Speaker iPhone kuring Sora Kagum! Ieu Fix The.

My Iphone Speaker Sounds Muffled

Seueur padamelan sadidinten dina iPhone anjeun ngurilingan panyatur fungsi. Nalika spéker iPhone anjeun henteu jalan, anjeun moal tiasa resep musik, ngobrol sareng batur dina telepon sélulér, atanapi ngadangukeun peringatan anu anjeun tampi. Masalah ieu tiasa matak pikasieuneun, tapi ogé tiasa dibéréskeun. Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun naon anu kedah dilakukeun upami speaker iPhone anjeun disada lemes !



Parangkat lunak vs. Masalah Hardware

Spéker iPhone anu lirén tiasa janten akibat tina masalah parangkat lunak atanapi masalah hardware. Parangkat lunak nyaritakeun iPhone anjeun naon anu tiasa diputer sareng iraha pikeun maénkeunana. Hardware (spéker fisik) teras muterkeun soanten supados anjeun tiasa ngupingkeunana.



kumaha ngamutahirkeun setélan pamawa iphone

Kami henteu tiasa mastikeun jinis masalah naon ieu, janten urang mimitian ku léngkah ngungkulan perangkat lunak. Upami léngkah-léngkah éta henteu ngalereskeun spéker iPhone anjeun, kami bakal nyarankeun sababaraha pilihan perbaikan anu saé!

Naha Telepon Anjeun disetél Ka Jempé?

Nalika iPhone anjeun disetelkeun ka jempé, spéker moal ngagorowok nalika anjeun nampi béwara. Pastikeun saklar Cincin / Jempe di luhur tombol polumeu ditarik ka layar, nunjukkeun yén iPhone anjeun disetél ka Cingcin.



Ngarobih Jilidna Sakali Jalan

Upami polumeu dina iPhone anjeun handap, éta tiasa disada sapertos spéker lirén nalika anjeun nampi telepon atanapi béja.

Pikeun nguatkeun polumeu dina iPhone anjeun, muka konci na tahan tombol polumeu luhur di sisi kénca iPhone anjeun dugi polumeu sadaya jalan nepi.

Anjeun ogé tiasa nyetél polumeu dina iPhone ku angkat Setélan -> Sora & Haptics sareng sered geseran ka handapeun Ringer sareng Tanda . Sered geseran dugi ka katuhu pikeun ngaktipkeun polumeu dina iPhone anjeun nepi ka luhur.



Upami anjeun hoyong gaduh pilihan kanggo ningkatkeun polumeu nganggo tombol-tombol dina iPhone anjeun, hurungkeun saklarna gigireun Ngarobih ku Tombol .

Candak Pareum Kasus iPhone Anjeun

Upami anjeun ngagaduhan kotak anu ageung pikeun iPhone anjeun, atanapi upami kasus na dibalikkeun ka handap, éta tiasa ngajantenkeun sora spéker disada. Coba candak iPhone anjeun tina kotak na sareng maénkeun sora.

Ngabersihan Gunk Sakur Ti Panyatur

Speaker iPhone anjeun tiasa gancang dieusian ku lint, kokotor, atanapi puing-puing anu sanés, utamina upami éta linggih dina kantong anjeun sadidinten. Coba hapus spéker ku kaén microfiber. Kanggo gunk atanapi lebu anu langkung kompak, anggo sikat anti statik atanapi sikat huntu anu henteu dianggo pikeun ngabersihkeun panyatur anjeun.

Cadangkeun iPhone Anjeun Sareng Pasang Dina Mode DFU

Sateuacan anjeun lumpat ka Apple Store lokal anjeun kanggo ngalereskeun perangkat keras, hayu urang pastikeun kami leres-leres yakin yén panyaturna rusak. Balikkeun DFU mangrupikeun léngkah terakhir anu anjeun tiasa lakukeun pikeun sacara lengkep ngaluarkeun jinis masalah parangkat lunak anu nyababkeun spéker iPhone anjeun disada lemes.

Mimiti, cadangan iPhone anjeun. DFU balikkeun mupus teras muatkeun sadaya kode dina iPhone anjeun. Anjeun bakal hoyong cadangan iPhone anyar-anyar ieu supados henteu kaleungitan kontak, poto, pesen, sareng seueur deui.

Anjeun tiasa nuturkeun pituduh ieu pikeun cadangan iPhone anjeun nganggo iTunes atawa cadangan nganggo iCloud .

Saatos anjeun nyadangkeun iPhone anjeun, turutan pitunjuk ieu pikeun nempatkeun anjeun iPhone dina modeu DFU .

Sateuacan mariksa naha speaker anjeun tiasa dianggo, ngalangkungan léngkah 1-4 deui teras cobian maénkeun musik atanapi nganggo speakerphone anjeun. Upami spéker masih disada muffled, waktuna pikeun ningali kana pilihan perbaikan.

Ngalereskeun Speaker iPhone Anjeun

Apple nawiskeun perbaikan pikeun speaker iPhone. Anjeun tiasa ngajadwalkeun pasini di Genius Bar atanapi anggo jasa mail-ku ku ngadatangan pusat dukunganna.

Salah sahiji pilihan perbaikan anu dipikaresep sareng sering kirang mahal nyaéta Pulsa . Aranjeunna bakal ngintun ahli ngalereskeun iPhone ka lokasi anu anjeun pilih sareng tiasa ngalereskeun iPhone sakedik sajam. Aranjeunna nawiskeun ogé jaminan hirupna, janten ieu tiasa janten pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun!

Upami anjeun gaduh iPhone anu langkung lami, anjeun panginten badé ngémutan deui anu anyar tibatan mayar saku kanggo ngalereskeun telepon anu lami. IPhones énggal gaduh speaker stereo anu langkung saé anu saé pikeun ngadangukeun musik atanapi streaming pidéo. Pariksa alat perbandingan UpPhone pikeun milarian tawaran hébat dina iPhone anyar !

Naha Anjeun Dupi Ngadangu Kuring Ayeuna?

Ayeuna anjeun parantos dugi ka akhir tulisan, urang boh parantos ngarengsekeun masalah panyatur anjeun atanapi sahenteuna terang yén anjeun kedah ngalereskeun. Upami masalah anjeun dibenerkeun, wartoskeun ka kami anu mana léngkah anu ngabantosan anjeun - ieu tiasa ngabantosan anu sanés anu ngagaduhan masalah anu sami. Paduli, upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés, tinggalkeun kana koméntar ieu di handap!

naon teu ngantosan aktivasina on mean imessage