Kaméra iPhone Kuring Hideung! Ieu Fix The.

My Iphone Camera Is Black

Anjeun nyobian nyandak selfie epik éta nalika, ujug-ujug, kaméra janten poék. iPhone dipikaterang ngagaduhan kaméra anu luar biasa, tapi éta henteu tiasa dianggo sampurna. Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun naon anu kedah dilakukeun nalika kaméra iPhone anjeun hideung janten anjeun tiasa ngalereskeun masalahna sareng balik deui nyandak poto hébat !

Aya naon?

Hal kahiji anu urang kedah lakukeun nyaéta terang naha masalah kaméra iPhone anjeun disababkeun ku parangkat lunak atanapi hardware. Sanaos seueur jalma yakin kaméra iPhone na rusak, kacilakaan parangkat lunak anu sederhana tiasa nyababkeun masalah!



Turutan léngkah ngungkulan di handap ieu pikeun nga-diagnosa naha iPhone anjeun ngagaduhan masalah parangkat lunak atanapi perangkat keras sareng ngalereskeun masalahna pikeun saé.



Pariksa Kasus iPhone Anjeun

Ieu sigana mah gampang teuing ngalereskeunana, tapi parios kasus iPhone anjeun. Upami éta tibalik, éta tiasa janten alesan kunaon kaméra iPhone anjeun hideung!



Candak tutup iPhone anjeun sareng buka aplikasi Kaméra. Naha kamérana masih hideung? Upami éta, kasus anjeun henteu nyababkeun masalah.

kumaha balikan deui iphone tanpa tombol kakuatan

Ngabersihan lensa Kaméra

Kokotor atanapi puing tiasa ngahalangan lénsa sareng ngajantenkeun kaméra iPhone anjeun hideung. Teu hésé pikeun gunk pikeun akumulasi dina lensa kaméra, utamina upami anjeun nyimpen iPhone dina saku anjeun.

Hapus gelas lénsa ku lawon microfiber pikeun mastikeun teu aya lebu dina lensa kaméra.



Naha Anjeun Ngagunakeun Aplikasi Kaméra Pihak Katilu?

Apple dipikaterang ngagaduhan sababaraha aplikasi built-in anu pangsaéna. Upami anjeun parantos perhatoskeun yén kaméra iPhone henteu tiasa dianggo nalika anjeun nganggo aplikasi kaméra pihak katilu, masalahna panginten disababkeun ku aplikasi éta. Aplikasi kaméra pihak katilu langkung gampang kacilakaan tibatan aplikasi Kaméra pituin.

Sawaktos nyandak gambar atanapi video, aplikasi Kaméra internal iPhone mangrupikeun pilihan anu paling dipercaya. Nanging, upami anjeun badé tetep nganggo aplikasi pihak katilu anjeun, aya sababaraha hal anu anjeun tiasa nyobian.

Mimiti, nutup sareng muka aplikasi kaméra pihak katilu. Jang ngalampahkeun ieu, buka aplikasi aplikasi ku ngaklik dua kali tombol Imah (iPhone 8 sareng anu langkung payun) atanapi ngusap ti handap ka tengah layar (iPhone X sareng anu langkung énggal).

Upami éta henteu tiasa dianggo, cobian hapus sareng pasang deui aplikasi éta. Pikeun nyabut aplikasi iPhone, pencét sareng tahan ikon na dina layar Utama dugi ka aplikasi anjeun mimiti ngaco. Ketok X dina aplikasi anu anjeun hoyong uninstall, teras ketok Mupus .

Buka App Store sareng milari aplikasi kanggo masang deui. Upami masalah kaméra hideung tetep, anjeun panginten badé milarian alternatif, atanapi ngan ukur nganggo aplikasi Kaméra pituin.

Balikan deui iPhone Anjeun

Ngahurungkeun deui iPhone anjeun bakal masihan sadaya program anu ngajalankeun kasempetan pikeun mareuman sareng ngamimitian deui. Kadang-kadang, ieu tiasa ngalereskeun kesalahan perangkat lunak minor anu ngadamel kaméra iPhone anjeun hideung.

Pikeun ngabalikan deui iPhone 8 atanapi langkung, pencét sareng tahan tombol kakuatan dugi kecap-kecapna geser kana kakuatan pareum némbongan.

teu tiasa cicing nyambung kana wifi

Upami anjeun gaduh iPhone X atanapi anu langkung énggal, pencét sareng tahan tombol sisi sareng tombol polumeu handap sakaligus dugi geser kana kakuatan pareum nembongan.

Henteu janten masalah anu ngagaduhan iPhone, gesek ikon kakuatan beureum ti kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun. Antosan sababaraha waktos, teras pencét tombol kakuatan (iPhone 8 ka luhur) atanapi tombol sisi (iPhone X sareng anu langkung énggal) pikeun ngahurungkeun iPhone anjeun deui.

Reset Sadaya Setélan

Upami kaméra dina iPhone anjeun masih teu jalan, panginten aya masalah parangkat lunak anu langkung jero anu nyababkeun éta masalah.

Nalika anjeun Ngareset Sadaya Setélan, sadaya setélan iPhone anjeun dihapus sareng dipulang ka standar pabrik. Ieu kalebet hal-hal sapertos kecap akses Wi-Fi anjeun, alat Bluetooth, sareng wallpaper layar Utama.

Buka aplikasi Setélan teras ketok Umum -> Reset -> Reset Sadaya Setélan . Anjeun kedah ngalebetkeun kodeu aksés upami anjeun ngagaduhan sareng mastikeun kaputusan anjeun ku ngetok Reset Sadaya Setélan . IPhone anjeun bakal dihurungkeun deui sareng sadaya setélan bakal disimpen deui ka standar pabrik.

Pasang iPhone Anjeun dina Mode DFU

Pamulihan DFU (Device Firmware Update) mangrupikeun pamulihan anu paling jero anu tiasa anjeun laksanakeun dina iPhone anjeun. Sateuacan nempatkeun iPhone anjeun dina modeu DFU, anjeun bakal hoyong nyokong pikeun ngahindaran kaleungitan sadaya data anjeun, sapertos kontak sareng poto anjeun. Nalika anjeun siap, parios tulisan kami pikeun diajar kumaha DFU balikkeun iPhone anjeun .

Pilihan Perbaikan iPhone

Upami teu aya léngkah ngungkulan parangkat lunak urang anu ngalereskeun kaméra iPhone hideung anjeun, anjeun panginten kedah diropea.

Upami iPhone anjeun masih katutup dina jaminan, candak kana Apple Store lokal anjeun pikeun ningali naha aranjeunna tiasa ngalereskeun masalah pikeun anjeun. Kami ngarékoméndasikeun nyiapkeun heula pasini pikeun mastikeun yén batur sayogi nalika anjeun sumping.

Upami iPhone anjeun henteu dina jaminan, kami nyarankeun pisan Pulsa . Jasa perbaikan ieu bakal ngirim teknisi anu disertifikasi ka dimana waé anjeun sakedik sajam.

Mésér telepon énggal ogé tiasa janten pilihan anu langkung mirah pikeun anjeun tibatan mayar perbaikan anu mahal. Parios Alat ngabandingkeun telepon UpPhone pikeun milarian harga anu pangsaéna dina telepon ti Apple, Samsung, Google, sareng seueur deui. Kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun milari tawaran ponsel anu pangsaéna ti unggal operator, sadayana dina hiji tempat.

Anjeun Siap Pose!

Kalayan kaméra dina iPhone anjeun tiasa dianggo deui, anjeun tiasa balik deui nyandak poto-poto hébat. Waktos salajengna kaméra iPhone anjeun hideung, anjeun bakal terang persis cara ngalereskeun masalah! Pastikeun bagikeun tulisan ieu dina média sosial, atanapi tinggaleun kami koméntar ieu di handap upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan iPhone anjeun.