Kumaha kuring Ngarobih Eupan Balik Dina Tombol Bumi iPhone 7 abdi? Ieu Fix The.

How Do I Change Feedback My Iphone 7 S Home Button

Anjeun ngagaleuh iPhone 7 énggal sareng anjeun ngan ukur ngaraoskeun raos kumaha jalanna. Anjeun mariksa email sareng angkat pikeun nutup aplikasi Mail nalika - antosan sadetik - tombol home iPhone anjeun henteu pencét. Sabalikna, iPhone anjeun ngageter sakedik nalika anjeun mencét tombol home. Anjeun mikir sorangan: 'Naha tombol bumi abdi rusak?'



Kabeneran, tombol bumi anjeun tiasa dianggo kalayan sampurna. Apple ngaluarkeun tombol anu tiasa diklik tina iPhone 7, tibatan dijantenkeun tombol datar, cicing. Sawaktos Anjeun ngetok tombol ieu, eupan balik disayogikeun ku mesin taptic anyar iPhone 7. The mesin taptic nyaéta motor geter leutik anu rada ngageter telepon anjeun pikeun ngajantenkeun tombol home sapertos tombol nyata nalika dipencét.



Salah sahiji hal anu saé upami ngalih kana mesin taptic nyaéta kanyataan yén anjeun tiasa ngarobih kumaha tombol bumi anjeun 'raos' nalika anjeun mencét. Dina tulisan ieu, Kuring badé nunjukkeun anjeun kumaha ngarobih rarasaan klik tombol home 7 iPhone anjeun.

moal bisa nyambung ka toko aplikasi dina iphone

Ngarobih Rarasaan Tombol Bumi 7 iPhone Anjeun

Ngarobih rarasaan keran tombol home iPhone anjeun 7 mangrupikeun prosés anu langsung. Kuring gé leumpang anjeun ngalangkungan ieu di handap.



  1. Buka éta Setélan aplikasi dina iPhone anjeun teras ketok umum .
  2. Tingali ka tengah layar teras ketok Tombol Bumi pilihan.
  3. Anjeun bakal perhatoskeun tilu nomer dina handapeun layar: hiji, dua, sareng tilu. Ketok kana opsi ieu teras pencét tombol bumi anjeun pikeun nilik kumaha eupan balik tombol bumi anyar.
  4. Sakali anjeun mendakan pencét aran anu anjeun pikahoyong, pencét éta Rengse tombol di belah kénca belah luhur layar. Rarasaan tombol bumi anjeun parantos dirobih.

Bumi Anu Bagja (Tombol)

Sareng éta waé anu aya pikeun ngarobih tombol home button klik iPhone anjeun. Hayu atuh terang naon setélan klik anu anjeun anggo dina iPhone 7 dina koméntar. Pribadi, kuring nganggo pilihan tilu sabab kuring anggap éta tombol anu paling ngingetkeun tina tombol tradisional.

layar iphone 6s hideung tapi telepon hurung