Zum App Teu Dianggo Dina iPhone? Ieu Fix (Kanggo iPads Teuing)!

Zoom App Not Working Iphone

Anjeun nyobian ngiringan rapat Zoom, tapi éta hasil leres. Henteu janten masalah naon anu anjeun lakukeun, telepon vidéo henteu jalan. Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun kumaha ngalereskeun masalah nalika aplikasi Zoom henteu tiasa dianggo dina iPhone atanapi iPad anjeun !



Sanaos tulisan ieu utamina ditulis pikeun iPhone, léngkah-léngkah ieu ogé bakal dianggo pikeun iPad! Inpormasi khusus iPad parantos ditambihan dimana diperyogikeun pikeun ngabantosan anjeun ngalereskeun masalah sakumaha gancang-gancang.



Urang badé dimimitian ku ngungkulan dua masalah umum anu dialami jalma nalika nganggo Zum - Mikropon sareng aksés Kaméra. Saatos éta, urang bakal ngabahas sababaraha léngkah pemecahan masalah anu langkung umum upami Zum moal jalan dina iPhone atanapi iPad anjeun.

Ngalereskeun Masalah Mikropon

Anjeun kedah masihan aksés Zum ka Mikropon dina iPhone anjeun pikeun nyarios nalika nelepon pidéo langsung. Upami teu kitu, moal aya anu tiasa ngupingkeun naon anu anjeun carioskeun!



Buka Setélan teras ketok Privasi -> Mikropon . Pastikeun saklar gigireun Zoom dihurungkeun.

Éta ogé mangrupakeun ide anu saé pikeun nutup tina aplikasi anu sanés anu ngagaduhan aksés kana Mikropon sateuacan ngagabung kana rapat Zoom. Mikropon panginten tiasa dianggo dina aplikasi anu sanés nalika anjeun nyobian nyarios dina Zum!



Ngalereskeun Masalah Kaméra

Anjeun ogé kedah masihan aksés Zum ka Kaméra upami anjeun hoyong nyanghareupan layar dina telepon konperénsi. Sirah deui ka Setélan -> Privasi teras ketok Kaméra . Pastikeun saklar gigireun Zoom dihurungkeun.

Pariksa Zum Server

Server Zoom kadang-kadang ngadat, utamina nalika jutaan jalma anu ngayakeun rapat maya dina waktos anu sami. Upami sérverna handap, Zum moal jalan dina iPhone anjeun.

Parios Kaca status zum urang . Upami nyatakeun yén sadaya sistem operasional, ngalih kana léngkah salajengna. Upami sababaraha sistem pareum, éta panginten janten alesan naha Zoom henteu tiasa dianggo dina iPhone anjeun.

layar iphone moal hurung tapi telepon hurung

Tutup Sareng Ngabuka Deui Zum

Aplikasi Zum bakal kacilakaan ti waktos ka waktos, sapertos aplikasi sanés. Nutup sareng muka deui aplikasi mangrupikeun cara gancang pikeun ngalereskeun kacilakaan minor atanapi gangguan.

Mimiti, anjeun kedah muka palih aplikasi dina iPhone. Dina iPhone 8 atanapi sateuacanna, pencét dua kali tombol Home. Dina iPhone X atanapi anu langkung énggal, gesek ka luhur ti handap ka tengah tampilan.

Upami anjeun gaduh iPad nganggo tombol Home, pencét dua kali pikeun muka aplikasi aplikasi. Upami iPad anjeun henteu ngagaduhan tombol Utama, gesek ka luhur ti handap ka tengah layar. Henteu janten masalah upami anjeun nyepeng iPad dina modeu Potret atanapi Lansekap.

Gesek Zum luhur sareng mareuman luhur layar pikeun nutup. Ketok ikon aplikasi pikeun muka deui.

Pariksa Kanggo Pembaruan

Pamekar zum sacara rutin ngaleupaskeun apdet aplikasi pikeun ngahijikeun fitur-fitur anyar atanapi nambalan bug anu aya. Mangrupikeun ide anu saé pikeun masang pembaruan Ngazum iraha waé aranjeunna sayogi.

Pikeun mariksa apdet, buka App Store teras ketok ikon Akun di sudut katuhu luhur layar. Gulung ka handap pikeun bagian apdet aplikasi. Upami aya pembaruan pikeun Zoom, ketok Ngamutahirkeun di belah katuhu aplikasi. Anjeun tiasa ngetok Perbarui Sadayana upami anjeun hoyong ngamutahirkeun aplikasi anjeun ogé!

Balikan deui iPhone Anjeun Atan iPad

Zum panginten henteu tiasa dianggo kusabab masalah parangkat lunak iPhone anu henteu langsung patali sareng aplikasi éta sorangan. Ngahurungkeun deui iPhone anjeun mangrupikeun cara gancang pikeun ngalereskeun rupa-rupa bug parangkat lunak leutik. Sadaya program anu dijalankeun dina iPhone anjeun bakal dipareuman sacara alami. Aranjeunna bakal ngamimitian anu mimiti nalika anjeun ngahurungkeun deui.

Dina iPhone 8 atanapi sateuacanna (sareng iPads kalayan tombol Utama), pencét sareng tahan tombol kakuatan. Gesek ikon kakuatan ti kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun.

Dina iPhone X atanapi anu langkung énggal (sareng iPads tanpa tombol Home), sakaligus pencét sareng tahan tombol sampingna boh tombol polumeu. Gesek ikon kakuatan ti kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun.

Pencet jeung tahan tombol kakuatan atanapi sisi dina iPhone anjeun atanapi iPad pikeun ngahurungkeun deui.

Pariksa Konéksi Internét Anjeun

Sambungan internét diperyogikeun pikeun nganggo Zoom dina iPhone anjeun. Anjeun tiasa nganggo Wi-Fi atanapi data sélulér!

Nalika Zoom henteu tiasa dianggo, éta panginten janten akibat tina masalah sambungan internét anjeun. Dihandap ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun cara mariksa konéksi internét iPhone anjeun. Upami anjeun ngalaman masalah nyambungkeun ka Zum nganggo Wi-Fi, cobian data sélular (atanapi sabalikna).

Pariksa Sambungan Wi-Fi Anjeun

Buka Setélan teras ketok Wifi . Upami tanda centang biru némbongan di gigir nami jaringan Wi-Fi anjeun, iPhone anjeun nyambung ka Wi-Fi.

Coba gancang toél Wi-Fi dipareuman sareng teras pencét ku ngetok saklar gigireun Wifi . Ieu kadang tiasa ngalereskeun gangguan konéktipitas minor.

Pariksa tulisan kami anu sanés pikeun langkung seueur Léngkah ngungkulan Wi-Fi !

Pariksa Sambungan Data Sélulér Anjeun

Buka Setélan teras ketok Sélular . Upami saklar gigireun Data sélulér hurung, iPhone anjeun nyambung ka jaringan operator nirkabel anjeun. Coba togél pareumanana sareng hurungkeun deui, anu tiasa ngalereskeun masalah konéktipitas minor.

Pariksa tulisan kami anu sanés pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan naon anu kedah dilakukeun nalika Data sélulér henteu tiasa dianggo dina iPhone anjeun !

Hapus Sareng Pasang Deui Zum

Mungkin file Zoom parantos rusak, anu tiasa nyababkeun aplikasi na janten teu tiasa jalan. Ngahapus sareng nga-instal deui Zum bakal masihan anjeun masang seger sareng berpotensi ngalereskeun masalah.

Akun Zum anjeun moal dihapus nalika anjeun uninstall aplikasi na. Nanging, anjeun kedah lebet deui sakali éta dipasang deui. Pastikeun anjeun terang kecap akses akun anjeun sateuacan mupus Zum dina iPhone anjeun!

Kumaha Hapus Aplikasi Zum

Pencét jeung tahan ikon aplikasi Zum dugi ka ménu na nembongan. Ketok Hapus Aplikasi , teras ketok Mupus nalika peringatan konfirmasi nembongan dina layar.

hapus zum dina iphone

Kumaha Pasang Deui Zum

Buka App Store teras ketok tab Pilarian di belah katuhu-handap layar. Ketik 'Zum' kana kotak search teras ketok milarian . Akhirna, ketok ikon awan di belah katuhu Zoom pikeun masang aplikasi deui.

Dial-In Ngagunakeun iPhone Anjeun

Sanaos panginten henteu saé, anjeun tiasa teras waé ngiringan rapat Ngazum nganggo iPhone anjeun. Anu sanés dina rapat moal tiasa ningali anjeun, tapi aranjeunna bakal tiasa ngadangukeun anjeun.

Pariksa undangan rapat Zoom anjeun pikeun nomer telepon. Teras, kabuka Telepon teras ketok tab keypad. Pencét nomer telepon rapat Zoom, teras ketok tombol telepon héjo kanggo nelepon.

Ngahubungan Rojok Dukung

Upami aplikasi Zoom tetep henteu tiasa dianggo dina iPhone anjeun, parantos waktosna pikeun ngahubungi tim dukungan palangganna. Aya kamungkinan aya masalah sareng akun anjeun anu ngan ukur tiasa direngsekeun ku batur di jurusan layanan palangganna.

Zoom nawiskeun 24/7 dukungan palanggan, kalebet telepon sareng obrolan pilihan. Sirah kana halaman pangrojong dina halaman wéb Zoom pikeun ngamimitian!

Anjeun ogé tiasa nyobian nganggo Zum dina Mac upami aya masalah sareng iPhone atanapi iPad. Parios tulisan kami anu sanés pikeun diajar kumaha cara nyetél Zum dina Mac anjeun !

Zum Zum!

Anjeun parantos ngalereskeun masalah sareng Zoom tiasa dianggo deui. Pastikeun bagikeun tulisan ieu sareng batur sapagawean anjeun nalika aplikasi Zoom henteu tiasa dianggo dina iPhone atanapi iPad na! Taroskeun ka kami dina bagian koméntar di handap upami anjeun ngagaduhan patarosan.