IPhone kuring Nyebatkeun 'Sandi Salah' Kanggo Wi-Fi. Ieu Fix The!

My Iphone Says Incorrect Password

Anjeun nyobian nyambungkeun iPhone anjeun ka Wi-Fi pikeun ngahémat data sélulér. Perkara teu sabaraha kali anjeun ngalebetkeun kecap akses, iPhone anjeun henteu nyambung kana jaringan! Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naon anu kudu dilakukeun nalika iPhone anjeun nyarios 'Sandi Salah' kanggo WiFi !

Coba Lebetkeun Sandi anjeun Deui

Sandi iPhone sénsitip kasus, anu hartosna yén huruf kapital diperhitungkeun nalika mutuskeun naha kecap akses na leres. Mungkin salah ketik nyaéta alesan kunaon iPhone anjeun nyarios kecap akses henteu leres.



Coba Babagi Sandi Wi-Fi Nirkabel

Babagi Sandi Wi-Fi Nirkabel mangrupikeun jalan kaluar anu gampang upami anjeun nyobian nyambung kana jaringan batur. Fitur ieu mimiti dikenalkeun sareng ios 11.



Pikeun ngabagi kecap akses Wi-Fi, iPhone sanésna kedah dibuka konci sareng sambungkeun kana jaringan Wi-Fi. Buka Setélan -> Wi-Fi dina iPhone anjeun teras ketok dina jaringan Wi-Fi anu anjeun badé sambungkeun.



naon anu sanés dina panyimpenan iphone kuring

IPhone anu sanés bakal nampi pesen anu nyarios yén aranjeunna tiasa ngabagi kecap akses Wi-Fi na sareng anjeun. Suruh aranjeunna ngetok Kirimkeun Sandi pikeun nirkabel ngabagi sandi na sareng anjeun.

Pariksa tulisan kami anu sanés pikeun diajar langkung seueur ngeunaan ngabagi kecap akses Wi-Fi nirkabel !

Coba Sandi Asli

Upami anjeun ngareset router anjeun, atanapi upami éta ngahaja, maka jaringan panginten parantos standar deui kana sandi aslina. Sandi aslina biasana tiasa dipendakan dina tukangeun router anjeun.



bagian tina layar iphone teu jalan

Kecap akses standar biasana mangrupikeun string anu panjang tina angka acak sareng hurup, janten tiasa gampang ngahaja ngasupkeun typo. Upami iPhone anjeun masih nyarios kecap konci anu salah, teras teras baca!

Pareuman Wi-Fi sareng Hurungkeun Deui

Upami masalah na tetep aya, cobian mareuman Wi-Fi sareng balikeun deui pikeun ngareset sambungan jaringan. Jang ngalampahkeun ieu, muka Setélan , teras pilih Wifi sareng togél saklar di luhur layar.

Pastikeun saklar janten bodas, anu nunjukkeun yén Wi-Fi pareum. Antosan sababaraha detik sateuacan dihurungkeun deui. Coba lebetkeun deui sandi anjeun pikeun ningali naha éta ngalereskeun masalah.

Pareuman Pareum Router Anjeun

Hurungkeun deui router anjeun sapertos mareuman iPhone anjeun sareng ngabalikan deui pikeun ngalereskeun masalah parangkat lunak minor. Kantun cabut router anjeun ti toko sareng pasang deui. Coba lebetkeun kecap akses Wi-Fi anjeun deui saatos router anjeun hurung deui.

Hilap Jaringan Wi-Fi Anjeun Sareng Sambungkeun Deui

Unggal anjeun nyambungkeun iPhone ka jaringan Wi-Fi, éta nyimpen data dina Kumaha pikeun nyambung ka jaringan éta. Upami sababaraha bagian tina prosés éta parantos robih, éta tiasa janten alesan kunaon iPhone anjeun ngalaman masalah.

Pikeun mopohokeun jaringan Wi-Fi dina iPhone anjeun, kabuka Setélan teras ketok Wifi . Salajengna, ketok biru Inpormasi tombol di belah katuhu nami jaringan Wi-Fi anjeun. Ti dieu, ketok Hilap Jaringan ieu .

Anjeun bakal dibawa deui ka halaman Wi-Fi utama dina Setélan dimana anjeun tiasa nyobian nyambung deui kana jaringan Wi-Fi anjeun.

naha henteu telepon abdi ngamuat pidéo

Reset Router Wi-Fi Anjeun

Ngaresetkeun router Wi-Fi anjeun bakal mulangkeun setélan na kana standar pabrik. Sakali reset parantos réngsé, anjeun kedah tiasa nyambungkeun iPhone ka Wi-Fi nganggo kecap akses anu nembongan di tukang atanapi sisi router anjeun.

Kaseueuran router Wi-Fi gaduh tombol ngareset di tukang. Pencet sareng tahan tombol ieu sakitar sapuluh detik pikeun ngareset router. Coba lebetkeun kecap akses standar nalika Wi-Fi anjeun dihurungkeun deui.

Reset Setélan Jaringan

Ngareset setélan jaringan mupus sareng mulangkeun sadayana setelan Wi-Fi, Sélular, Bluetooth, sareng VPN dina iPhone anjeun ka standar pabrik. Anjeun kedah ngalebetkeun deui kecap akses Wi-Fi anjeun, sambungkeun deui alat-alat Bluetooth, sareng ngonpigurasikeun jaringan pribadi virtual anjeun saatos ngareset ieu réngsé.

naon anu kudu dilakukeun upami iphone mah teu aya biaya

Dimimitian ku muka Setélan sareng ngetok Umum -> Reset -> Reset Setélan Jaringan . Anjeun bakal dipenta kodeu aksés iPhone anjeun, teras konpirmasi reset. IPhone anjeun bakal pareum, ngalengkepan atur ulang, sareng ngahurungkeun deui.

Kontak Apple

Upami iPhone anjeun masih nyarios kecap konci Wi-Fi henteu leres, waktosna na kontak dukungan Apple atanapi perusahaan anjeun anu ngadamel router Wi-Fi anjeun. Apple nyayogikeun dukungan ngalangkungan telepon, online, ngalangkungan mail, sareng jalma langsung di Genius Bar. Anjeun tiasa ngahubungi pabrik router anjeun ku Googling 'dukungan pelanggan' sareng namina.

Nyambung kana Wi-Fi Deui!

Anjeun parantos ngalereskeun masalah sareng iPhone anjeun nyambung ka Wi-Fi. Pastikeun bagikeun tulisan ieu sareng réréncangan sareng kulawarga dina média sosial anu ditulisna 'Sandi Lepat' kanggo Wi-Fi dina iPhone na. Ninggalkeun koméntar di handap ieu sareng hayu urang terang anu ngalereskeun anu dianggo pikeun anjeun!