Kumaha Pareuman Kacaangan Otomatis Dina iPhone: Perbaikan Gancang!

How Turn Off Auto Brightness Iphone

Tampilan iPhone anjeun tetep nyaluyukeun kacaangan nyalira sareng anjeun mimiti bosen. Ieu katelah Auto-Brightness, sareng tiasa gampang ditumpurkeun dina iPhone anu ngajalankeun ios 11. Dina tulisan ieu, kuring gé nunjukkeun anjeun kumaha mareuman Auto-Brightness dina iPhone anjeun !

Kumaha Pareuman Kacaangan Otomatis Dina iPhone

Pikeun mareuman Kacaangan Otomatis dina iPhone anjeun, buka Setélan -> Aksesibilitas teras ketok Paparan & Ukuran Téks . Teras, pareuman saklar ka katuhu tina Kacaangan-otomatis . Anjeun bakal terang Auto-Brightness pareum nalika saklarna bodas sareng diposisikan ka kénca.





Upami anjeun langkung seueur anu diajar visual, parios kami Pidéo Kecerahan otomatis dina YouTube . Nalika anjeun aya, tong hilap ngalanggan saluran kami. Kami rutin unggah pidéo ngeunaan tips iPhone sareng cara méréskeun masalah umum!



Naha kuring Pareuman Kacaangan Otomatis?

Kami umumna henteu nyarankeun mareuman Auto-Brightness kusabab dua alesan utama:

  1. Anjeun kedah sacara manual ngaluyukeun kacaangan tampilan iPhone anjeun iraha waé éta teuing caang atanapi poék teuing.
  2. Batré iPhone anjeun tiasa gancang langkung gancang upami tampilan disetél ka tingkat kacaangan anu luhur pikeun waktos anu langkung lami.

Upami anjeun mendakan yén batré iPhone anjeun sakarat langkung gancang saatos anjeun mareuman Auto-Brightness, parios tulisan kami pikeun seueur Tip hemat batré iPhone !

Kumaha Ngahurungkeun Kacaangan Otomatis

Upami anjeun hoyong hurungkeun deui otomatis-Caang, prosés na sami sareng:



  1. Muka Setélan .
  2. Ketok Aksesibilitas .
  3. Ketok Ukuran Tampilan & Téks .
  4. Hurungkeun saklar gigireun Kacaangan-otomatis . Anjeun bakal terang éta hurung nalika saklar héjo.

hurungkeun kacaangan otomatis dina iphone

Tingali Di Sisi Caang

Anjeun parantos hasil mareuman iPhone Auto-Brightness sareng layar anjeun moal diluyukeun nyalira! Pastikeun anjeun bagikeun tulisan ieu dina média sosial sareng kulawarga sareng réréncangan anjeun pikeun ngajar aranjeunna kumaha mareuman Auto-Brightness dina iPhone na ogé. Upami anjeun ngagaduhan patarosan deui, tinggaleun di handap dina bagian koméntar!

Hatur nuhun parantos maca,
David L.