Naha iPhone tiasa kéngingkeun Virus? Ieu Kaleresan The!

Can An Iphone Get Virus

Anjeun parantos nguping perkawis iPhone kalakuan anéh atanapi diretas, sareng anjeun parantos naroskeun diri 'Naha iPhone tiasa kéngingkeun virus?'

IPhone mangrupikeun salah sahiji alat sélulér anu paling aman dina pasaran. Apple mastikeun kaamanan - sareng éta hal anu saé pisan! Sanaon jarang, virus anu disebat malware tiasa mangaruhan iPhone anjeun. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngalangkungan anjeun kumaha ngajaga iPhone anjeun aman.



Naon Éta Malware?

Kumaha carana iPhone tiasa kéngingkeun virus? Dina kecap: malware .



Malware mangrupikeun parangkat lunak anu goréng anu tiasa ngainféksi iPhone, iPads, komputer Mac, sareng alat éléktronik anu sanés. Program ieu asalna tina halaman wéb anu kainféksi, email, sareng program pihak katilu.



hudang jam 3am karohanian

Sakali malware dipasang, éta tiasa nyababkeun sagala rupa masalah, ti mimiti ngonci aplikasi dugi ka nyukcruk kumaha anjeun nganggo iPhone sareng nganggo sistem kaméra sareng GPS pikeun ngumpulkeun inpormasi. Anjeun bahkan henteu pernah terang éta aya.

Ngajaga iPhone Anjeun Aman

Untungna, virus iPhone jarang pisan sabab Apple seueur di balik layar pikeun ngajaga iPhone anjeun aman. Sadaya aplikasi ngalangkungan saringan kaamanan anu serius sateuacan disatujuan pikeun App Store.

Salaku conto, Pesen anu dikirim ngalangkungan iMessage sacara otomatis énkripsi. Bahkan aya cek kaamanan di tempat sateuacan anjeun ngaunduh aplikasi anyar kana iPhone anjeun, naha sababna App Store naros anjeun log in sateuacan anjeun ngaunduh! Nanging, henteu aya alat atanapi parangkat lunak anu sampurna sareng masih aya kerentanan.



Apdet Software iPhone Anjeun Sacara teratur

Aturan nomer hiji pikeun nyegah iPhone janten virus: jaga parangkat lunak anjeun tetep anyar .

Apple ngaleupaskeun vérsi énggal parangkat lunak iPhone na sacara rutin. Parangkat lunak ieu ngabantosan iPhone anjeun aman ku ngalereskeun retakan poténsial anu tiasa ngamungkinkeun parangkat lunak jahat pikeun nembus.

Pikeun mariksa iPhone anjeun pikeun ngapdet, buka Setélan → Umum → Pembaruan Parangkat Lunak . Ieu bakal sacara otomatis mariksa naon waé pembaruan parangkat lunak Apple. Upami aya pembaruan, ketok Unduh sareng Pasang .

modal hiji di Spanyol panawaran

Entong Buka Tautan atanapi Surélék Ti Orang Asing

Upami anjeun kéngingkeun email, pesen téks, atanapi push notification ti batur anu anjeun henteu terang, entong mukakeunana sareng pastikeun henteu pencét kana tautan naon waé dina pesen-pesen ieu. Tautan, file, bahkan pesen nyalira tiasa nga-instal malware dina iPhone anjeun. Hal pangalusna anu kedah dilakukeun nyaéta ngahapus aranjeunna.

iphone 5s moal t nyambung kana internét

Nyingkahan Wéb anu Henteu Akang

Malware ogé tiasa hirup dina halaman wéb. Nalika anjeun napigasi kana halaman wéb nganggo Safari, ngan ukur ngamuat halaman ogé tiasa ngamuat perangkat lunak jahat, sareng booming! Éta kumaha iPhone anjeun kéngingkeun virus.

Pikeun nyegah ieu, ngan ukur kunjungi halaman wéb pikeun organisasi anu anjeun kenal. Nyingkahan hasil pamilarian anu langsung kana file. Upami halaman wéb naros anjeun ngaunduh naon-naon, tong ngetok nanaon. Ukur nutup jandéla.

Entong Jailbreak iPhone Anjeun

Sababaraha pangguna iPhone milih jailbreak telepon. Éta hartosna aranjeunna mutuskeun uninstall atanapi ngiringan bagian tina parangkat lunak asli iPhone, janten aranjeunna tiasa ngalakukeun hal-hal sapertos unduh aplikasi anu henteu disatujuan ku Apple sareng ngarobih setélan standar.

Jailbreaking iPhone ogé mareuman sababaraha ukuran kaamanan bawaan Apple. Éta ngajantenkeun iPhone langkung rentan ngagaduhan virus. Éta ogé ngabatalkeun garansi iPhone anjeun sareng nyababkeun masalah anu sanés. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan jailbreaking, parios tulisan kami: Naon Éta Jailbreak Dina iPhone Sareng Kedah Kuring Laksanakeun? Ieu Anu Kedah Anjeun Terang.

jam apel kuring moal t update

Sacara umum, jailbreaking iPhone mangrupakeun ideu anu goréng . Ngan entong ngalakukeun éta, atanapi anjeun panginten anjeun naros, 'Kumaha iPhone kuring kéngingkeun virus?'

Naha Abdi peryogi Perangkat Lunak Antivirus iPhone?

Aya program antipirus di luar sana kanggo iPhone, tapi kaseueuranana ngan ukur duplikat fitur anu parantos dipiboga ku Apple. Upami anjeun ngaraos peryogi kaamanan pikeun iPhone anjeun pikeun nyegah tina kéngingkeun virus, kuring nyarankeun nganggo pilihan kaamanan bawaan Apple.

  1. Atur App Store pikeun salawasna nyungkeun kata sandi anjeun sateuacan ngaunduh aplikasi. Pikeun mariksa atanapi ngarobih setélan ieu, buka Setélan → iTunes & App Store → Setélan Sandi . Pastikeun tanda cek aya gigireun Sok Peryogi sareng éta Meryogikeun Sandi disetél pikeun diunduh gratis ogé. Catetan: Upami anjeun gaduh Touch ID diaktipkeun, anjeun moal ningali ménu ieu.

  2. Siapkeun kodeu aksés pikeun muka konci iPhone anjeun. Buka Setélan → Kodeu aksés → Hurungkeun kodeu aksés.
  3. Hurungkeun Pilarian iPhone Kuring ( Setélan → iCloud → Milarian iPhone Kuring ) pikeun muka konci sababaraha host fitur anu bakal ngabantosan iPhone anjeun aman upami anjeun salah nempatkeun éta. Parios pituduh kami pikeun milarian iPhone anjeun tina komputer pikeun langkung seueur tip ngeunaan program ieu.

Upami anjeun masih ngaraos lapisan panyalindungan tambahan bakal ngabantosan, pilih produk antipirus anu kawéntar, sapertos anu ti Norton atanapi McAfee. Nyingkahan program anu anjeun henteu kantos nguping sateuacanna atanapi anu henteu didokumentasikeun saé.

Naha iPhone tiasa kéngingkeun Virus? Ayeuna Anjeun Terang Walerna!

Ayeuna anjeun terang kumaha hiji iPhone kéngingkeun virus sareng kumaha nyegahna, anjeun leres-leres jalan pikeun nganggo iPhone anjeun kalayan percaya diri. Janten pangguna iPhone anu pinter, sareng ngamanfaatkeun dibekelan kaamanan Apple. Upami anjeun kantos ngalaman virus dina iPhone anjeun, kami resep ngadangu ngeunaan pangalaman anjeun dina bagian koméntar di handap!