Apple Watch Abdi Moal Ngénggalan! Ieu Fix Nyata.

My Apple Watch Won T Update

Apple Watch anjeun henteu ngamutahirkeun sareng anjeun henteu terang kunaon. Anjeun ningali yén update watchOS sayogi, tapi anjeun henteu tiasa ngaunduh atanapi masangkeunana. Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun naha Apple Watch anjeun moal ngamutahirkeun sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngajawab masalah ieu pikeun saé !

Kumaha Ngamutahirkeun Apple Watch anjeun Cara Normal

Normalna, anjeun ngamutahirkeun Apple Watch ku jalan ka aplikasi Watch dina iPhone anjeun teras ngetok Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak . Upami aya pembaruan, ketok Unduh sareng Pasang .





Nanging, anjeun panginten parantos nyobian ieu sareng éta naha anjeun milari tulisan ieu! Léngkah-léngkah ieu di handap bakal ngabantosan anjeun ngalereskeun masalah nalika Apple Watch anjeun moal ngamutahirkeun, sanaos salah aya.



Pareuman Apple Watch Anjeun sareng Hurungkeun Deui

Aya kasempetan alit yén gangguan téknis minor mangrupikeun alesan kunaon Apple Watch anjeun moal diperbarui. Ku ngabalikan Apple Watch anjeun, sadaya program alit na tiasa dipareuman normal sareng mimitian deui seger nalika anjeun ngaktipkeun Apple Watch deui.

simbolis tina nomer 4

Pikeun mareuman Apple Watch anjeun, pencét sareng tahan tombol Sisi dugi ka Pareuman Pareuman geseran nembongan dina raray arloji. Geser ikon kakuatan leutik ti kénca ka katuhu pikeun mareuman Apple Watch anjeun. Antosan sakitar 15 detik, teras pencét sareng tahan tombol Sisi pikeun ngahurungkeun deui Apple Watch anjeun.



Pastikeun Apple Watch Sambungkeun Kana Wi-Fi

Salah sahiji dua sarat utami pikeun ngamutahirkeun watchOS dina Apple Watch nyaéta yén éta kedah dihubungkeun sareng Wi-Fi. Untungna, upami iPhone anjeun nyambung ka Wi-Fi, Apple Watch anjeun bakal nyambung kana Wi-Fi ogé salami alat-alatna dipasang sareng dina jarak anu saling.

Mimiti, pastikeun iPhone anjeun nyambung ka Wi-Fi ku jalan ka Setélan -> Wi-Fi . Upami anjeun ningali tanda cek alit di gigireun nami jaringan Wi-Fi anjeun di luhur ménu ieu, iPhone anjeun nyambung ka Wi-Fi.

nelepon langsung ka voicemail tanpa disada

Sakali anjeun parantos mastikeun yén iPhone anjeun nyambung kana Wi-Fi, pastikeun iPhone sareng Apple Watch anjeun saling caket. Sanaos Apple Watches anu pangénggalna diwangun ku Bluetooth 4.0 (masihan kisaran kirang langkung 200 kaki), langkung saé pikeun nahan Apple Watch anjeun di gigireun iPhone anjeun nalika anjeun ngamutahirkeun watchOS.

Pastikeun Apple Watch Anjeun ngagaduhan 50% Umur Batré

Sarat utama anu kadua pikeun ngapdet Apple Watch nyaéta kabutuhan sahenteuna 50% umur batre. Anjeun tiasa mariksa sabaraha umur batre Apple Watch anjeun ku ngusap ka luhur tina handapeun layar nonton. Di belah kénca luhur layar, anjeun bakal ningali perséntase batréna sésana dina Apple Watch anjeun.

Upami Apple Watch anjeun ngagaduhan kirang ti 50% umur batre, tempatkeun kana kabel muatan magnét na. Anjeun masih tiasa ngaunduh sareng nyiapkeun pembaruan watchOS sanaos Apple Watch anjeun kirang ti 50% umur batre.

Upami anjeun nyobian masang pembaruan watchOS sateuacan ditagihkeun sahenteuna 50%, anjeun bakal ningali béwara ieu di handap.

naon hartosna nalika anjeun mendakan ladybug

Pariksa Spasi Panyimpenan Dina Apple Watch Anjeun

Salah sahiji alesan paling umum kunaon Apple Watch moal ngamutahirkeun sabab teu aya ruang panyimpenan kanggo ngaunduh pembaruan. Umumna, pembaruan watchOS meryogikeun sakitar sababaraha ratus MB (megabytes) rohangan panyimpenan pikeun diunduh sareng dipasang dina Apple Watch anjeun.

Anjeun tiasa mariksa pikeun ningali sabaraha rohangan panyimpenan anu diperbarui watchOS dina katerangan pembaruan. Salami Apple Watch anjeun ngagaduhan ruang panyimpenan anu langkung seueur tibatan ukuran pembaruan watchOS, pembaruan bakal tiasa dipasang.

Pikeun mariksa sabaraha rohangan panyimpenan anjeun dina Apple Watch, buka aplikasi Watch dina iPhone anjeun teras ketok Umum -> Pamakéan dina Apple Watch anjeun. Di bagian luhur ménu ieu, anjeun bakal ningali sabaraha rohangan panyimpenan anu sayogi dina Apple Watch anjeun.

Pariksa Pikeun Masalah Server Apple

Aya kasempetan alit anu sérver Apple parantos nabrak sabab seueur pangguna Apple Watch sadayana nyobian nganyarkeun kana watchOS pang anyarna dina waktos anu sami. Ieu biasana ngan ukur lumangsung dina sababaraha dinten mimiti pembaruan parangkat lunak ageung, sapertos nalika Apple ngumumkeun masarakat awam ios 11 kanggo iPhone, iPad, sareng iPod dina Séptémber 2017.

Apple ngagaduhan komprehensif halaman status sistem anu bakal ngantepkeun anjeun terang upami sérverna parantos aktip. Upami anjeun ningali seueur titik-titik beureum dina halaman ieu, panginten aya masalah sareng sérver Apple. Upami aya masalah sérver, Apple sadar kana masalah sareng aranjeunna nuju ngalereskeun nalika anjeun maca tulisan ieu.

Hapus Sadayana Eusi Sareng Setélan Dina Apple Watch Anjeun

Upami Apple Watch anjeun masih henteu ngamutahirkeun, panginten aya masalah parangkat lunak anu nyababkeun masalah éta. Upami anjeun parantos ngalaksanakeun sagala léngkah di luhur, waktuna pikeun nyobaan mupus sadaya eusi sareng nyetél Apple Watch anjeun.

kumaha carana kéngingkeun iphone 6

Nalika anjeun ngalaksanakeun léngkah ieu, sadaya setelan Apple Watch anjeun bakal disetél deui kana standar pabrik sareng sadaya eusi anjeun (musik, poto, sareng sajabana) bakal dipupus lengkep. Éta bakal siga anjeun nyandak Apple Watch anjeun kaluar tina kotak pikeun anu munggaran pisan.

Catetan: Saatos mupus sadaya kontén sareng setélan dina Apple Watch anjeun, anjeun bakal masangkeun deui kana iPhone anjeun sakali deui.

Buka aplikasi Setélan dina Apple Watch anjeun teras ketok Umum -> Reset -> Hapus Sadayana Eusi sareng Setelan . Anjeun bakal dipenta pikeun nuliskeun kodeu aksés anjeun, teras ketok Hapus Sadayana nalika peringatan konfirmasi nembongan.

iphone sanés nyambung kana internét dina wifi

Saatos masangkeun Apple Watch anjeun ka iPhone anjeun deui, cobian perbarui watchOS ku buka Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak dina aplikasi Watch iPhone anjeun. Upami anjeun ningali pesen anu nyarios 'Parangkat lunak anjeun mutahir', Apple Watch anjeun nganyarkeun nyalira nalika prosés ngareset.

Didatangan Toko Apple Lokal Anjeun

Upami anjeun parantos mupus sadaya kontén sareng setélan dina Apple Watch anjeun, tapi tetep henteu ngamutahirkeun, maka anjeun bakal hoyong dipandang ku padamel Apple. Aya kamungkinan anténeu anu nyambungkeun iPhone anjeun ka Wi-Fi atanapi anténeu anu nyambungkeun Apple Watch ka iPhone anjeun rusak. Sateuacan anjeun angkat, kami nyarankeun ngajadwalkeun pasini janten anjeun teu kedah nangtung ngurilingan Apple Store sadayana siang.

Apple Watch anjeun Diénggalan!

Anjeun parantos hasil ngamutahirkeun watchOS dina Apple Watch anjeun! Kami arepkeun anjeun bakal ngabagi tulisan ieu dina média sosial sahingga anjeun tiasa ngajar kulawarga sareng réréncangan naon anu kedah dilakukeun nalika Apple Watch na moal diénggalan. Ngarasa bébas ninggalkeun patarosan watchOS sanés dina bagian koméntar di handap!