IPhone Kuring Nyelepat Telepon! Ieu Fix Nyata.

My Iphone Is Dropping Calls

IPhone anjeun teras-terasan ngaleupaskeun telepon sareng anjeun henteu terang kunaon. IPhone anjeun ngagaduhan jasa, tapi sigana henteu tetep nyambung nalika anjeun nyauran batur. Dina tulisan ieu, kuring gé ngajelaskeun naha iPhone anjeun ngaleupaskeun telepon sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeun masalahna pikeun saé !



Pareuman iPhone Anjeun sareng Hurungkeun Deui

Upami iPhone anjeun ngan ukur ragrag sababaraha telepon, panginten tiasa waé aya kasalahan téknis minor anu tiasa dibenerkeun ku ngabalikan iPhone anjeun. Pencet jeung tahan kenop daya dugi ka geser 'slide to power off' nembongan dina tampilan iPhone anjeun. Gesek ikon kakuatan leutik ti kénca ka katuhu pikeun mareuman iPhone anjeun. Antosan sakitar 15 detik, teras pencét sareng tahan tombol kakuatan pikeun ngaktipkeun iPhone anjeun deui.



Upami anjeun gaduh iPhone X, pencét sareng tahan tombol Sisi sareng tombol polumeu boh pikeun slaider 'slide to power off'. Saatos mareuman iPhone X anjeun ku cara ngagésér slaider listrik, hurungkeun deui deui ku mencét sareng nahan tombol Sisi.



naha henteu iphone kuring 7 nyambung ka Bluetooth

Pariksa Apdet Pangaturan Pembawa

Kadang nalika iPhone anjeun ngalaman masalah aplikasi sélulér atanapi Telepon, aya pangaturan setting pembawa sayogi pikeun dipasang. Pembaruan pangaturan operator dileupaskeun ku operator nirkabel anjeun atanapi Apple anu ningkatkeun kamampuan iPhone anjeun pikeun nyambung ka jaringan sél operator anjeun.

Pikeun mariksa pembaruan setélan pamawa dina iPhone anjeun, buka aplikasi Setélan teras ketok Umum -> Perkawis . Antosan dina ménu ieu sakitar 15 detik pikeun pop-up anu nyebatkeun 'Pembaruan Setelan Pembawa'. Upami aya pembaruan, ketok Ngamutahirkeun .

Pangaturan Pangaturan Pembawa Dina iPhone



Upami pop-up ieu henteu muncul saatos sakitar 15 detik, sigana moal aya pembaruan setélan operator anu sayogi. Upami pembaruan setélan pamawa henteu sayogi, henteu kunanaon! Masih aya sababaraha léngkah anu urang tiasa nyobian sateuacan anjeun kedah ngahubungi operator nirkabel anjeun.

Perbarui Parangkat Lunak Dina iPhone Anjeun

Tiasa waé iPhone anjeun ngalirkeun telepon sabab ngajalankeun versi ios anu lami, parangkat lunak iPhone anjeun. Pikeun mariksa pembaruan ios, buka aplikasi Setélan teras ketok Umum -> Pembaruan Parangkat Lunak . Upami aya pembaruan, ketok Unduh sareng Pasang .

Catetan: Versi ios dina tangkapan layar di handap ieu tiasa benten tibatan versi ios siap diunduh sareng dipasang dina iPhone anjeun.

Prosés pembaruan tiasa rada lami, janten pastikeun iPhone anjeun ngagaduhan seueur umur batré. Pariksa tulisan kami upami anjeun ngagaduhan masalah nalika ngapdet iPhone anjeun .

Ngaluarkeun Sareng Lebetkeun Kartu SIM iPhone Anjeun

Kartu SIM anjeun mangrupikeun téknologi anu nyambungkeun iPhone anjeun ka jaringan sélulér operator anjeun sareng nyimpen nomer telepon iPhone anjeun. Masalah anu aya hubunganana sareng ngahubungkeun kana jaringan sélulér operator anjeun kadang tiasa dibéréskeun ku cara ngaluarkeun sareng pasang deui kartu SIM.

Pariksa halaman mimiti urang 'IPhone nyarios Henteu kartu SIM' artikel pikeun diajar kumaha ngaluarkeun kartu SIM dina iPhone anjeun. Baki kartu SIM nyaéta iPhone anjeun leutik pisan, janten kami nyarankeun pisan pikeun maca panduan upami anjeun henteu kantos ngaluarkeun kartu SIM sateuacanna!

Reset Setélan Jaringan

Upami iPhone anjeun masih muter telepon, cobian resét setélan jaringan na. Nalika anjeun ngareset setelan jaringan, sadaya sélulér iPhone anjeun, Wi-Fi, Bluetooth, sareng Jaringan Wasta Virtual setélan bakal disimpen deui ka standar pabrik.

Catetan: Pastikeun anjeun nyerat sadaya kecap akses Wi-Fi anjeun sateuacan ngareset setélan jaringan. Anjeun kedah lebetkeun deui saatos reset parantos réngsé.

Pikeun ngareset setelan jaringan dina iPhone anjeun, buka aplikasi Setélan teras ketok Umum -> Reset -> Reset Setélan Jaringan . Anjeun bakal dipenta pikeun nuliskeun kodeu aksés iPhone anjeun, teras mastikeun kaputusan anjeun ku ngetok Reset Setélan Jaringan . Sakali reset parantos réngsé, iPhone anjeun bakal dihurungkeun deui.

kumaha ngareset setelan jaringan dina iphone

iphone 4s wifi greyed kaluar fix permanén

Masih muragkeun Telepon? Coba Wi-Fi Nelepon!

Upami iPhone anjeun ngaleupaskeun telepon, anjeun panginten tiasa samentawis ngarobih masalah ku ngagunakeun telepon Wi-Fi. Nalika nelepon Wi-Fi diaktipkeun, iPhone anjeun bakal tiasa nelepon telepon nganggo sambungan Wi-Fi anjeun tibatan sambungan sélulér anjeun.

Pikeun ngaktipkeun nelepon Wi-Fi, buka aplikasi Setélan dina iPhone anjeun teras ketok Sélular -> Nelepon Wi-Fi . Teras hurungkeun saklar gigireun Nelepon Wi-Fi dina iPhone Ieu . Anjeun tiasa ogé ngahurungkeun nelepon Wi-Fi ku angkat ka Setélan -> Telepon -> Telepon Wi-Fi.

Hanjakalna, nelepon Wi-Fi henteu dirojong ku unggal operator nirkabel, janten anjeun moal ngagaduhan fitur ieu dina iPhone anjeun. Pariksa tulisan kami pikeun diajar langkung seueur ngeunaan nelepon Wi-Fi .

Hubungi operator nirkabel anjeun

Upami anjeun parantos ngalaksanakeun léngkah-léngkah di luhur, tapi iPhone anjeun tetep muterna, sigana waktosna kontak ka operator nirkabel. Rep layanan palanggan bakal tiasa ngabantosan anjeun ngungkulan masalah khusus sareng operator nirkabel anjeun.

Nelepon nomer telepon di handap ieu pikeun ngahubungi staf dukungan operator nirkabel anjeun:

  • AT&T: 1- (800) -331-0500
  • T-Mobile: 1- (877) -453-1304
  • Verizon: 1- (800) -922-0204

Upami iPhone anjeun parantos ngaleupaskeun telepon sakedap ayeuna, panginten janten waktosna kanggo ngalih operator nirkabel. Kamungkinan operator anjeun henteu ngagaduhan cakupan anu hébat di tempat anjeun cicing, sareng kualitas telepon anjeun tiasa ningkat ku cara ngalih. Pariksa UpPhone's peta sinyalna nirkabel pikeun ningali operator mana anu ngagaduhan cakupan anu pangsaéna di daérah anjeun, maka gunakeun alat ngabandingkeun rencana ponsel pikeun milarian rencana énggal hébat.

Ngalereskeun iPhone Anjeun

Aya kasempetan iPhone anjeun ngalirkeun telepon kusabab masalah hardware. Nyiapkeun pasini sareng nyandak iPhone anjeun kana Apple Store lokal. Upami iPhone anjeun katutupan ku AppleCare, anjeun meureun tiasa di bebereskeun gratis.

Angkat Telepon Éta!

IPhone anjeun tiasa deui nelepon bari henteu murag! Kuring ngaharepkeun anjeun bagikeun tulisan ieu dina média sosial pikeun ngabantosan kulawarga sareng réréncangan anjeun nalika iPhone na nuju nelepon. Upami anjeun ngagaduhan patalékan sanés ngeunaan iPhone anjeun, kersa ngantepkeun éta dina bagian koméntar di handap.