Kumaha Cara Ngatur Aplikasi iPhone Dina Urutan Abjad? Ngalereskeun Gancang!

How Do I Organize Iphone Apps Alphabetical Order

Layar Utama dina iPhone anjeun pabalatak sareng teu teratur sareng anjeun siap ngabersihkeunana. Nanging, anjeun henteu hoyong nyéépkeun sadidinten matak hégar nyeret aplikasi di layar Mimiti. Dina tulisan ieu, kuring bakal nunjukkeun kumaha ngatur aplikasi iPhone dina urutan abjad gancang ngagunakeun Reset Home Screen Layout !

Naon Reset Layout Layar Utama Dina iPhone?

Reset Layout Layar Utama ngareset layar Utama iPhone anjeun kana tata letak standar pabrikna. Aplikasi iPhone bawaan bakal diatur persis kumaha kaayaan nalika anjeun mimiti ngahurungkeun iPhone anjeun sareng aplikasi naon waé anu anjeun unduh ti App Store bakal disimpen dina urutan abjad.



Bantahan Gancang ngeunaan Metode ieu

Sateuacan kuring ngalaksanakeun cara ngatur aplikasi iPhone anjeun dina urutan abjad, penting pikeun anjeun pikeun terang yén anjeun bakal kaleungitan sadaya folder aplikasi ku nuturkeun cara ieu di handap. Janten, upami anjeun henteu hoyong kaleungitan folder unik anu anjeun parantos ciptakeun pikeun aplikasi anjeun, anjeun kedah sacara manual ngatur aplikasi iPhone anjeun dumasar abjad.



mac henteu mikawanoh iphone

Bréh, éta aplikasi iPhone internal sapertos Safari, Notes, sareng Calculator moal diatur sacara alfabetis . Cara ieu ngan ukur bakal nga-abjad aplikasi anu anjeun unduh ti App Store.



Kumaha Ngatur Aplikasi iPhone Dina Urutan Abjad

Mimiti, buka éta Aplikasi setélan dina iPhone anjeun teras ketok umum . Teras ketok Reset -> Reset Layout Layar Utama .

Nalika anjeun nutup tina aplikasi Setélan, anjeun bakal ningali yén aplikasi anjeun diatur dumasar abjad!



anjeun tiasa ngalereskeun iphone anu rusak cai

Sakumaha Gampang ABC

Aplikasi anjeun ayeuna diatur dumasar abjad dina iPhone anjeun sareng anjeun bakal ngagaduhan waktos langkung gampang pikeun milarian aplikasi anu anjeun hoyong anggo. Bagikeun tulisan ieu dina média sosial pikeun ngajar kulawarga sareng babaturan anjeun kumaha ngatur aplikasi iPhone dina urutan abjad!