Naha iMessage Kuring Henteu Gawe Dina iPhone sareng iPad kuring? Ieu Fix The!

Why Is My Imessage Not Working My Iphone

Gelembung biru, gelembung héjo. Upami anjeun parantos nyobian ngirim iMessages nganggo iPhone anjeun sareng sadaya pesen anjeun ujug-ujug muncul dina gelembung héjo, maka iMessage henteu tiasa leres dina iPhone anjeun. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naon iMessage jeung kumaha diagnosa sareng ngalereskeun masalah sareng iMessage dina iPhone, iPad, sareng iPod.

Naon iMessage Sareng Kumaha Karya na?

iMessage mangrupikeun jawaban Apple ka Blackberry Messenger, sareng dasarna bénten tibatan olahtalatah téks tradisional (SMS) sareng olahtalatah multimédia (MMS) kusabab iMessage ngagunakeun data pikeun ngirim pesen tibatan rencana olahtalatah téks ngalangkungan propaider ladén sélulér anjeun.



iMessage mangrupikeun fitur anu saé kusabab éta ngamungkinkeun iPhones, iPads, iPods, sareng Macs ngirim pesen anu ngalangkungan wates 160-karakter tradisional pesen téks sareng wates data anu aya hubunganana sareng pesen MMS. Kakurangan primér iMessage nyaéta éta ngan ukur jalan antara alat Apple. Teu mungkin pikeun ngirim iMessage ka batur anu gaduh telepon pinter Android.



Naon Gelembung Héjo sareng Gelembung Biru Dina iPhone?

Nalika anjeun muka aplikasi Pesen, anjeun bakal perhatoskeun nalika anjeun ngirim pesen téks, kadang-kadang éta dikirim dina gelembung biru sareng anu sanésna dikirim kana gelembung héjo. Ieu naon hartosna:



  • Upami pesen anjeun némbongan dina gelembung biru, maka pesen téks anjeun dikirim nganggo iMessage.
  • Upami pesen anjeun némbongan dina gelembung héjo, maka pesen téks anjeun dikirim nganggo rencana sélulér anjeun, naha nganggo SMS atanapi MMS.

Diagnosa Masalah Anjeun Ku iMessage

Nalika anjeun ngalaman masalah sareng iMessage, léngkah munggaran nyaéta pikeun mastikeun naha masalahna aya dina hiji kontak atanapi naha iMessage henteu tiasa dianggo sareng salah sahiji kontak dina iPhone anjeun. Upami iMessage henteu tiasa dianggo sareng ngan ukur salah sahiji kontak anjeun, masalahna sigana bakal lumangsung maranéhna tungtung. Upami iMessage henteu tiasa dianggo sareng kontak anjeun, masalahna sigana bakal lumangsung anjeun tungtung.

Kirim pesen pesen

Milarian batur anu anjeun terang anu gaduh iPhone anu tiasa suksés ngirim sareng nampi iMessages. (Anjeun kedahna henteu kedah katingali teuing.) Buka Pesen sareng kirimkeun aranjeunna pesen. Upami gelembung biru, maka iMessage jalan. Upami gelembung héjo, maka iMessage henteu jalan sareng iPhone anjeun ngirim pesen nganggo rencana sélulér anjeun.

iMessage Kaluar Urutan?

Upami iMessage tiasa dianggo dina iPhone anjeun, tapi éta pesen anjeun nampi dina urutan anu salah , parios tulisan kami ngeunaan kumaha ngalereskeun masalah.



Kumaha Fix iMessage Dina iPhone anjeun atanapi iPad

1. Pareuman iMessage, Pareuman, teras Teras Hurungkeun

Sirah ka Setélan -> Pesen teras ketok tombol di gigir iMessage pikeun mareuman iMessage dina iPhone atanapi iPad anjeun. Teras, tahan tombol daya turun dugi ka ningali 'Geser ka Daya Pareuman' teras geser jari anjeun ngalangkungan palang pikeun mareuman iPhone atanapi iPad anjeun. Hurungkeun deui alat anjeun, balik deui ka Setélan -> Pesen , sareng hurungkeun deui iMessage. Perbaikan saderhana ieu jalan seueur waktos.

pareum imessage sareng hurungkeun deui

2. Pastikeun iMessage Dupi Nyiapkeun leres

Sirah ka Setélan -> Pesen teras ketok pikeun muka item menu anu disebut 'Kirim & Nampi'. Di dieu, anjeun bakal ningali daptar nomer telepon sareng alamat email anu ngonpigurasi pikeun ngirim sareng nampi iMessages dina alat anjeun. Tingali dina bagian anu judulna 'Mimitian Paguneman Anyar Tina', sareng upami teu aya tanda centang di gigir nomer telepon anjeun, ketok kana nomer telepon anjeun pikeun ngaktipkeun iMessage kanggo nomer anjeun.

3. Pariksa Konéksi Internét Anjeun

Émut yén iMessage tiasa dianggo ngan ukur sambungan Wi-Fi atanapi data sélulér, janten hayu urang pastikeun iPhone atanapi iPad anjeun leres-leres nyambung kana internét. Buka Safari dina alat anjeun sareng cobaan napigasi kana halaman wéb naon waé. Upami halaman wéb henteu dimuat atanapi Safari nyarios yén anjeun teu nyambung kana internét, iMessages anjeun moal ngirim ogé.

Hint: Upami internét henteu tiasa dianggo dina iPhone anjeun, anjeun panginten tiasa nyambung kana jaringan Wi-Fi anu henteu ngagaduhan sambungan internét anu saé. Coba pareuman Wi-Fi sareng kirimkeun deui iMessage Anjeun. Upami éta tiasa dianggo, masalahna nyaéta dina Wi-Fi, sanés sareng iMessage.

4. kaluar ti iMessage sareng lebet deui

Sirah deui ka Setélan -> Pesen teras ketok pikeun muka 'Kirim & Nampi'. Teras, toél tempatna nyatakeun 'Apple ID: (Apple ID anjeun)' sareng pilih 'Log Out'. Asup deui nganggo Apple ID anjeun sareng cobian ngirim iMessage ka salah sahiji réréncangan anjeun nganggo iPhone.

5. Pariksa Kanggo Pembaruan ios

Sirah ka Setélan -> Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak sareng parios kanggo ningali aya pembaruan ios pikeun iPhone anjeun. Salami waktos kuring di Apple, sababaraha masalah anu paling sering kuring hadapi nyaéta masalah sareng iMessage, sareng Apple rutin ngadorong pembaruan kanggo ngabahas masalah iMessage sareng sababaraha operator.

6. Reset Setélan Jaringan

Masalah sareng konéktipitas jaringan ogé tiasa nyababkeun masalah sareng iMessage, sareng sering kali malikkeun setélan jaringan iPhone anjeun deui kana standar pabrik tiasa ngabéréskeun masalah sareng iMessage. Pikeun ngareset setelan jaringan iPhone atanapi iPad anjeun, buka Setélan -> Umum -> Reset sareng pilih 'Reset Network Setting'.

Hiji kecap peringatan: Sateuacan anjeun ngalakukeun ieu, pastikeun anjeun terang kecap akses Wi-Fi anjeun, kusabab 'Reset Setélan Jaringan' bakal mupus sadaya jaringan Wi-Fi anu disimpen dina iPhone anjeun. Saatos iPhone anjeun reboot, anjeun kedah ngalebetkeun deui kecap akses Wi-Fi anjeun di bumi sareng di damel. Bluetooth iPhone anjeun sareng Setélan VPN ogé bakal ngareset kana standar pabrik.

7. Hubungi Dukungan Apple

Sanaos kuring aya di Apple, aya kasempetan langka nalika sadaya léngkah ngungkulan di luhur henteu bakal ngalereskeun masalah sareng iMessage, sareng kami kedah nambihan masalah ka insinyur Apple anu sacara pribadi bakal ngabéréskeun masalah éta.

naha teu telepon kuring ngageter deui

Upami anjeun mutuskeun badé nganjang ka Apple Store, lakukeun kahadean sareng telepon ti payun janjian sareng Bar Genius janten anjeun henteu kedah ngantosan sakitar kéngingkeun bantosan.

Upami anjeun yakin aya masalah anténeu Wi-Fi iPhone anjeun, kami ogé nyarankeun perusahaan perbaikan anu disebat Pulsa . Aranjeunna bakal ngirim teknisi ka anjeun sakedik 60 menit!

Ngabungkusna

Kuring miharep tulisan ieu parantos ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah anu anjeun kantos ngalaman sareng iMessage. Kuring ngarepkeun nguping ti anjeun ngeunaan pangalaman anjeun sareng iMessage dina bagian koméntar ieu di handap.

Sing salamet,
David P.