SIM henteu valid dina iPhone? Kieu sababna sareng solusi pamungkas!

Sim No V Lida En Iphone

Jandéla pop-up nembongan dina iPhone anjeun nyarios 'SIM Henteu Sah' sareng anjeun henteu yakin sababna. Ayeuna anjeun henteu tiasa nelepon telepon, ngirim pesen téks, atanapi nganggo data sélulér. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun naha iPhone anjeun nyarios SIM henteu leres sareng kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah .



Aktipkeun sareng Pareuman Modeu Pesawat

Hal kahiji anu anjeun kedah nyobian nalika iPhone anjeun nyarios yén SIM henteu valid nyaéta ngaktipkeun sareng mareuman éta Modeu pesawat . Upami Mode Pesawat aktip, iPhone anjeun nyambung tina jaringan sélulér sareng nirkabel.



Buka Setélan teras ketok saklar di gigir Modeu pesawat pikeun ngahurungkeunana. Antosan sababaraha detik teras ketok saklar deui pikeun mareumanana.

modeu pesawat pareum vs on



Pariksa Apdet kana Setélan Operator

Teras parios naha aya Pembaruan Setélan Operator sayogi dina iPhone anjeun. Apple sareng propaider ladén nirkabel anjeun bakal sering ngaleupaskeun apdet pangaturan operator pikeun ningkatkeun kamampuan iPhone anjeun nyambung ka munara telepon sélulér.

Pikeun mariksa pembaruan setélan pamawa, buka Setélan -> Umum -> Inpormasi . Antosan di dieu sakitar 15 detik upami aya pembaruan setelan operator sayogi, anjeun bakal ningali jandela pop-up dina layar iPhone anjeun. Upami anjeun ningali jandéla pop-up, ketok Pikeun ngapdet .

naha kuring henteu nampi telepon sateuacanna

Perbarui setelan operator dina iPhone



Upami teu aya jandéla pop-up nembongan, pembaruan kana setélan pamawa sigana henteu sayogi.

Pareuman hurungkeun deui iPhone anjeun

Kadang iPhone anjeun bakal nyarios SIM henteu leres ngan saukur kusabab gangguan parangkat lunak minor. Ku mareuman iPhone anjeun, anjeun ngajantenkeun iPhone nutup sadayana program anjeun sacara alami. Sareng prosés iPhone anjeun bakal ngamimitian deui nalika anjeun ngahurungkeun.

Pikeun mareuman iPhone 8 anjeun atanapi model anu langkung tiheula, pencét sareng tahan tombol kakuatan dugi ka némbongan gesek pikeun mareuman . Upami anjeun gaduh iPhone X, pencét sareng tahan tombol samping sareng tombol polumeu naon waé. Geser ikon kakuatan beureum ti kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun.

Antosan sababaraha detik, teras pencét sareng tahan tombol kakuatan atanapi tombol sisi pikeun ngahurungkeun iPhone anjeun deui.

Apdet iPhone anjeun

IPhone anjeun ogé tiasa nyarios SIM henteu leres sabab parangkat lunak anjeun parantos lami. Pangembang Apple sering ngaleupaskeun pembaruan ios énggal pikeun ngalereskeun bug perangkat lunak sareng ngenalkeun fitur anyar.

telepon abdi sanés ngecas iphone 6s

Pikeun mariksa pembaruan ios, buka Setélan -> Umum -> Parbarui perangkat lunak . Upami aya pembaruan, ketok Unduh sareng pasang .

Upami éta nyatakeun 'iPhone anjeun mutahir,' henteu aya pembaruan ios anu sayogi pikeun anjeun ayeuna.

Ngaluarkeun sareng Masang deui kartu SIM anjeun

Sajauh ieu, kami parantos ngerjakeun sababaraha léngkah ngungkulan iPhone. Ayeuna, hayu urang tingali dina kartu SIM.

kumaha carana install hiji aplikasi dina iphone

Upami anjeun nembé muragkeun iPhone anjeun, kartu SIM panginten tiasa leueur tina tempatna. Coba kaluarkeun kartu SIM tina iPhone anjeun teras lebetkeun deui.

Dimana ayana kartu SIM?

Dina kaseueuran iPhone, baki kartu SIM aya di ujung katuhu iPhone anjeun. Dina iPhone anu munggaran (iPhone asli, 3G sareng 3GS), baki kartu SIM aya dina luhur iPhone.

Kumaha kuring ngaluarkeun kartu SIM tina iPhone kuring?

Anggo alat panyabutan kartu SIM atanapi paperclip teras pencét kana bunderan leutik dina baki kartu SIM. Anjeun kedah nerapkeun sakedik tekanan pikeun baki kaluar. Entong héran nalika iPhone anjeun nyarios Henteu SIM nalika anjeun muka baki kartu SIM.

Pastikeun kartu SIM leres-leres disimpen dina baki teras lebetkeun deui. Upami iPhone anjeun masih nyarios SIM henteu leres, teraskeun kana langkah ngungkulan kartu SIM salajengna.

Coba kartu SIM anu sanés

Léngkah ieu bakal ngabantosan kami naha éta masalah iPhone atanapi kartu SIM. Nginjeum kartu SIM babaturan sareng lebetkeun kana iPhone anjeun. Masih nyarios SIM henteu valid?

Upami iPhone anjeun nyarios SIM henteu valid, anjeun ngalaman masalah sareng iPhone khusus. Upami masalah ngaleungit saatos ngalebetkeun kartu SIM anu sanés, maka aya masalah sareng kartu SIM anjeun, sanés iPhone anjeun.

Upami iPhone anjeun nyababkeun masalah SIM anu henteu leres, teraskeun kana léngkah salajengna. Upami aya masalah sareng kartu SIM anjeun, hubungi panyadia layanan nirkabel anjeun. Kami nyayogikeun sababaraha nomer telepon layanan palanggan di handap dina léngkah 'Hubungi Operator anjeun'.

naha iphone kuring pareum nyalira

Reset Setélan Jaringan

Setélan Jaringan iPhone anjeun kalebet sadaya Setélan Data Mobile, Wi-Fi, Bluetooth, sareng VPN anjeun. IPhone anjeun tiasa nyarios SIM henteu leres upami aya kasalahan parangkat lunak dina Setélan Jaringan. Hanjakalna, masalah ieu tiasa hésé diteken, janten urang kedah ngareset dulur sadayana Setélan Jaringan iPhone anjeun.

Tip Pro: Pastikeun pikeun nuliskeun sadaya kecap akses Wi-Fi anjeun sateuacan ngareset setelan jaringan. Anjeun kedah ngalebetkeun deui aranjeunna saatos ngabalikan iPhone anjeun.

Pikeun ngareset setelan jaringan iPhone anjeun, buka Setélan -> Umum -> Reset -> Reset Setélan Jaringan . Anjeun kedah lebetkeun kecap konci iPhone anjeun teras mastikeunkeun reset na.

Kumaha ngareset setelan jaringan dina iPhone

Hubungi panyadia ladénan nirkabel anjeun atanapi Apple

Upami iPhone anjeun masih nyarios SIM henteu leres saatos ngareset setélan jaringan, waktuna anjeun ngahubungi panyadia ladénan nirkabel anjeun atanapi nganjang ka Apple Store lokal anjeun .

Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng kartu SIM, kami nyarankeun anjeun parios heula sareng panyadia ladénan nirkabel anjeun. Langkung dipikaresep aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun ngalereskeun masalah SIM anu henteu leres. Anjeun panginten peryogi kartu SIM énggal!

Didatangan toko ritel propaider nirkabel anjeun atanapi nelepon nomer telepon di handap pikeun ngahubungi wakil layanan palanggan:

  1. Verizon : 1- (800) -922-0204
  2. Sprint : 1- (888) -211-4727
  3. AT&T : 1- (800) -331-0500
  4. T-Mobile : 1- (877) -746-0909

Robah Wireless Operator / Panyadia

Upami anjeun bosen gaduh masalah kartu SIM atanapi jasa nirkabel dina iPhone anjeun, anjeun panginten badé nimbangkeun ngaganti ka panyadia ladénan nirkabel énggal. Mangga ngabandingkeun sadaya rencana ti sadayana panyadia layanan nirkabel ngadatangan UpPhone. Kadang-kadang anjeun bakal ngahémat seueur artos nalika anjeun ngaganti operator!

Hayu atuh Kuvalidasi Kartu SIM anjeun

Kartu SIM iPhone anjeun parantos valid sareng anjeun tiasa neraskeun nelepon telepon sareng nganggo data seluler. Dina waktos sanésna iPhone anjeun nyarios SIM henteu valid, anjeun bakal terang kumaha ngalereskeun masalahna. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés ngeunaan iPhone atanapi kartu SIM anjeun, tinggalkeun kami koméntar ieu di handap!

Hatur nuhun,
David L.