Apple Music Teu Dianggo Dina iPhone? Ieu Fix Nyata!

Apple Music Not Working Iphone

Apple Music moal maén dina iPhone anjeun sareng anjeun teu yakin kunaon. Henteu janten masalah naon anu anjeun coba, anjeun moal tiasa ngaunduh atanapi ngupingkeun lagu karesep anjeun. Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun naha Apple Music henteu jalan dina iPhone anjeun sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalahna pikeun saé !



Pastikeun Langganan Musik Apple Anjeun aktip

Ieu sigana sigana atra, tapi éta mangrupikeun léngkah anu penting nalika terang naha Apple Music henteu tiasa dianggo dina iPhone anjeun. Mungkin langganan anjeun kadaluwarsa atanapi anu sanés anu aksés ku éta ngabolaykeun.



Pikeun mariksa status langganan Apple Music anjeun dina iPhone anjeun, buka Setélan teras toél nami anjeun di luhur layar. Teras, ketok iTunes & App Store -> Apple ID .



Salajengna, ketok Tingali ID Apple sareng anggo kodeu aksés anjeun, Touch ID, atanapi Face ID pikeun ngoténtikasi diri upami ditaros. Akhirna, gulung ka handap teras ketok Langganan .

Di dieu anjeun bakal ningali status langganan Apple Music anjeun ayeuna. Upami anjeun gaduh sababaraha langganan, anjeun panginten kedah ngetok Apple Music kanggo ningali status akun anjeun.



Tutup sareng Buka Muka Aplikasi Musik

Seueur waktos nalika aya anu teu jalan leres dina aplikasi ios, gangguan parangkat lunak minor nyababkeun masalah. Upami Apple Music henteu jalan dina iPhone anjeun, tutup sareng buka deui aplikasi Musik - ieu tiasa ngalereskeun masalah parangkat lunak leutik.

Mimiti, buka konci aplikasi. Upami anjeun gaduh iPhone 8 atanapi sateuacanna, klik dua kali tombol Home. Teras, gesek aplikasi Musik ka luhur sareng mareuman layar luhur pikeun nutupna.

Upami anjeun gaduh iPhone X, buka aplikasi saklar tina ngagésér luhur ti handapeun ka tengah tampilan. Pastikeun anjeun nahan ramo di tengah layar sakedik atanapi dua detik.

Sakali pangalih aplikasi nembongan, pencét sareng tahan jandela aplikasi Musik dugi tombol dikurangan beureum nembongan di belah kénca na luhur. Ayeuna, anjeun tiasa ngetok tombol dikurangan beureum, atanapi gesek aplikasi Musik ka luhur sareng mareuman tampilan.

Aktipkeun Perpustakaan Musik iCloud

Salajengna, pastikeun yén anjeun parantos ngaktipkeun Perpustakaan Musik iCloud. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngaksés sadaya musik dina Perpustakaan anjeun ti Apple Music. Salaku tambahan, naon waé perobihan anu anjeun laksanakeun kana Perpustakaan anjeun bakal sacara otomatis diénggalan dina sadaya alat anjeun.

Buka Setélan -> Musik sareng hurungkeun saklar gigireun Perpustakaan Musik iCloud . Anjeun bakal terang éta hurung nalika saklar héjo.

Pastikeun Unduhan Musik Otomatis Dihurungkeun

Upami anjeun nembé nambihan lagu énggal dina akun Apple Music anjeun, tapi éta henteu nembongan dina iPhone anjeun, anjeun panginten kedah ngahurungkeun Unduhan Musik Otomatis.

Buka Setélan teras toél ID Apple anjeun di luhur ménu. Teras, ketok iTunes & App Store teras hurungkeun saklar di gigireun Musik. Anjeun bakal terang éta hurung nalika héjo.

pusat kontrol iphone 6 henteu tiasa dianggo

Balikan deui iPhone

Upami Apple Music tetep moal jalan, coba balikan deui iPhone anjeun. Ieu bakal masihan iPhone anjeun mimiti seger sareng berpotensi ngalereskeun gangguan parangkat lunak minor anu nyababkeun masalah.

Pencet jeung tahan kenop daya dina iPhone anjeun teras ningali geser kana kakuatan pareum dina tampilan. Gesek ikon kakuatan kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun. Upami anjeun gaduh iPhone X, pencét sareng tahan tombol sisi sareng tombol polumeu handap dina waktos anu sami pikeun ngahontal geser kana kakuatan pareum layar.

Apdet iTunes & iPhone Anjeun

Upami Apple Music henteu tiasa dianggo saatos anjeun nga-restart iPhone anjeun, parios pikeun ngapdet pikeun iTunes sareng iPhone anjeun. Apple ngaluarkeun pembaruan pikeun iTunes sareng iPhone pikeun ningkatkeun jasa (sapertos Apple Music) sareng nambalan masalah parangkat lunak.

Pikeun mariksa apdet iTunes dina Mac anjeun, buka App Store teras pencét dina Pembaruan tab. Upami pembaruan iTunes sayogi, pencét tombol Anyarkeun di belah katuhu na.

Upami anjeun ngagaduhan Windows, buka iTunes teras pencét tab Pitulung di luhur layar. Teras, pencét Mariksa apdet . Upami aya pembaruan, tuturkeun ajakan dina layar pikeun ngapdet iTunes!

Pikeun ngapdet iPhone anjeun, buka Setélan -> Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak teras ketok Unduh & Pasang upami pembaruan parangkat lunak sayogi.

Resync iPhone kana iTunes

Ayeuna anjeun parantos ngapdet iTunes sareng ngaidinkeun deui akun anjeun, cobian nyingkronkeun iPhone anjeun ka iTunes deui. Ayeuna, urang muga parantos ngalereskeun naon waé masalah anu dialami iTunes anu ngajantenkeun Apple Music henteu jalan leres.

Colokkeun iPhone anjeun kana komputer teras buka iTunes. Singkronisasi bakal dimimitian sacara otomatis. Upami singkronisasi henteu dimimitian sacara otomatis, pencét dina tombol telepon caket sudut kénca luhur iTunes, teras pencét Nyingkronkeun .

Pariksa Server Musik Apple

Sateuacan teras-terasan, anjeun panginten hoyong parios server Apple pikeun ningali naha Apple Music ayeuna turun. Ieu lumayan jarang, tapi jasa sapertos Apple Music kadang-kadang turun sabab Apple henteu ngaropea. Upami anjeun ningali hiji bunderan héjo di gigir Apple Music, éta hartosna éta parantos aktip!

Ngungkulan Masalah Wi-Fi & Sélular Data

Pikeun ngalirkeun lagu ti Apple Music, iPhone anjeun kedah nyambung kana Wi-Fi atanapi Data Sélular. Kami gaduh panduan ngungkulan saé pisan nalika iPhone henteu nyambung kana Wi-Fi atanapi nalika data sélulér henteu jalan .

Upami anjeun yakin yén sambungan anjeun ka salah sahiji jaringan nirkabel ieu ngabalukarkeun masalah, cobian setélkeun setélan jaringan iPhone anjeun. Ieu bakal mulangkeun sadaya Wi-Fi, Bluetooth, VPN, sareng Setélan Data Sélulér kana standar pabrik. Ieu kalebet kecap akses Wi-Fi anjeun, janten pastikeun anjeun nyeratna sateuacan ngalakukeun reset ieu!

Buka Setélan -> Umum -> Reset -> Reset Setélan Jaringan. Lebetkeun kodeu aksés iPhone anjeun teras ketok Reset Setélan Jaringan . Setelan jaringan bakal disetél deui sareng iPhone anjeun bakal dihurungkeun deui.

kumaha ngareset setelan jaringan dina iphone

DFU Mulangkeun iPhone

Léngkah ngungkulan parangkat lunak ahir urang nyaéta mulangkeun DFU, jinis iPhone anu paling jero anu tiasa anjeun laksanakeun. Jinis ieu malikkeun mupus sareng ngamuat sadaya kode dina iPhone anjeun. Pariksa kami iPhone DFU balikkeun artikel pikeun walkthrough pinuh!

naha telepon abdi henteu ngecas / iphone

Waktos Pikeun Rock Out

Anjeun parantos ngalereskeun Apple Music dina iPhone anjeun sareng anjeun tiasa neraskeun ngupingkeun macét anu anjeun pikaresep. Dina waktos sanésna Apple Music sanés damel dina iPhone anjeun, anjeun bakal terang kumaha ngalereskeun masalahna! Ngarasa Luncat ninggalkeun patarosan anjeun ngeunaan Apple Music dina bagian koméntar ieu di handap.

Hatur nuhun parantos maca,
David L.