Apple Watch Froze Kuring! Ieu Fix Nyata.

My Apple Watch Froze

Apple Watch anjeun beku sareng anjeun teu yakin kunaon. Anjeun parantos nyobian mencét tombol Samping, Digital Crown, sareng tampilan, tapi henteu aya anu kajantenan! Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun naon anu kedah dilakukeun nalika Apple Watch anjeun beku sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah pikeun saé .

Hard Reset Apple Watch Anjeun

Teuas ngareset Apple Watch beku anjeun bakal maksa mareuman sareng langsung hurung, anu bakal pikeun samentawis ngalereskeun masalah. Pikeun ngareset heureuy Apple Watch anjeun, sakaligus pencét sareng tahan tombol Digital Crown and Side dugi logo Apple nembongan dina layar . Ilaharna anjeun kedah nahan duanana tombol sakitar 10 detik, tapi tong héran upami anjeun tungtungna nahan kadua tombol pikeun 15-20 detik!



Abdi hoyong nekenkeun éta ieu ngalereskeun samentawis sabab seuseueurna waktos nalika Apple Watch anjeun beku, aya masalah parangkat lunak anu langkung jero anu ngabalukarkeun masalah.



Upami anjeun ngan ukur ngalakukeun reset hésé dina Apple Watch anjeun, masalah katirisan tiasa datang deui antukna. Léngkah-léngkah ieu di handap bakal ngabantosan anjeun pikeun ngalakukeun tindakan salajengna pikeun nyegah Apple Watch anjeun tina beku deui!



Perbarui WatchOS

Hiji alesan kunaon Apple Watch anjeun tiasa tetep beku sabab éta ngajalankeun pérsi jaman lawas tina watchOS, parangkat lunak anu ngatur sadayana dina Apple Watch anjeun.

Pikeun mariksa pembaruan watchOS, buka aplikasi Watch dina iPhone anjeun sareng ketok dina tab My Watch di handapeun tampilan. Teras, ketok Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak . Upami pembaruan watchOS sayogi, ketok Unduh sareng Pasang .

Catetan: Sateuacan anjeun ngamutahirkeun watchOS, pastikeun iPhone anjeun nyambung kana Wi-Fi sareng Apple Watch anjeun tiasa ngecas atanapi ngagaduhan langkung ti 50% umur batre.



Naha Aya Aplikasi Khusus Ngajantenkeun Apple Watch anjeun Beku?

Upami Apple Watch anjeun beku atanapi konsistén katirisan nalika anjeun nganggo aplikasi khusus, panginten aya masalah sareng aplikasi éta sanés Apple Watch anjeun. Upami éta aplikasi anjeun tiasa hirup tanpa, anjeun panginten badé nimbalan ngahapusna.

Pikeun mupus aplikasi dina Apple Watch anjeun, pencét Digital Crown kanggo ningali sadaya aplikasi anjeun. Upami anjeun henteu acan, pastikeun anjeun ningali aplikasi anjeun di Tampilan Grid tibatan Daptar Tampilan . Upami aplikasi anjeun masih dina List View, pencét sareng tahan tampilan Apple Watch anjeun, teras ketok Témbong Grid .

Teras, hampang pencét sareng tahan ikon aplikasi dugi ka sadaya aplikasi anjeun mimiti oyag. Pikeun mupus aplikasi, ketok dina X leutik di sisi kénca luhur ikon aplikasi.

Pupus Sadaya Eusi Sareng Setélan Dina Apple Watch Anjeun

Upami Apple Watch anjeun ngajaga katirisan, meureun aya masalah parangkat lunak anu ngadasarkeun masalah. Urang tiasa ngaleungitkeun masalah poténsial ieu ku mupus sadaya eusi sareng setélan dina Apple Watch anjeun.

Nalika anjeun mupus sadaya kontén sareng nyetél Apple Watch anjeun, sadaya anu aya dina aplikasi Setélan dina Apple Watch anjeun bakal disetél deui kana standar pabrik sareng eusina (musik, nonton Wajah, sareng sajabana) bakal leres-leres dihapus.

Salajengna, anjeun kedah masangkeun Apple Watch ka iPhone anjeun deui. Pikirkeun sapertos nyandak Apple Watch anjeun kaluar tina kotak pikeun anu munggaran pisan.

Pikeun mupus sadaya eusi sareng setélan, buka aplikasi Setélan dina Apple Watch anjeun teras ketok Umum -> Reset -> Hapus Sadayana Eusi sareng Setelan . Lebetkeun kodeu aksés anjeun, teras ketok Pupus Sadaya Eusi sareng Setélan nalika peringatan konfirmasi muncul dina tampilan. Apple Watch anjeun bakal mupus sadaya eusi sareng setting na, teras balikan deui.

Ngalereskeun Masalah Hardware Poténsial

Upami Apple Watch anjeun tetep katirisan bahkan saatos anjeun ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu, panginten aya masalah pakakas anu nyababkeun masalah éta. Upami anjeun nembé muragkeun Apple Watch anjeun, atanapi upami parantos kakeunaan cai, komponén internal Apple Watch anjeun tiasa rusak atanapi rusak.

Upami Apple Watch anjeun ngagaduhan masalah perkakas, candak kana Apple Store lokal anjeun sareng sina tingali éta. Émut kana ngajadwalkeun pasini mimitina pikeun mastikeun yén anjeun teu kedah ngantosan sakitar siang!

Tiis Teu Pernah Ngaganggu Kuring Pokokna

Apple Watch anjeun henteu beku sareng ayeuna damel normal deui! Upami anjeun terang jalma anu ngagaduhan Apple Watch beku, pastikeun anjeun bagikeun tulisan ieu sareng aranjeunna. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés ngeunaan Apple Watch anjeun, tinggalkeun éta dina bagian koméntar di handap.

Hatur nuhun parantos maca,
David L.