VPN Dina iPhone: Naon Éta & VPN Pangsaéna Pikeun Aplikasi iPhone!

Vpn Iphone What It Is Best Vpn

Upami anjeun hoyong ngajaga inpormasi pribadi anjeun aman sareng aman, nganggo Virtual Private Network (VPN) kanggo iPhone mangrupikeun léngkah anu gedé dina arah anu bener. VPN ngabantosan ngajantenkeun anjeun anonim online, nyegah peretas sareng perusahaan anu sah pikeun nenjo anjeun, sareng konsep na saderhana upami anjeun ngartos. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naon VPN dina iPhone , kumaha VPN tiasa ngabantosan ngajaga privasi anjeun , sareng nyarankeun jasa VPN pangsaéna pikeun iPhone anu matak ngamudahkeun pikeun ngajagi anjeun aman sareng aman online.

Naon VPN Dina iPhone?

VPN (Jaringan Swasta Virtual) dina iPhone alihan konéksi iPhone anjeun kana internét ngalangkungan propaider VPN, anu ngajantenkeun dunya luar siga anu sadayana anu anjeun lakukeun online asalna tina panyadia jasa VPN éta sorangan, sanés tina iPhone anjeun atanapi alamat bumi anjeun.



Naon ari VPN?

VPN singkatan tina jaringan pribadi virtual , anu ngamungkinkeun anjeun pikeun aman nyambung ka komputer, printer, sareng alat sanés dina jaringan jauh, sareng ngaliwat sambungan internét anjeun liwat jaringan éta.



Naha Jalma Nganggo VPN Dina iPhone?

Kusabab privasi internét parantos janten masalah tombol-hot, jalma-jalma milari cara-cara anyar pikeun nyalindungan diri, alatna, sareng inpormasi pribadi na ti perusahaan, pamaréntah, bahkan panyadia layanan internétna, anu nembé nampi jalan sah pikeun dijual inpormasi ngeunaan naon anu dilakukeun ku konsuménna sacara online.



Naha Kuring Dijaga Ku VPN iPhone?

IPhone iPhone ngajantenkeun anjeun aman sabab nyumput alamat internét anjeun anu leres (alamat IP) ti jalma atanapi badan (sapertos instansi pamaréntah, peretas, panyadia layanan internét) anu panginten nyobian ngawaskeun, ngajual, atanapi maling informasi anjeun.

Jaringan swasta virtual ngajantenkeun siga naon anu anjeun lakukeun dina iPhone anjeun datang ti lokasi sanés, anu ngabantosan anjeun tetep anonim nalika internetan. Éta hésé pikeun jalma terang saha anjeun upami aranjeunna henteu tiasa ngambah alamat IP anjeun deui ka bumi anjeun.



Nanging, penting pikeun terang yén jaringan pribadi maya jauh tina sampurna sareng teu aya iPhone VPN anu tiasa masihan anjeun privasi mutlak. Anjeun kedah tiasa percanten ka panyadia VPN iPhone anjeun sabab éta ogé sanggup nenjo anjeun sareng ngajual data anjeun. Éta sababna penting pikeun milih panyadia VPN iPhone anu terhormat, sareng kami bakal nyarankeun sababaraha jasa kualitas luhur engké dina tulisan ieu.

Kumaha Kumaha Sasaurang Uninga Saha Saha Kuring Upami Kuring Gaduh VPN Dina iPhone Kuring?

Aya sababaraha cara anu béda pikeun peretas anu saé tiasa ngalacak kagiatan internét anjeun sareng milari saha anjeun. Ieu kalebet ekstensi peramban wéb, cookies anu disimpen dina panyungsi wéb anjeun, sareng inpormasi login, anu sadayana dirancang pikeun ngalacak inpormasi pribadi.

Tungtungna, pamaréntah ngagaduhan kamampuan ngirimkeun inpormasi anjeun ti panyadia VPN upami anjeun ngalakukeun anu haram di internet. Ngagaduhan VPN sanés jalan bébas naon waé anu anjeun pikahoyong online tanpa akibat.

iphone internét abdi teu tiasa dianggo

Upami maksud anjeun pikeun ngalakukeun hiji hal anu teu jelas sacara jelas atanapi terang-terangan haram, anjeun panginten tiasa nimbangkeun nganggo panyadia VPN asing. Langkung gampang pikeun lembaga pamaréntah Amérika Serikat pikeun ngirim émbaran ti panyadia VPN basis AS.

Saran Kami Pikeun VPN Dina iPhone

KumpeniRencana Paling TerjangkauLokasi PerusahaanCocog sareng Windows, Mac, iOS, Android?Sambungan Diidinanios App Sadia?
NordVPN $ 69,00 / taunPanamaLeresGenepLeres
MurniVPN $ 2,95 / bulan kanggo rencana 2 yrHong KongLeresLimaLeres
TunnelBear $ 59.88 / taunOntario, KanadaLeresLimaLeres
IP Vanish $ 77,99 / taunAmérika SerikatLeresLimaLeres
Langkung amanVPN $ 83.77 / 2 taunIsraélLeresLimaLeres
VPN Unlimited ku KeepSolid $ 39,99 / taunAmérika SerikatLeresLimaLeres
ExpressVPN $ 99,95 / taunKapuloan Virgin InggrisLeresTiluLeres
VyprVPN $ 60,00 / taunSwissLeresTiluLeres

Catetan: Harga anu didaptarkeun dina bagan ieu tiasa robih.

NordVPN

Salah sahiji panyadia ladenan VPN anu utama nyaéta NordVPN . Ngaiklan konéksi internét anu aman anu moal kalem ku serverna, anjeun bakal mendakan sababaraha fitur kaamanan anu merenah kalebet kana langganan anjeun. Hiji kauntungan tina ngadaptar sareng NordVPN nyaéta anjeun tiasa nganggo alamat IP swasta anjeun pikeun ngalindungan dugi ka 6 alat.

NordVPN henteu resep ngalakukeun jasa ngalibetkeun data anjeun, sajaba ti nyayogikeun VPN pribadi. Ieu hartosna aranjeunna moal ngalacak data atanapi kagiatan internét anjeun. Salaku tambahan, aranjeunna nawiskeun sababaraha lapisan panyalindungan pikeun mastikeun yén inpormasi anjeun tetep pribadi sareng teu tiasa diaksés ku sadayana tapi anjeun. Anjeun tiasa nampi jasa aranjeunna di 59 nagara di dunya sareng aksés ka garis pitulungna 24 jam sadinten, tujuh dinten saminggu.

MurniVPN

MurniVPN bangga kana kanyataan yén aranjeunna parantos 'Henteu Log-Certified' ku Auditor Independen anu kawéntar. Ieu ngajagaan privasi browsing anjeun, upami anjeun daptar pikeun jasa aranjeunna. Di sakumna dunya, PureVPN ngagaduhan langkung ti 2.000 jaringan pribadi maya anu didirikeun sareng sérver tiasa diaksés di langkung ti 180 nagara. IP swasta anjeun bakal dijagaan teu dimana waé anjeun angkat. Bahkan upami anjeun kaleungitan koneksi VPN anjeun, fitur Internet Killswitch na mastikeun yén data anjeun bakal tetep aman.

Salah sahiji fitur anu dipikaresep anu disayogikeun ku PureVPN nyaéta Split Tunneling. Split Tunneling ngamungkinkeun anjeun pikeun nangtoskeun mana data anu bakal dikirim ngalangkungan alamat IP biasa anjeun sareng anu dikirim liwat VPN anjeun. Upami anjeun milari kalenturan ngeunaan panyalindungan jaringan pribadi maya anjeun, ieu tiasa ngabuktoskeun janten fitur anu manpaat.

naha iphone kuring nyungkeun id apel na

TunnelBear

Upami anjeun sering di perjalanan, TunnelBear prioritas kaamanan geografisna pikeun konsumén VPN poténsial. Alternatipna, upami anjeun badé ngaksés halaman wéb anu lokal atanapi lokal anu dibatesan, TunnelBear nyayogikeun anjeun alamat IP anu tiasa diatur. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngakses sadaya inpormasi anu anjeun pikahoyong dimana waé.

TunnelBear mangrupikeun hiji-hijina panyadia VPN anu nyebarkeun audit kaamanan biasa pikeun sadaya aplikasi anu sayogi.

IP Vanish

Pilihan séjén pikeun panyadia VPN dina titik harga kisaran pertengahan nyaéta IP Vanish . IP Vanish mangrupikeun perusahaan anu berbasis di Amérika Serikat anu didaptarkeun pikeun nyumputkeun alamat IP anjeun, henteu masalah naon. IP Vanish pastikeun yén unggal langkah pelindung anu nyambungkeun anjeun parantos disetél di-imah, tanpa dibantuan ku pihak katilu.

Kauntungan anu ageung pikeun milih IP Vanish salaku panyadia VPN anjeun nyaéta aranjeunna ogé nyambungkeun anjeun kana awan panyimpenan aman, SugarSync. Kalayan fitur ieu, aranjeunna nawiskeun cadangan énkripsi salah sahiji file sareng data anjeun. Ngadaptar sareng perusahaan ieu mastikeun yén sadaya inpormasi pribadi anjeun sareng milik digital dilestarikan sareng dijaga.

Langkung amanVPN

Nampilkeun saklar server sareng bandwidth rubakpita dugi ka langkung ti 1300 sadunya, Langkung amanVPN nyayogikeun pangguna salah sahiji konéksi internét anu paling gancang. Kalayan panyalindunganna, para nasabah tiasa énkripsi konéksi internétna dugi ka lima alat dina hiji waktos. Anjeun tiasa sacara gampil ngatur akun nganggo aplikasi anu ramah, anu sayogi pikeun iPhone sareng Android

VPN Unlimited ku KeepSolid

Anjeun panginten moal mendakan langkung seueur panyadia VPN komprehensif kalayan harga anu langkung saé tibatan VPN Unlimited ku KeepSolid . Mangpaat gedé pikeun ngadaptar pikeun VPN Unlimited nyaéta sababaraha fitur anu tiasa disesuaikan.

Salaku conto, aya pilihan pikeun penyuluhan rencana, upami anjeun hoyong ngajagi langkung seueur alat. Atanapi, anjeun tiasa nyobian Team Coverage, upami perusahaan atanapi rumah tangga anjeun hoyong gaduh alamat IP swasta anu sami.

Perhatoskeun yén sadunya, VPN Unlimited ngan ukur gaduh sababaraha ratus server anu tiasa diaksés. Gumantung kana sabaraha anjeun ngarambat atanapi sabaraha data geografis anu anjeun badé aksés, ieu tiasa janten jalan pangalaman pangguna anjeun.

ExpressVPN

ExpressVPN mangrupikeun salah sahiji panyadia anu langkung mahal anu kami nyarankeun, tapi kami pikir fitur na menerkeun harga tag. Rencana anjeun kalebet dugi ka lima alat, Split Tunneling, sareng aplikasi anu gampang dianggo pikeun sadaya alat anjeun.

Hiji hal anu ngabedakeun ExpressVPN nyaéta sinyalna pikeun sistem video game. Upami anjeun pamaén anu serius sareng hoyong sadayana data anjeun dijaga tina masarakat, ieu tiasa janten panyadia VPN kanggo anjeun, salami éta cocog sareng anggaran anjeun.

VyprVPN

VyprVPN parantos dina industri kaamanan internét salami internét umum aya. Kalayan langkung ti 700 server VPN, anjeun bakal tiasa ngakses internét anu aman sareng gancang di sakumna dunya.

Sesuatu anu unggul VyprVPN nyaéta ngawatesan hubunganana sareng pihak katilu. Nyatana, fitur VyprDNS aranjeunna sacara aktif ngajaga tina pangaruh poténsial antara data anjeun sareng alamat IP swasta.

Ngadaptarkeun sareng aranjeunna ogé bakal masihan anjeun aksés kana fitur kaamanan ekslusif, sapertos panyimpenan VyperVPN Cloud sareng Chameleon, jasa anu dirancang pikeun memotong sensor geografis atanapi watesan eusi.

Panyadia VPN iPhone Gratis

Upami anjeun teu ngagaduhan anggaran kanggo mayar VPN mayar, aya sababaraha alternatif gratis. Kami henteu nyarankeun ngagunakeun layanan VPN gratis sabab aktipna pinuh ku iklan sareng aya kamungkinan anu langkung ageung panyadia VPN bakal ngumpulkeun data anjeun sareng nyobian ngicalna. Jasa VPN gratis ieu tiasa dianggo, tapi anjeun ngorbankeun privasi anjeun - anu mangrupikeun inti tina nyetél VPN dina iPhone anjeun mimitina.

KumpeniLokasiCocog sareng Windows, Mac, iOS, Android?ios App Sadia?
Betternet KanadaLeresLeres
Turbo VPNHenteu sayogiHenteuLeres
Hotspot Shield Amérika SerikatLeresLeres

Kumaha Kumaha Kuring Nyiapkeun VPN Dina iPhone?

Sakali anjeun parantos milih sareng daptar sareng panyadia VPN iPhone, parios pikeun ningali naha panyadia anjeun ngagaduhan aplikasi di App Store. Upami éta dilakukeun, unduh aplikasi sareng éta bakal ngonpigurasikeun setélan VPN dina iPhone anjeun kanggo anjeun.

Upami panyadia VPN VPN anjeun teu ngagaduhan aplikasi, anjeun tiasa ngalebetkeun inpormasi ku cara manual ku muka Setélan aplikasi sareng ngetok Umum -> VPN -> Tambahkeun Konfigurasi VPN…

Panyadia VPN iPhone anjeun bakal masihan pitunjuk anu anjeun peryogikeun nalika anjeun daptar pikeun jasa aranjeunna. Sakali anjeun ngalengkepan konfigurasi, item ménu VPN bakal muncul dina aplikasi Setélan dina iPhone anjeun.

Naha Kuring Salawasna Nganggo VPN Dina iPhone Kuring?

Pamustunganana, anjeun kedah mutuskeun naha anjeun badé nganggo VPN sadayana atanapi ngan ukur sawatara waktos, tapi tip ieu kedah ngabantosan anjeun pikeun nyandak kaputusan anu leres:

kumaha ngalereskeun masalah batré iphone 6
  • Ilaharna, VPN bakal ngalambatkeun iPhone anjeun sabab kedah nyambung ka jaringan anu sanés sateuacan nyambung kana internét. Janten, nalika anjeun nganggo VPN dina iPhone anjeun, éta tiasa langkung laun tibatan anu anjeun biasa.
  • Upami anjeun nyobian ngalakukeun naon-naon dina iPhone anjeun anu ngagunakeun seueur data - sapertos streaming video atanapi ngaunduh file - maka éta langkung saé pikeun mareuman iPhone VPN anjeun. Nyatana, sababaraha VPN bahkan bakal ngawatesan kamampuan anjeun ngalirkeun pidéo kusabab jumlah bandwidth anu dibutuhkeun.

Kumaha Kéngingna VPN?

Hal anu pangpayunna ngartos nyaéta kieu: Nalika anjeun nyambung kana internét, perusahaan kedah terang persis dimana anjeun asalna. Sami sapertos kantor pos kedah terang alamat jalan anjeun pikeun nganteurkeun surat, situs wéb, layanan vidéo streaming, sareng naon waé anu anjeun anggo dina internét kedah terang bumi anjeun Alamat IP pikeun ngirim data anjeun.

Internét diwangun ku komunikasi dua arah - anjeun ngirimkeun pamundut pikeun data, sareng internét ngirimkeun deui, atanapi sabalikna. Upami Facebook henteu terang alamat IP anjeun, anjeun moal tiasa ngaunduh gambar atanapi ngalakukeun anu sanés, sabab Facebook moal terang dimana ngirim data anu anjeun nyungkeun.

Ngagunakeun Facebook Di Bumi: Dasar-dasarna

Bumi anjeun nyambung kana internét nganggo modem (biasana kabel, serat, atanapi DSL), sareng nalika anjeun di bumi, sadaya anu anjeun lakukeun sacara online nganggo sambungan anu tunggal kana internét. Modem masihan alamat IP unik bumi anjeun, sareng alamat IP anjeun katingali ku dunya luar.

Upami anjeun nganggo Wi-Fi, anjeun nyambung kana jaringan Wi-Fi di bumi, tapi sadayana anu anjeun lakukeun sacara online tetep ngaliwat modem tunggal éta dina jalan kaluar sareng bumi anjeun.

pusat kontrol moal ngusap

Alamat IP bumi anjeun mangrupikeun pérsi internét ngeunaan alamat jalan di bumi anjeun.

VPN Cekap Alamat IP Anjeun

Janten, nalika anjeun ningali gambar dina Facebook nganggo Wi-Fi di bumi, iPhone anjeun nyambung kana internét ngalangkungan koneksi internét di bumi anjeun sareng ngirim pamenta ka Facebook pikeun gambar éta. Pikeun Facebook tiasa ngirim nanaon deui, éta kedah terang dimana pikeun ngirimkeun - dina basa sanésna, alamat IP bumi anjeun.

Nyatana, perusahaan kabutuhan terang alamat bumi anjeun atanapi anjeun moal tiasa nyambung kana jasa aranjeunna. Anu ngarugikeun ieu mangrupikeun gampang pikeun peretas ningali dimana anjeun ogé asalna, sareng seueur halaman wéb ngajaga log anu lengkep ngeunaan saha anu datang pikeun nganjang ka aranjeunna.

Ngeunaan halaman wéb ieu: Kami henteu nyimpen log inpormasi pribadi naon waé, tapi, sapertos unggal halaman wéb dina internét, kami ngalacak kabiasaan pangguna anonim dina halaman wéb kami nganggo Google Analytics. Sababaraha situs wéb ngalakukeun langkung seueur tibatan éta.

Masalah kaamanan sareng privasi anu penting mangrupikeun hasil tina ieu: Peretas sareng mata-mata tiasa ningali titik kontak terakhir antara alat anjeun sareng internét umum, sabab éta tempat munggaran data dikirim dina jalan balik ka iPhone anjeun.

VPN Nyandak Léngkah Tambahan Pikeun Nyumput Alamat IP Anjeun

Nalika anjeun nganggo VPN, iPhone anjeun henteu nyambung kana internét ngalangkungan koneksi internét di bumi - nambihan léngkah tambahan pikeun prosés na.

Sadayana tetep sami kecuali hiji hal - tibatan bumi anjeun nyambung langsung kana internét, éta nyambung heula ka panyadia VPN anjeun teras kana internét, anu ngajantenkeun panyadia VPN kalakuan sapertos urang tengah. Ayeuna, nalika perusahaan nyobian ningali dimana datangna inpormasi, aranjeunna henteu ningali alamat IP bumi anjeun - aranjeunna ningali alamat IP panyadia VPN anjeun.

Panyadia VPN anjeun bakal terang alamat bumi anjeun, tapi upami éta perusahaan anu saé sareng tiasa dipercaya, aranjeunna bakalan ngalakukeun naon-naon pikeun ngajaga inpormasi éta ti dunya luar. Éta sababna penting pikeun percanten ka panyadia VPN anjeun sareng ngan ukur ngagunakeun jasa anu terpercaya.

Alternatipna Pikeun VPN Pikeun iPhone

Upami anjeun masih dina pager ngeunaan ngagunakeun VPN dina iPhone anjeun, aya alternatif gratis anu ogé bakal ngabantosan anjeun pikeun anonim online. Salah sahiji alternatif nyaéta Tor, panyungsi wéb anu ngalirkeun anjeun ngalangkungan séri acak komputer sateuacan anjeun nyambung kana internét.

Aya seueur aplikasi peramban Tor-Powered anu sayogi di App Store, anu kaseueuran gratis. Aya ogé sababaraha aplikasi peramban Tor anu dibayar sapertos Bawang Merah, anu ngagaduhan rating 4,5 bintang dumasar kana ampir 1.000 ulasan.

Tor asalna didamel ku pamaréntah Amérika Serikat pikeun ngabantosan agén luar nagari na. Kiwari, Tor dianggo ku jutaan jalma anu ngan hoyong nyobian sareng tetep anonim dina internét. Tor parantos janten populer kusabab gratis dipasang dina Mac atanapi iPhone anjeun sareng lumayan gampang dianggo.

Flaws of Tor

Nanging, sapertos iPhone VPN, Tor henteu sampurna. Tor nyaéta luar biasa halaman anu laun sareng halaman wé tiasa lami pisan dimuat. Teu aya ogé cara pikeun terang komputer mana anu nuju dianggo relay sareng upami éta nyambung ka entitas anjeun tiasa percanten.

Salaku conto, kumaha upami anjeun ngalirkeun komputer ku batur anu badé ngajual atanapi nyolong inpormasi anjeun? Éta jalma anu henteu dipercaya ayeuna tiasa ningali sadayana anu anjeun lakukeun sacara online sareng berpotensi nyandak inpormasi anjeun.

Ku langkungna waktos, privasi Tor nyayogikeun anjeun parantos ngirangan sabab peretas pinter parantos tiasa ngaidentipikasi sareng ngamangpaatkeun cacat na. Kalayan panyadia VPN iPhone, anjeun kéngingkeun kagancangan online langkung gancang tina entitas anu tiasa dipercaya, tapi anjeun kedah mayar éta.

Moral Tina Carita

Nalika kasadaran kami ngeunaan peretas, mata-mata, sareng instansi pamaréntah sareng kamampuanna pikeun ngawas kami ningkat, jalma-jalma nempatkeun nilai anu langkung luhur sareng langkung luhur dina privasi pribadi sorangan. Sanaos VPN iPhone sanés solusi anu sampurna, éta mangrupikeun léngkah anu saé pikeun arah anu leres. Abdi resep ngadangu ngeunaan pangalaman anjeun nganggo VPN dina iPhone, janten punten tinggalkeun koméntar di handap ieu.

Hatur nuhun parantos maca,
David L.

iphone henteu hoyong ngeusi batre