Layar rampa IPhone henteu jalan! Ieu solusina.

La Pantalla T Ctil De Iphone No Funciona

Wajar pikeun frustasi nalika layar rampa iPhone anjeun henteu jalan. Anjeun nganggo iPhone anjeun pikeun sadayana tina nelepon dugi ka ngagulung poto, tapi tong ngantep 'masalah layar sentuh' ​​anjeun. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun naha layar rampa iPhone anjeun henteu jalan , kumaha ngarengsekeun masalah anu aya maranéhanana bisa ngalereskeun di bumi sareng kuring bakal nyarankeun sababaraha pilihan perbaikan anu saé, upami anjeun peryogi.



Aya seueur alesan naha layar toél iPhone anjeun tiasa lirén damel. Untungna, aya ogé seueur cara pikeun ngalereskeun masalah ieu.



naha telepon abdi tiasa nyambung ka iTunes

Naha layar rampa iPhone kuring henteu némbalan?

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta mendakan kunaon layar sentuh iPhone anjeun henteu jalan. Biasana masalah éta lumangsung nalika bagian fisik layar iPhone anjeun anu ngolah touch (disebat digitizer ) lirén damel leres atanapi nalika parangkat lunak iPhone anjeun lirén 'nyarios' kana pakakas anu kuduna. Kalayan kecap séjén, éta tiasa janten masalah hardware atawa software, sareng kuring bakal ngabantosan anjeun duaan dina tulisan ieu.

Ngungkulan masalah perangkat lunak iPhone biasana hargana teu nanaon. Éta ogé langkung gampil tibatan angkat layar nganggo cangkir sedot / lug (punten henteu ngalakukeun ieu). Kusabab kitu, urang bakal mimitian ku ngalereskeun parangkat lunak sareng teraskeun ngalereskeun masalah fisik upami diperlukeun.



Catetan ngeunaan tetes sareng tumpahan: Upami iPhone anjeun nembé lungsur, masalah hardware sigana bakal disalahkeun pikeun masalah layar sentuh anjeun, tapi henteu biasana kitu. Aplikasi sareng masalah anu laun-laun biasana disababkeun ku masalah parangkat lunak.

Hiji hal terakhir anu kedah diémutan nyaéta pelindung layar (sapertos kaca hampang, sareng sajabana) tiasa nyegah pungsi layar layar iPhone anjeun anu leres. Coba cabut pelindung layar tina iPhone anjeun upami anjeun ngagaduhan masalah dina layar sentuh.

Upami layar toél anjeun tiasa dianggo sakapeung , teraskeun maca. Upami layar rampa iPhone anjeun henteu tiasa dianggo iraha waé, buka bagian di handap ieu anu disebat Nalika iPhone anjeun lirén ngaréspon toél .



Sababaraha kecap ngeunaan panyakit touch iPhone

Panyakit touch iPhone ngarujuk kana sababaraha masalah anu utamina mangaruhan iPhone 6 Plus. Masalah-masalah ieu kalebet bar abu-abu anu hurung-hérang dina luhur layar sareng masalah sareng gerakan iPhone, sapertos ciwit-ka-zum sareng aksés.

Aya sababaraha perdebatan ngeunaan panyabab panyakit touch iPhone. Apple ngaku anu mangrupakeun hasil tina 'ragrag sababaraha kali dina permukaan anu heuras, ieu ngahasilkeun langkung setrés dina alat'. Aranjeunna sadar kana masalah sareng ngagaduhan program perbaikan khusus upami anjeun ngagaduhan masalah ieu sareng iPhone. iFix muka iPhone 6 Plus sareng mendakan naon anu disebatna a 'Desain cacat' .

Paduli naon anu sabenerna nyababkeun masalah, anjeun tiasa nyandak iPhone anjeun ka Apple sareng ngalereskeunana kalayan biaya U $ D 149 .

Masalah parangkat lunak sareng layar sentuh iPhone anjeun

Masalah sareng parangkat lunak anu nyaritakeun telepon anjeun naon anu kedah dilakukeun tiasa nyababkeun layar toél iPhone anjeun lirén damel. Éta tiasa ngabantosan pikeun ngareset perangkat lunak anu gaduh masalah upami layar sentuh iPhone anjeun henteu jalan.

Naha layar toél anjeun lirén ngaréspon nalika anjeun nganggo aplikasi tinangtu? Aplikasi éta tiasa janten panyababna. Coba uninstall sareng pasang deui. Pikeun uninstall aplikasi:

  1. Milarian aplikasi dina layar dimimitian tina iPhone anjeun. Layar utama nyaéta naon anu anjeun tingali dina screenshot di handap.
  2. Pencet sareng tahan ikon aplikasi dugi ka ménu nembongan.
  3. Keuna Cabut App .
  4. Keuna Ngaleungitkeun .

ngaganti kaca rusak dina iphone 6

Upami layar toél iPhone anjeun henteu jalan saatos dipasang deui aplikasi éta, kirim pesen ka pamekar aplikasi. Éta panginten gaduh solusi pikeun masalah atanapi anu parantos ngerjakeun jalan kaluarna.

Kumaha kuring ngirim pesen ka pamekar aplikasi?

  1. Toél pikeun muka App Store .
  2. Keuna Milarian di handapeun layar sareng mendakan aplikasi na.
  3. Puterkeun ikon aplikasi pikeun muka rinci ngeunaan aplikasi éta.
  4. Gulung ka handapeun teras ketok Halaman wéb pamekar . Halaman wéb pangembang bakal dimuat.
  5. Milarian formulir kontak atanapi alamat email dina halaman wéb pamekar. Teu kedah sesah milarian naha pamekar hargana. Émut yén pamekar anu saé ngahargaan informasi ngeunaan masalah dina aplikasi na!

Apdet iPhone anjeun

Éta jarang, tapi kadang-kadang pembaruan parangkat lunak iPhone tiasa nyababkeun masalah layar sentuh. Kasus anu paling didokumentasikeun ieu nyaéta apdet Apple 11.3 Apple. Masalahna gancang dibéréskeun ku pembaruan engké ti Apple.

Muka Setélan sareng noél Umum> Pembaruan parangkat lunak. Keuna Unduh sareng pasang upami aya pembaruan ios sayogi dina iPhone anjeun.

Nalika iPhone anjeun lirén ngaréspon toél

Masalah layar sentuh anu lumangsung dina sababaraha aplikasi atanapi nalika anjeun henteu gaduh aplikasi kabuka tiasa disababkeun ku masalah dina parangkat lunak iPhone. Léngkah ngungkulan heula anu saé pikeun mareuman iPhone anjeun sareng hurungkeun deui, tapi sesah dilakukeun nalika layar rampa anjeun henteu jalan! Sabalikna, urang kedah ngalakukeun a reset hésé . Ieu kumaha anjeun ngalakukeun éta:

Upami iPhone anjeun henteu pareum ku cara normal, atanapi upami mareuman iPhone anjeun sareng ngaktipkeun deui teu ngabéréskeun masalah, cobian lakukeun hard reset. Pikeun ngalakukeun ieu, pencét jeung tahan tombol daya jeung bumi dina waktos anu sasarengan. Antosan sababaraha detik logo Apple bakal muncul dina layar, teras lepaskeun.

Dina iPhone 7 atanapi 7 Plus, reset hésé dilakukeun ku mencét sareng nahan tombol kakuatan jeung tombol polumeu handap pikeun sababaraha detik dugi logo Apple némbongan dina layar.

Pikeun ngareset iPhone 8 atanapi langkung énggal, pencét sareng lepas tombol polumeu, pencét sareng lepas tombol polumeu handap, teras pencét sareng tahan tombol sampingna dugi layar janten hideung sareng némbongan logo Apple di tengah layar.

Reset anu hese ngadadak ngeureunkeun sadaya proses latar tukang dina iPhone anjeun sareng tiasa ngabalukarkeun masalah parangkat lunak. Biasana henteu, tapi éta ngan ukur ide anu saé ngalakukeun reset hésé tina iPhone anjeun nalika éta perlu .

toko aplikasi henteu dimuat

Layar rampa iPhone kuring tetep teu jalan!

Naha layar rampa tina iPhone anjeun tetep masihan anjeun masalah? Meureun waktuna pikeun nyobaan malikkeun iPhone anjeun ka setélan aslina. Sateuacan ngalakukeun ieu, pastikeun ngadamel cadangan tina iPhone anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku nyambungkeun iPhone anjeun ka komputer sareng ngajalankeun iTunes (PC sareng Mac sareng Mojave 10.14), Finder (Mac sareng Catalina 10.15), atanapi ngagunakeun iCloud .

Kuring nyarankeun ngalakukeun DFU (Default Firmware Update) balikkeun. Jinis ieu malikkeun sakedik langkung tuntas tibatan pamulihan iPhone tradisional. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun peryogi iPhone, kabel pikeun nyambungkeun kana komputer, sareng édisi iTunes anu pang anyarna.

Nempatkeun iPhone anjeun dina modeu DFU tiasa rada rumit. Pikeun tutorial léngkah-léngkah saderhana, parios tulisan kami anu ngajelaskeun persis kumaha nempatkeun iPhone anjeun dina modeu DFU . Sawaktos Anjeun parantos beres, sumping deui ka dieu.

Nalika hardware layar sentuh anjeun anu ngalanggarnana

Upami anjeun murag iPhone anyar-anyar ieu, anjeun panginten tiasa ngarusak layar. Layar retak mangrupikeun tanda anu paling jelas yén layar ruksak sareng tiasa nyababkeun sagala rupa masalah layar sentuh.

Serelek ogé tiasa ngaleupaskeun atanapi ngarusak lapisan handap anu hipu dina layar toél iPhone anjeun. Naon anu anjeun tingali sareng tahan dina panangan anjeun ngan ukur bagian tina layar sentuh. Dina handapeunana, aya layar LCD anu nyiptakeun gambar anu anjeun tingali. Aya ogé anu disebat digitizer . The digitizer Éta mangrupikeun bagian tina iPhone anu ngadeteksi touch.

telepon abdi henteu ngantep kuring nelepon

Layar LCD na digitizer aranjeunna nyambung kana motherboard iPhone / motherboard anjeun, éta komputer anu ngajantenkeun iPhone anjeun tiasa dianggo. Leupaskeun iPhone anjeun tiasa ngaleupaskeun kabel anu nyambungkeun layar LCD sareng digitizer kana motherboard. Sambungan anu leupas tiasa nyababkeun layar rampa iPhone anjeun lirén damel.

Solusi MacGyver

Nalika iPhones murag, kabel leutik anu nyambung ka motherboard / motherboard iPhone anjeun tiasa leupas cekap sahingga layar rampa lirén damel sanaos teu aya karusakan fisik. Éta shot panjang, tapi éta mungkin anjeun tiasa ngalereskeun layar toél iPhone anjeun ku mencét bagian layar dimana kabelna nyambung kana motherboard / motherboard.

Perhatosan : awas! Upami anjeun mencét teuing, anjeun tiasa ngarusak layar, tapi ieu tiasa janten salah sahiji kaayaan dimana anjeun 'teu leungit', sareng ha digawé pikeun kuring sateuacan.

Pilihan pikeun ngalereskeun layar toél iPhone rusak

Upami anjeun parantos nyobian anu di luhur sareng touch iPhone anjeun henteu jalan éta sabab éta lengkep rusak, mangga mesen iket sareng nyobian ngarobih bagian nyalira, tapi Abdi moal nyarankeun éta . Upami aya anu lepat sareng anjeun parantos ngagentos bagian mana waé iPhone anjeun sareng bagian sanés Apple, teknisi Apple bahkan moal ningali iPhone anjeun - aranjeunna bakal nawiskeun iPhone anyar dina harga eceran lengkep.

Téknisi Apple damel pisan pikeun ngalereskeun layar rusak, tapi aranjeunna ngeusi pisan kanggo jasa aranjeunna. Pastikeun pikeun Jadwal Janjian mimitina upami anjeun mutuskeun nganjang ka Apple Store.

Upami anjeun hoyong ngahémat artos, kuring nyarankeun pisan jasa perbaikan pihak katilu anu saé sapertos Pulsa upami anjeun hoyong ngahémat artos. Puls bakal sumping ka bumi anjeun atanapi tempat anu anjeun pikahoyong sareng ngalereskeun iPhone anjeun dina waktos 30 menit kalayan garansi seumur hirup, sadayana kirang artos tibatan Apple ngecas anjeun.

Sakali bagian-bagian anu rusak diganti, layar sentuh iPhone anjeun kedahna sapertos anyar. Upami henteu, parangkat lunak sigana tiasa disalahkeun.

Mésér iPhone anyar mangrupikeun pilihan anu sanés. Perbaikan layar umumna henteu teuing rai. Nanging, upami sababaraha komponén rusak nalika anjeun muragkeun iPhone anjeun, éta sadayana kedah diganti. Perbaikan layar saderhana tiasa janten langkung mahal. Investasi artos éta dina smartphone énggal tiasa janten solusi anu paling nguntungkeun. Konsultasi alat UpPhone pikeun ngabandingkeun unggal telepon sélulér sareng sabaraha hargana pikeun masing-masing panyadia ladénan nirkabel.

Hubungan deui sareng iPhone anjeun

Layar rampa iPhone anjeun mangrupikeun téknologi rumit sareng narik. Kuring miharep tulisan ieu ngabantosan anjeun upami layar sentuh iPhone anjeun henteu jalan, sareng kuring hoyong terang naon solusi anu dianggo pikeun anjeun dina bagian koméntar ieu di handap.