Naon 'Lianna' dina Panyimpenan iPhone? Ieu Kaleresan & Kumaha Hapusna!

What Is Other Iphone Storage

Anjeun nuju kirang dina panyimpenan iPhone, janten anjeun badé mariksa naon anu ngémutan. Anu anjeun reuwas, aya misteri ieu 'Lain' anu nyandak rohangan anu penting dina iPhone anjeun. Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun naon 'Lain' dina iPhone Storage sareng nunjukkeun kumaha mupus na !

Naon 'Lianna' dina Panyimpenan iPhone?

'Lain-lain' dina panyimpenan iPhone utamina diwangun ku poto sindangan, musik, sareng file pidéo. IPhone anjeun nyimpen file anu di-cache ieu janten langkung gancang dimuat nalika anjeun badé ngaksésna.



Upami anjeun jalma anu resep nyandak seueur poto, ngalirkeun seueur musik, atanapi nonton seueur pidéo, iPhone anjeun panginten bakal nyéépkeun seueur tempat panyimpenan kana file anu diklasifikasikeun salaku Anu sanés.



File Setélan, data sistem, sareng sora Siri ogé asup kana katégori Anu sanés, tapi file-file éta ilaharna moal nyandak seueur ruang sapertos data anu di-cache.



Kumaha Hapus 'Lain' Dina Panyimpenan iPhone

Aya sababaraha cara pikeun mupus 'Lain' dina panyimpenan iPhone. Kusabab sababaraha hal anu béda aya dina payung Lain, urang kedah ngalengkepan sababaraha léngkah anu béda pikeun méréskeun.

Hapus Data Halaman Wéb Safari

Mimiti, urang tiasa gancang hapus file Safari anu di-cache ku badé ka Setélan -> Safari -> Hapus Sejarah sareng Data Halaman Wéb . Ieu bakal mupus cache Safari ogé ngahapus riwayat browsing iPhone anjeun dina Safari.



jelas sajarah browser iphone Safari

Atur Tetep Pesen Kana 30 Poé

Salah sahiji cara pikeun ngamimitian mersihan cache aplikasi Messages nyaéta tetep waé pesen lami anu anjeun tampi salami 30 dinten. Ku cara ieu, anjeun moal ngagaduhan pesen anu henteu diperyogikeun anu sataun atanapi langkung lami nyandak rohangan panyimpenan anu berharga.

Buka Setélan -> Pesen -> Simpen pesen teras toél 30 Poé . Anjeun bakal terang 30 dinten parantos kapilih nalika tanda centang alit nembongan di belah katuhu na.

iphone henteu nyadangkeun

Pareuman Aplikasi Anu Anjeun Henteu Nganggo

Anjeun tiasa ngirangan seueur panyimpenan iPhone Sanés ku ngamuat aplikasi anu anjeun teu anggo sering pisan. Nalika anjeun ngaunduh aplikasi, aplikasi na hakékatna dihapus. Bit data sakedik disimpen janten anjeun tiasa kéngingkeun langsung dimana anjeun lirén nalika anjeun siap pasang deui.

Pikeun ngaunduh aplikasi, buka Setélan -> Umum -> iPhone Storage . Teras, gulung ka handap teras ketok kana aplikasi anu anjeun hoyong muat. Tungtungna, ketok Offload App pikeun muatanana.

offload reddit dina iphone

Pasang iPhone Kana Mode DFU & Balikkeun Ti Cadangan

Upami anjeun leres-leres hoyong nyimpen anu ageung kana Anu sanés dina panyimpenan iPhone, nempatkeun iPhone anjeun kana modeu DFU tur malikkeun tina cadangan. Nalika anjeun DFU mulangkeun iPhone anjeun, sadaya kode anu ngontrol parangkat lunak sareng perangkatna lengkep dihapus sareng dimuat deui. DFU malikkeun tiasa sering masalah parangkat lunak jero, anu tiasa nyababkeun 'Lain' dina panyimpenan iPhone nyandak seueur rohangan.

Catetan: Sateuacan ngalakukeun pamulihan DFU, simpen cadangan inpormasi dina iPhone anjeun supados henteu kaleungitan data penting!

Anu penting anjeun anu sanés

Kuring miharep tulisan ieu ngabantosan ngajelaskeun naon anu 'Lain' dina panyimpenan iPhone sareng kumaha anjeun tiasa mupus sababaraha hal. Upami anjeun ngagaduhan patalékan sanés perkawis panyimpenan iPhone, kersa ngantepkeun éta dina bagian koméntar di handap!

Hatur nuhun parantos maca,
David L.