan pikeun nyimpen kontak, kalénder, sareng catetan salian email anjeun.





Nalika Catetan ngaleungit, éta biasana henteu acan dihapus. Catetan langsung dina sérver anu kaiket kana alamat surélék anjeun (Gmail, Yahoo, AOL, sareng sajabana), sareng aya masalah antara iPhone anjeun sareng sérver.

Alesan Umum Naha Catetan Leungit Ti iPhone

Upami anjeun nembé ngahapus alamat email tina iPhone anjeun, anjeun panginten ngaluarkeun catetan éta tina iPhone anjeun ogé. Éta henteu hartosna aranjeunna dihapus. Éta ngan ukur hartosna iPhone anjeun moal tiasa aksés deui. Nalika anjeun nyetél deui akun email, sadaya catetan anjeun bakal datang deui.

Upami anjeun ngalaman masalah nyambungkeun kana akun email akhir-akhir ieu, éta tiasa janten pitunjuk anu sanés. Meureun anjeun nembé ngarobih kecap konci email anjeun online, tapi henteu ngasupkeun kecap akses anyar dina iPhone anjeun. Nalika anjeun buka Setélan -> Surat, Kontak, Kalénder dina iPhone anjeun, ketok dina akun surélék anjeun, sareng perbarui sandi éta, sadayana kedahna mimiti normal deui.



Kumaha kuring terang dimana catetan iPhone kuring disimpen?

Buka éta Catetan aplikasi dina iPhone anjeun, sareng milari konéng panah deui di belah kénca luhur layar. Ketok kana panah éta sareng anjeun bakal ningali daptar sadaya akun anu ayeuna nyingkronkeun catetan dina iPhone anjeun. Anjeun tiasa ningali langkung ti hiji. Tempat kahiji pikeun mariksa catetan anu anjeun leungit aya dina unggal folder individu. Ketok dina unggal folder pikeun ningali naha catetan anjeun leungit disimpen di jero.

Cageur Catetan Anu Leungit Nganggo Setélan

Upami anjeun teu acan mendakan catetan anjeun, tempat salajengna anu urang parios téh Setélan -> Surat, Kontak, Kalénder . Ketok unggal akun email masing-masing sareng pastikeun yén Catetan dihurungkeun pikeun unggal akun.

Upami anjeun nembé ngahapus akun email tina iPhone anjeun, tambihan deui sareng hurungkeun Catetan nalika anjeun nyetél. Balik kana aplikasi Catetan, ketok panah balik konéng , sareng parios unggal akun email énggal pikeun Catetan anu leungit.

Ngajaga Catetan Anjeun Teratur

Éta pastina henteu perlu pikeun nyingkronkeun catetan anjeun ngalangkungan sababaraha akun email. Nyatana, kuring ngalemahkeun éta kusabab éta tiasa meunang pisan ngabingungkeun! Ayeuna, urang nyobian mendakan catetan anu anjeun leungit - éta sababna urang ngahurungkeun sadayana.

Tetep teratur maju, penting pikeun terang dimana anjeun nuju nyimpen catetan. Upami anjeun nganggo Siri pikeun nyiptakeun catetan anjeun, anjeun tiasa nyetél akun standar pikeun catetan énggal dina Setélan -> Catetan .

Upami teu kitu, anjeun kedah waspada kana akun mana anu anjeun anggo nalika anjeun damel catetan anyar dina aplikasi Catetan. Sateuacan anjeun ngadamel catetan énggal, ketok panah balik konéng di belah kénca luhur layar sareng pilih polder. Warta anu hadé nyaéta yén Notesapp kedah leres di tempat anu anjeun lirén iraha anjeun muka.

Saran kuring pikeun ngagunakeun sakumaha sababaraha akun sakumaha anjeun tiasa pikeun nyingkronkeun catetan. Saatos 'nyandak inventaris' dimana catetan anjeun disimpen, kuring nyarankeun balik deui ka Setélan -> Surat, Kontak, Kalénder , sareng nganonaktipkeun Catetan pikeun akun anu anjeun teu anggo pikeun nyingkronkeun catetan anjeun.

Dina iPhone kuring, kuring nganggo dua akun pikeun nyingkronkeun catetan. Jujur, hiji-hijina alesan kuring nganggo dua akun sabab kuring henteu acan nyéépkeun waktos pikeun ngalihkeun catetan Gmail lami ka iCloud. Saenyana, kaseueuran jalma ngan ukur kedah nganggo hiji akun pikeun nyingkronkeun catetan-catetan aranjeunna.

Catetan iPhone: Kapendak!

Patarosan Kim ngeunaan dimana catetan iPhone na parantos angkat mangrupikeun hal anu saé, sabab éta masalah pisan umum . Warta anu saé nyaéta masalah ieu biasana ngagaduhan tungtung anu bahagia. Nalika catetan ngaleungit tina iPhone, éta sanés sabab dihapus - éta ngan ukur leungit. Abdi resep ngadangu ngeunaan pangalaman anjeun sareng nyéépkeun catetan anu leungit dina iPhone anjeun, sareng upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés, kersa laksanakeun naon anu dilakukeun ku Kim sareng masangkeunana dina Payet Forward Community

Nuhun parantos maca, sareng émut kanggo mayar payun,
David P.