IPad mah dinonaktipkeun sareng nyarios 'Sambungkeun kana iTunes'! Ieu sababna sareng solusina

Mi Ipad Est Deshabilitado Y Dice Con Ctese Itunes

Anjeun gaduh iPad ditumpurkeun sareng éta lengkep dikonci. Éta ngawartosan anjeun pikeun nyambung kana iTunes, tapi anjeun teu yakin sababna. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun naha iPad anjeun ditumpurkeun sareng kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalah .

Naha iPad kuring ditumpurkeun?

IPad anjeun dinonaktifkeun upami anjeun leres ngalebetkeun kodeu aksés ku sababaraha kali dina urutan. Kieu anu bakal kajadian upami anjeun ngalebetkeun kodeu aksés iPad salah sababaraha kali sakaligus:



  • 1-5 usaha: Anjeun henteu kunanaon!
  • 6 usaha: iPad anjeun ditumpurkeun salami 1 menit.
  • 7 usaha: iPad anjeun ditumpurkeun salami 5 menit.
  • 8 usaha: iPad anjeun ditumpurkeun salami 15 menit.
  • 9 usaha: iPad anjeun ditumpurkeun sajam.
  • 10 cobaan: iPad anjeun bakal nyarios, 'iPad ditumpurkeun. Nyambung kana iTunes ”.



Penting pikeun dicatet yén anjeun tiasa ngalebetkeun kodeu aksés anu sami anu salah sakumaha sering anjeun resep tanpa nganonaktifkeun iPad anjeun. Janten upami kecap akses anjeun 111111, anjeun tiasa ngalebetkeun 111112 dua puluh lima kali berturut-turut tanpa nganonaktifkeun iPad anjeun.



Kumaha iPad kuring ditumpurkeun?

Anjeun panginten mikir, 'Antosan sakedap! Kuring teu salah nuliskeun kecap akses sapuluh kali! ' Éta sigana leres.

toko aplikasi ngaleungit tina iphone

Kaseueuran waktos, iPad ditumpurkeun kusabab budak leutik anu resep némpél tombol atanapi réncang-réncang anu hoyong maca pesen téks sareng email-na ngalebetkeun kodeu aksés anu salah sapuluh kali berturut-turut.

Naha kuring tiasa muka konci iPad cacat kuring?

Hanjakalna, iPad anjeun moal tiasa dikonci saatos ditumpurkeun. Anjeun kedah nyambungkeun iPad anjeun kana iTunes sareng malikkeunana.



Sababaraha urang yakin yén teknisi Apple ngagaduhan program parangkat lunak khusus atanapi solusi pikeun masalah ieu, tapi éta henteu leres. Upami anjeun ngalebetkeun Apple Store kalayan iPad anjeun ditumpurkeun, aranjeunna bakal mupus sareng ngabantosan anjeun pikeun ngonpigurasikeun deui. Salajengna, kami bakal nunjukkeun kumaha cara ngalakukeun éta tina kanyamanan bumi anjeun, janten anjeun henteu kedah angkat ka Apple Store.

Naha kasép pikeun nyadangkeun iPad kuring?

Leres. Teu aya cara pikeun nyadangkeun iPad anjeun saatos ditumpurkeun.

Kumaha mupus iPad ditumpurkeun anjeun

Aya dua cara pikeun mupus iPad anu ditumpurkeun - nganggo iTunes atanapi iCloud. Kami ngarékoméndasikeun nganggo iTunes sabab éta prosés langkung saderhana sareng tiasa dilakukeun dina iPad nanaon.

Hapus iPad anjeun nganggo iTunes

Cara mupus iPad anjeun nganggo iTunes nyaéta nempatkeun kana modeu DFU sareng malikkeunana. Ieu mangrupikeun jinis paling jero tina balikkeun iPad, éta bakal mupus sareng ngamuat unggal garis kode dina iPad anjeun. Pariksa pituduh léngkah-léngkah urang pikeun diajar kumaha nempatkeun iPad anjeun dina modeu DFU !

Hapus iPad anjeun nganggo iCloud

Upami anjeun hoyong anggo iCloud kanggo mupus iPad anjeun, buka iCloud.com teras lebetkeun ID sareng kecap akses Apple anjeun. Upami anjeun hoyong nganggo iCloud kanggo mupus iPad anjeun, buka iCloud.com sareng lebetkeun ID sareng kecap akses Apple anjeun.

Teras pencét Milarian iPhone . Teras panggihan iPad anjeun dina peta teras pencét Hapus iPad .

naha iphone 5 kuring tetep pareum

Nyiapkeun iPad Anjeun

Ayeuna bagian anu setrés parantos réngsé, hayu urang nyetél iPad anjeun deui. Kumaha anjeun ngatur iPad anjeun bakal gumantung kana jinis cadangan iPad anu anjeun gaduh.

Konpigurasikeun menu iPad anjeun bakal nembongan saatos anjeun ngalengkepan pamulihan DFU. Éta ménu anu sami anu anjeun tingali nalika anjeun mimiti nyandak iPad anjeun tina kotak.

Saatos ngonpigurasikeun bahasa anjeun sareng sababaraha setélan sanés, anjeun bakal ngahontal menu Aplikasi sareng data. Ieu dimana anjeun tiasa mulangkeun cadangan iPad.

Balikkeun cadangan iCloud

Upami anjeun gaduh cadangan iCloud, ketok Balikkeun tina cadangan iCloud . IPad anjeun henteu kedah nyambung kana iTunes upami anjeun malikkeun tina cadangan iCloud.

Balikkeun cadangan iTunes

Upami anjeun gaduh cadangan iTunes, ketok Balikkeun tina cadangan iTunes . Anjeun kedah nyambungkeun iPad anjeun kana iTunes pikeun mulangkeunana tina cadangan iTunes anu disimpen. Sakali iPad anjeun nyambung, pesen bakal muncul dina iTunes anu nunjukkeun anjeun kumaha cara mulangkeun cadangan.

Upami anjeun henteu gaduh cadangan iTunes atanapi iCloud, kuring nyarankeun anjeun mencabut iPad anjeun tina iTunes pikeun nyepetkeun prosés setelan. Anjeun tiasa nyingkronkeun iPad sareng perpustakaan iTunes saatos nyetél.

Resep anyar!

Anjeun parantos malikkeun iPad ditumpurkeun anjeun sareng tiasa mimitian nganggo deui! Pastikeun bagikeun tulisan ieu sareng réréncangan sareng kulawarga dina média sosial pikeun ngabéjaan aranjeunna naon anu kedah dilakukeun upami iPadna ditumpurkeun. Ngarasa Luncat ninggalkeun patarosan anu anjeun gaduh ngeunaan iPad dina bagian komentar di handap.

Hatur nuhun,
David L.