IPhone Kuring Ngaduh baseuh. Naon anu abdi kedah laksanakeun? Entong Nganggo Beras!

My Iphone Got Wet What Do I Do

Kasalahan # 2: Sangu. Naon Anu Anjeun Laksanakeun, Entong Nganggo Beras Kanggo Ngeringkeun iPhone Anjeun.

Umum terang yén nalika ponsel anjeun baseuh, anjeun nempelkeun kana kantong nasi. Kumaha waé, béas ieu kuduna pikeun nyerep cai sacara ajaib dina jero iPhone anjeun sareng ngahirupkeun deui. Abdi teu tiasa setrés kumaha leres pisan lepat ieu.



Sakali-kali, palanggan bakal sumping ka kuring di Apple sareng iPhone na dina kantong nasi sareng naroskeun ka kuring naha éta henteu jalan. Abdi hoyong nyandak deui, muka, sareng bagian jero telepon masih baseuh. Sangu teu gaduh kakuatan gaib pikeun ngaluarkeun cai ti tempat anu jauh.



Kuring henteu terang ti mana mitos béas asalna, tapi éta parantos salami kuring émut. Balik dina dinten telepon flip, urang tiasa nyandak bagian tukang, nyandak batréna, sareng kénging sangu caket pisan cairan anu aya dina telepon urang. Pribadi, kuring henteu percanten ieu kantos kagungan seueur pangaruh. iPhone langkung maju sareng ketat dibungkus dibanding 'telepon belet' anu biasa urang bawa.

'Tapi Sangu Teu Tiasa Nganyenyeri IPhone kuring, Leres? Naha Kuring Henteu Ngan Coba ... '

Deui, ieu leres pisan lepat . Nempelkeun iPhone anjeun dina kantong nasi tiasa nyababkeun sagala rupa masalah, sareng dina sababaraha kasus, sangu tiasa ngarusak iPhone anu tiasa disimpen. Kieu sababna:



Di Apple, palanggan bakal sumping sareng salah sahiji tina dua masalah anu teu aya hubunganna sareng karuksakan cai: Jack headphone na teu tiasa dianggo deui atanapi iPhone na moal ngeusi batre. Abdi terang lampu senter sakedik kuring di jero jack headphone atanapi port muatan, sareng pastina cekap, sapotong béas bakal nyangkut dina jero.

Basajan pikeun kaluar, leres? Salah. Sering kali, éta sanés sapotong lengkep anu bakal janten pondok dina iPhone, tapi sempalan leutik anu jalanna kana jack headphone atanapi port muatan.

Hayu Urang Laksanakeun Ékspérimén

Tingali kana port muatan dina iPhone anjeun. Sakumaha ageungna? Éta leres: Éta saukuran saukuran gandum leutik. Ayeuna, tingali jack jack dina iPhone anjeun. Sakumaha ageungna? Éta leres: Ngan ukur cekap kanggo saé sangu pikeun nyangkut dina jero.



Moal Kuring Ngan Ngaluarkeun Sapotong Nasi?

Dina kaseueuran kasus, éta teu mungkin ngaleupaskeun nasi tina iPhone tanpa ngarusak komponén sanés. Sangu tiasa leres-leres nyangkut dina iPhone. Dina waktos kuring ningali telepon konsumén, dina seueur kasus karusakan parantos parantos dilakukeun. Sareng Apple henteu nutupan jinis-jinis perbaikan na: Garansi iPhone anjeun henteu nutupan objék éksternal anu nyangkut dina iPhone anjeun.

Salaku tilas téknologi Apple, kuring memohon ka anjeun: Entong nempelkeun iPhone anjeun dina kantong nasi.

Dina halaman salajengna , urang bakal nyarioskeun naon anu leres tiasa jalan nepi ka garing di jero iPhone anjeun sareng kumaha ngamimitian kit darurat iPhone anjeun nyalira , bisi teu kajantenan kajantenan.

Halaman (2 ti 4): «Sateuacanna 1