Naha iPhone kuring nyarios yén teu aya kartu SIM? Ieu leyuran pamungkas!

Por Qu Mi Iphone Dice Que No Hay Tarjeta Sim

Kumaha ngalereskeun kasalahan kartu SIM dina iPhone sareng iPad

1. Ngaluarkeun baki SIM

Lebetkeun klip kertas kana liang alit dina baki SIM teras pencét dugi baki na kaluar. Anjeun panginten kedah nerapkeun seueur tekanan pikeun ngaleupaskeun baki, sareng éta normal, tapi nganggo akal anjeun. Upami anjeun henteu yakin lokasi pasti baki SIM dina iPhone anjeun, tulisan Apple ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun mendakanana: cabut kartu SIM tina iPhone atanapi iPad anjeun .



2. Pariksa kartu SIM, baki SIM sareng bagian jero iPhone anjeun

Tingali kana kartu SIM sareng baki SIM pikeun ngaruksak. Upami aranjeunna berdebu, usap aranjeunna ku kaén anu lembut, beueus, tapi pastikeun éta garing sadayana sateuacan dilebetkeun deui kana iPhone anjeun.



iphone 6 plus earpiece teu jalan

Salajengna, parios naha baki SIM dibéngkokeun, sabab sanajan aya panyalahgunaan anu sakedik tiasa nyababkeun kartu SIM henteu nyambung pinuh sareng kontak internal iPhone anjeun.

Akhirna, anggo senter pikeun milarian lebu dina lebet baki SIM. Upami aya kokotor di dinya, cobian ditiupkeun kalayan hawa anu dikomprés sakedik.



Catetan ngeunaan karusakan cair

Upami anjeun gaduh iPhone 5 atanapi anu langkung énggal, anjeun bakal ningali stiker bunderan bodas upami anjeun ningali pisan dina muka baki SIM. Stiker éta mangrupikeun indikator kontak cair anu dianggo ku teknisi Apple pikeun nangtoskeun naha iPhone anjeun parantos kontak sareng cai. Upami stiker bodas éta ngagaduhan titik beureum di tengahna, hartosna stiker na baseuh dina sababaraha waktos, sareng karusakan cai kadang tiasa nyababkeun masalah 'Henteu SIM', tapi henteu salawasna. Émut yén sanaos kartu SIM tahan cai, bagian internal iPhone henteu.

3. Lebetkeun deui baki SIM

Pasang deui kartu SIM anjeun dina baki, lebetkeun deui baki SIM kana iPhone anjeun sareng pasangkeun jari anjeun. Upami kasalahan 'Henteu SIM' musna, selamat, anjeun parantos ngatasi masalah!

4. Coba gunakeun kartu SIM babaturan

Milarian babaturan nganggo iPhone sareng cobian nempatkeun kartu SIM na dina baki SIM anjeun teras lebetkeun kana iPhone anjeun. Upami kasalahan 'Henteu SIM' musna, kami parantos nangtoskeun palaku: anjeun gaduh masalah sareng kartu SIM anjeun. Daripada nyieun pasini sareng Apple Store, panginten langkung gampil ngadatangan operator anjeun sareng ngawartosan aranjeunna yén anjeun peryogi kartu SIM gaganti pikeun iPhone anjeun. Mangrupikeun prosés anu gancang sareng iPhone anjeun kedah gancang dianggo deui.



Upami kasalahan 'Henteu SIM' tetep sareng anjeun yakin moal aya karusakan fisik, anjeun panginten ngagaduhan masalah parangkat lunak dina iPhone anjeun. Émut yén parangkat lunak mangrupikeun uteuk iPhone. Upami parangkat lunak henteu jalan leres, hardware ogé henteu.

5. Pareuman iPhone anjeun teras hurungkeun deui

Pencet jeung tahan kenop daya dina iPhone anjeun dugi ka 'slide to power off' nembongan. Mindahkeun ramo anjeun dina slaider pikeun mareuman iPhone anjeun. Saatos roda parantos dieureunkeun sareng muterna layar iPhone parantos hideung, pencét sareng tahan tombol kakuatan dugi ka ningali logo Apple némbongan sareng iPhone anjeun hurung deui.

Upami anjeun gaduh iPhone X atanapi anu langkung énggal, pencét sareng tahan tombol sisi sareng tombol polumeu kanggo nyandak layar 'slide to power off'.

Upami kasalahan 'Henteu SIM' musna, selamat - urang nembé méréskeun masalah! Gut kuring ngawartosan kuring yén sababaraha urang panginten kedah langkung jauh pikeun nyegah masalah datang deui, sareng upami anjeun salah sahiji jalma, baca deui.

6. Reset setélan jaringan

Buka Setélan> Umum> Reset sareng milih Reset setélan jaringan dina iPhone anjeun. Ieu mulihkeun setélan jaringan kana standar pabrik, anu tiasa ngabéréskeun gangguan parangkat lunak dina prosés anu teu katingali anu teras-terasan dijalankeun sareng jawab ngatur sambungan iPhone anjeun ka jaringan sélulér sareng jaringan sanés anjeun.

Sateuacan ngalakukeun ieu, tetep émut yén 'Reset Network Setting' bakal mupus koneksi Wi-Fi anu disimpen tina iPhone anjeun, janten pastikeun anjeun terang kecap akses Wi-Fi anjeun sateuacan nyobian. Anjeun kedah sambung deui Setélan> Wi-Fi saatos ngareset iPhone anjeun.

7. Perbarui setelan panyadia ladénan nirkabel anjeun, langkung saé nganggo iTunes dina komputer

Sambungkeun iPhone anjeun kana komputer (atanapi anjeun tiasa nganggo babaturan) sareng muka iTunes. Kuring nyarankeun ngagunakeun iTunes sabab sateuacan ngamutahirkeun iPhone anjeun, iTunes sacara otomatis bakal mariksa naha pembaruan setelan panyayog jasa nirkabel sayogi pikeun iPhone anjeun, sareng upami aya, iTunes bakal naroskeun naha anjeun badé masangkeunana.

Alternatipna, anjeun tiasa buka Setélan> Umum> Inpormasi dina iPhone anjeun pikeun masang pembaruan setélan pamawa nirkabel, tapi teu aya tombol pikeun mastikeun. IPhone anjeun bakal sacara otomatis mariksa pembaruan sareng layar bakal muncul saatos sababaraha detik upami aya pembaruan. Nanging, kuring pikir ngagunakeun iTunes pikeun dipariksa langkung dipercaya sabab masalah jaringan tiasa nyegah iPhone anjeun nyambung kana server pembaruan.

8. Perbarui ios, langkung saé nganggo iTunes

Upami aya pembaruan ios sayogi, pasang ogé. Bareng sareng fitur-fitur anyar, pembaruan ios ngandung perbaikan bug pikeun sadaya jinis masalah, kalebet anu tiasa nyababkeun kasalahan 'No SIM'.

Kuring nyarankeun ngagunakeun iTunes pikeun ngapdet parangkat lunak iPhone anjeun sabab upami iPhone anjeun parantos ngalaman masalah parangkat lunak (sakumaha dibuktoskeun ku kasalahan 'No SIM'), kuring moal percanten ka parangkat lunak iPhone pikeun ngalakukeun pembaruan ios upami kuring tiasa nyingkahanana. Paling dipikaresep, sadayana bakal saé upami anjeun ngamutahirkeun parangkat lunak anjeun ku bade Setélan> Umum> Pembaruan parangkat lunak , tapi naluri kuring ngawartosan yén lamun kuring kedah milih, nganggo komputer bakal janten pilihan anu paling aman.

naon data roaming iphone

9. Balikkeun iPhone anjeun

Upami anjeun masih ningali kasalahan 'No SIM', waktuna pencét parangkat lunak ku 'palu ageung.' Kami bakal mulangkeun iPhone anjeun ka standar pabrik, aktipkeun deui sareng panyadia salaku bagian tina prosés panyetelan, sareng balikeun deui tina cadangan iTunes atanapi iCloud anjeun.

Kecap peringatan anu kuat

IPhone anjeun kedah aktipkeun saatos dipulangkeun deui. Aktipikasi lumangsung nalika anjeun mimiti nyetél iPhone. Éta anu nyambungkeun iPhone unik anjeun ka jaringan panyadia ladénan nirkabel anjeun.

Ieu dimana hal-hal tiasa rumit - iPhone anjeun kedah diaktipkeun sateuacan anjeun tiasa mulangkeunana tina cadangan. Upami prosés pamulihan henteu ngalereskeun éror 'No SIM', iPhone anjeun moal tiasa aktip. Anjeun moal tiasa mulangkeun cadangan anjeun, sareng anjeun bakal kéngingkeun iPhone anu anjeun teu tiasa anggo.

Kuring diajar palajaran ieu ku jalan anu sesah, sareng hanjakalna, ogé jalma anu teu tiasa nganggo iPhone na saatos disimpen deui. Ieu anu kuring nyarankeun: Entong nyobian mulangkeun iPhone anjeun kecuali upami anjeun gaduh telepon cadangan anu tiasa anjeun anggo upami mulangkeun iPhone anjeun henteu ngalereskeun kasalahan 'No SIM'.

Salawasna ngadamel cadangan sateuacan disimpen deui

Upami anjeun milih mulangkeun iPhone anjeun, pastikeun anjeun gaduh cadangan. Anjeun tiasa nyadangkeun iPhone anjeun ka iTunes atanapi iCloud, sareng Abdi hoyong nyarankeun dua artikel dukungan Apple anu damel pisan ngajelaskeun prosésna: ' Cadangkeun sareng balikeun deui iPhone, iPad, atanapi iPod touch anjeun nganggo iCloud atanapi iTunes 'Y 'Anggo iTunes kanggo mulangkeun alat iOS ka setélan pabrik' .

Masih ningali kasalahan 'Henteu SIM'?

Upami kasalahan 'Henteu SIM' teu acan diberesihan, anjeun peryogi bantosan. Nalika kaayaan dukungan Apple, kuring langkung gampang ngamimitian Halaman web dukungan Apple atanapi nyauran Apple Store lokal kuring pikeun masihan pasini sareng teknisi.

Upami anjeun teu ngagaduhan jaminan sareng biaya perbaikan Apple mahal teuing, Pulsa mangrupikeun palayanan énggal anu téknisi bakal ngintun anjeun ka tempat anu anjeun pikahoyong, ngalereskeun iPhone anjeun ayeuna sareng ngajamin padamelan anjeun salami hirup, sadayana kirang ti Apple.

Ieu ogé tiasa janten waktos anu saé pikeun ngarobih panyadia ladénan nirkabel anjeun, utamina upami ieu sanés pertama kalina anjeun ngagaduhan masalah sareng kartu SIM dina iPhone anjeun. Anjeun tiasa nganggo UpPhone ka ngabandingkeun rencana telepon sélulér ti puluhan panyadia ladénan nirkabel anu béda. Anjeun bahkan tiasa ngahémat artos ku ngaganti!

Panungtung

Kuring ngarep pisan tulisan ieu ngabantosan anjeun ngartos, nga diagnosa sareng ngalereskeun peringatan 'Henteu SIM' dina iPhone anjeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi koméntar anu anjeun hoyong bagikeun, punten tinggalkeun koméntar ieu di handap sareng kuring bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngaréspon gancang-gancang.

Hatur nuhun pisan kanggo anu parantos maca sareng kahoyong sadayana,
David P.

Halaman (2 ti 2): «Sateuacanna 1