Kunaon iPad kuring Ngirining? Ieu Fix Pikeun iPad Sareng Mac!

Why Does My Ipad Ring

Anjeun nembé badé linggih saatos sadinten damel di tempat damel, sareng ujug-ujug, sakumna bumi anjeun mimiti hurung. IPhone anjeun disada di dapur, iPad anjeun dipareuman di kamar tidur - bahkan Mac anjeun disada. Sapertos seueur fitur énggal dina versi anyar ios sareng MacOS, kamampuan nelepon sareng nampi telepon dina Mac, iPad, sareng iPod anjeun ngagaduhan poténsi anu saé, tapi simfoni ringer anu spontan mimiti maén saatos anjeun ngapdet alat anjeun tiasa ngareuwaskeun, ngomong sahenteuna.

naon hartosna nalika imessage nyarios ngantosan aktivasina

Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha iPad, iPod, sareng Mac anjeun disada sareng nunjukkeun ka anjeun kumaha ngeureunkeun sadaya alat anjeun pikeun disada nalika anjeun nampi telepon. Untungna, solusina saderhana!



Naha Mac sareng iPad kuring Disada Unggal Kénging Nelepon Telepon?

Apple ngenalkeun sakumpulan fitur anyar anu disebat 'Terusan' kalayan ios 8 sareng OS X Yosemite. Numutkeun ka Apple, Continuity mangrupikeun léngkah épolusionér salajengna nuju tujuan Apple nyiptakeun pangalaman pangguna anu lancar antara Macs, iPhone, iPads, sareng iPods. Kontinuitas henteu langkung saé ngan ukur ngan ukur nampi sareng nampi telepon, tapi fitur ieu tangtosna mangrupikeun parobihan anu paling écés sareng matak héran pikeun seueur pangguna anu nembé ngapdet alatna.



Kumaha Ngeureunkeun iPad Anjeun Tina Sora

Pikeun ngeureunkeun iPad atanapi iPod touch anjeun teu disada unggal-unggal iPhone anjeun disada, langsung kana Setélan -> FaceTime , sareng mareuman 'Telepon Sélulér iPhone'. Éta pisan!



Kunaon Mac My Sora?

Upami anjeun hoyong ngeureunkeun Mac anjeun ngirining sareng iPhone anjeun, anjeun kedah muka aplikasi FaceTime. Upami FaceTime henteu aya dina dok anjeun (barisan ikon dina handapeun layar anjeun), anjeun tiasa sacara gampang mukakeunana (atanapi aplikasi anu sanés) nganggo Spotlight. Pencét kaca pembesar di pojok kanan luhur layar anjeun sareng ketik FaceTime. Anjeun tiasa pencét pencét deui dina kibor anjeun pikeun muka aplikasi atanapi pencét dua kali dina aplikasi FaceTime nalika nembongan dina menu dropdown.

iphone 6 plus henteu ngirining

Ayeuna anjeun ningali diri, klik menu FaceTime di belah kénca luhur layar sareng pilih 'Preferensi…'. Pupus centang kotak gigireun 'Telepon Ti iPhone', sareng Mac anjeun moal disada deui.



Ngabungkusna

Mudah-mudahan tulisan ieu ngabantosan anjeun pikeun ngeureunkeun telepon iPad sareng Mac anjeun nalika disada unggal telepon. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis fitur-fitur anyar tina Kontinuitas, tulisan artikel Apple disebut 'Sambungkeun iPhone, iPad, iPod touch, sareng Mac anjeun nganggo Kontinuitas' ngagaduhan sababaraha inpormasi anu kapaké pisan.

poto nyarios teu aya poto dina iphone

Hatur nuhun pisan kanggo anu maca sareng kuring ngarepkeun ngupingkeun koméntar atanapi patarosan anu aya di sapanjang jalan.

Sing salamet,
David P.