Layar iPhone 6 Abdi Rusak! Ieu Anu Kedah Dipigawe.

My Iphone 6 Screen Is Shattered

Anjeun muragkeun iPhone 6 anjeun sareng ayeuna layar na retak. Éta tiasa sesah terang naon anu kedah dilakukeun atanapi mana pilihan ngalereskeun pikeun milih nalika layar iPhone anjeun rusak. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naon anu kudu dilakukeun nalika iPhone 6 anjeun rusak janten anjeun tiasa ngalereskeun éta gancang-gancang !

Ngabersihan Sakur Kaca Patah

Nalika layar iPhone 6 rusak, seueur pecahan gelas biasana ditingalkeun. Ieu tiasa langkung seukeut, janten cobi bersihkeun seueur anu anjeun tiasa - anjeun henteu hoyong kedah mampir di ruang gawat darurat sateuacan badé iPhone anjeun dibereskeun.



kumaha ngalereskeun garis dina layar iphone

Upami aya seueur potongan gelas anu nempel tina layar, tempatkeun sapotong pita kemasan anu jelas langsung di luhur layar. Pita pengepakan moal ngaganggu ngaganti layar ka hareup sareng anjeun moal ngahaja prick ramo dina kaca rusak.



Meunteun Karuksakan: Kumaha Goréngna?

Sakali anjeun parantos ngurus gelas anu rusak, waktosna pikeun meunteun karusakan. Naha éta ngan ukur retakan leutik, atanapi layar iPhone 6 anjeun hancur teu tiasa diropea?



Upami éta ngan ukur retakan alit, anjeun biasana tiasa nahan éta. Aya retakan anu leutik pisan caket handapeun iPhone kuring ampir sataun ayeuna - kuring ampir teu kantos perhatoskeun!

Nanging, upami layar iPhone 6 anjeun lengkep hancur, anjeun panginten badé ngalereskeun atanapi ngagentos gancang-gancang. Layar rusak biasana ngaropea prioritas tinggi kusabab tanpa tampilan anu fungsina, anjeun leres-leres henteu tiasa nganggo iPhone anjeun.



Cadangkeun iPhone Anjeun (Upami Anjeun Tiasa)

Upami layar iPhone 6 anjeun hancur pisan, sareng anjeun pikir aya kamungkinan anjeun tiasa ngagentos iPhone anjeun, anjeun bakal hoyong gaduh cadangan supados henteu kaleungitan kontak, poto, sareng inpormasi sanés. Sanaos anjeun ngan ukur ngaganti layar, langkung saé janten aman tibatan hapunten.

Upami layar masih dina kaayaan damel anu saé, anjeun tiasa nyobaan nyadangkeun iPhone anjeun ka iCloud. Buka éta Setélan aplikasi teras ketok Akun & Sandi -> iCloud -> Cadangan iCloud -> Cadangkeun Ayeuna .

Pikeun nyadangkeun iPhone anjeun ka iTunes, sambungkeun iPhone anjeun kana komputer nganggo kabel Kilat sareng buka iTunes. Teras, klik tombol iPhone di belah kénca luhur iTunes.

naha kuring henteu tiasa ngapdet aplikasi kuring

Akhirna, gulung ka handap teras pencét Nyadangkeun Ayeuna . iTunes bakal nyarios Nyadangkeun iPhone ... di luhur layar pikeun ngabéjaan anjeun yén cadanganna dilakukeun. Sakali pesenna teu aya, anjeun bakal terang cadanganna parantos réngsé.

Ayeuna yén iPhone anjeun parantos dicadangkeun, teraskeun bacaan pikeun rekomendasi perbaikan top kami!

Pilihan Perbaikan Layar iPhone 6

Upami layar iPhone 6 anjeun hancur sareng anjeun hoyong ngalereskeun langsung, urang nyarankeun pisan Pulsa , perusahaan perbaikan anu ngirimkeun teknisi anu disertifikasi ka anjeun , naha anjeun di bumi, damel, atanapi warung kopi lokal.

Seueur waktos, Puls ngalereskeun saleresna langkung mirah tibatan harga anjeun bakal dikutip di Apple Store, utamina upami iPhone anjeun henteu ditutupan ku AppleCare. Unggal perbaikan Puls ogé ditutupan ku garansi seumur hirup, janten upami anjeun kedah ngagentos layar deui, aranjeunna bakal gratis!

Ngalereskeun di Apple Store

Upami iPhone 6 anjeun masih dijagaan ku AppleCare, anjeun panginten tiasa ngagentos layar kalayan biaya sakedik. Ganti layar biasana biayana $ 29 upami anjeun ngalereskeun di Apple Store.

Nanging, upami aya anu lepat sareng iPhone anjeun (anu henteu umum upami anjeun muragkeun iPhone dina trotoar atanapi dina cai), perbaikan $ 29 éta bakal atosan janten ratusan dolar.

Upami iPhone 6 anjeun henteu katutup ku AppleCare, anjeun panginten tiasa mayar langkung $ 200 kanggo ngalereskeun lengkep. Janten, sateuacan anjeun nyetél janji di Apple Store lokal anjeun, parios pikeun mastikeun iPhone 6 anjeun katutupan ku AppleCare .

Upami anjeun parantos mutuskeun badé nyandak iPhone 6 anjeun kana Apple Store, kami nyarankeun ngajadwalkeun pasini mimitina jadi anjeun teu kedah nyéépkeun siang anjeun nangtung sareng ngantosan bantosan.

naha telepon kuring henteu gaduh jasa

Henteu Dupi Kuring Ngan Ngalereskeun Layar nyalira?

Kami henteu nyarankeun nyobian ngaganti layar iPhone anjeun nyalira kecuali upami anjeun gaduh seueur pangalaman ngalereskeun iPhones. Ngagantian layar mangrupikeun prosés anu hipu sareng aya seueur bagian alit dina iPhone anjeun. Upami hiji hal ditempat anu teu leres, anjeun panginten tiasa nganggo iPhone anu rusak pisan.

Pariksa tulisan kami pikeun diajar langkung seueur ngeunaan pro sareng kontra pikeun dicobian ngalereskeun layar iPhone nyalira .

Perbaikan layar Didamel Sederhana

Sanaos layar iPhone 6 anjeun hancur, harepan anjeun pikeun ngalereskeunana dina waktos anu pas pasti henteu. Ngarasa Luncat ninggalkeun koméntar di handap upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés ngeunaan iPhone 6 anjeun atanapi pilihan perbaikan anu disarankeun dina tulisan ieu.

Hatur nuhun parantos maca,
David L.