Kumaha kuring Nambihan Extension Pikeun Kontak iPhone? Ieu Fix The!

How Do I Add An Extension An Iphone Contact

Anjeun gering sareng bosen mencét panyambung sobat anjeun unggal anjeun nyauran aranjeunna. Untungna, anjeun tiasa nyimpen nomer panyambung babaturan anjeun dina kontak iPhone anjeun. Dina tulisan ieu, kuring bakal nunjukkeun ka anjeun kumaha carana nambihan perpanjangan kana kontak iPhone !



Kumaha Nambihan Extension Pikeun Kontak iPhone

Pikeun nambihan perpanjangan kana kontak iPhone, mimitian ku muka aplikasi Kontak teras ketok nami kontak anu anjeun badé nambihan panyambungna. Teras, ketok Édit di pojok katuhu luhur layar. Ketok nomer telepon kontak anjeun sareng pad dial bakal muncul. Pastikeun kursor anjeun diposisikan saatos nomer.



Dina dial pad, ketok tombol + * # di belah kénca handap, teras ketok reureuh sakeudeung . Koma bakal muncul dina tungtung nomer telepon kontak anjeun.



Akhirna, anggo pad dial kanggo lebetkeun ekstensi anu anjeun hoyong nelepon sacara otomatis, teras ketok Rengse di pojok katuhu luhur layar. Ayeuna, iraha anjeun nyauran kontak ieu, panyambungna bakal otomatis dipencét.

iphone 4 moal disada

Nyababkeun Ngareureuhkeun Langkung lami

Upami anjeun hoyong jeda langkung lami antara nelepon nomer kontak anjeun sareng éksténsina, anjeun tiasa ngetok reureuh sakeudeung tombol sababaraha kali nalika ngédit inpormasi kontakna. Unggal anjeun ngetok, koma anyar bakal némbongan di sisi katuhu nomer telepon kontak anjeun.



Ngagunakeun Tombol 'Antosan' Kanggo Ngatur Sistem Telepon Anu Béda

Upami anjeun nuju hubungan sareng kontak anyar, atanapi upami jaringan telepon anu dianggo kontak anjeun parantos énggal diapdet, anjeun panginten henteu terang sabaraha lami anjeun kedah ngantosan sateuacan tiasa mencét panyambungna.

Ku cara ngetok antosan tibatan reureuh, iPhone anjeun bakal ngantosan anjeun sinyal nalika éta kedah mencét ekstensi anu anjeun parantos tambihan kana kontak anjeun.

Pikeun ngantosan iPhone anjeun sateuacan némbalan éksténsif, buka aplikasi Kontak teras ketok kana kontak anu anjeun badé nambihan ekstensi. Teras, ketok Édit di belah katuhu luhur layar iPhone anjeun.

Teras, ketok nomer kontak anjeun anu anjeun badé nambihan panyambungna. Ketok kana + * # tombol di belah kénca handap layar, teras ketok antosan . Titik koma bakal muncul saatos nomer kontak anjeun.

Ayeuna, ketik perpanjangan kontak anjeun saatos titik koma. Sakali anjeun parantos nambihan perpanjangan, ketok Rengse di pojok katuhu luhur layar.

Kumaha Nelepon Kontak Sareng Extension Ngantosan

Ayeuna yén ekstensi antosan parantos disiapkeun pikeun kontak iPhone anjeun, ieu cara skénario na diputer: anjeun bakal nelepon kontak anjeun sareng langsung kana jaringan teleponna. Nalika dipenta pikeun mencét panyambung, ketok tombol telepon héjo caket handapeun layar iPhone anjeun. Ieu bakal mencét ekstensi anu anjeun simpen pikeun kontak anjeun.

Manjangkeun Diri!

Anjeun parantos hasil penyuluhan kana salah sahiji kontak anjeun sareng anjeun moal pernah hilap kumaha nambihan perpanjangan kana kontak iPhone deui! Kami arepkeun anjeun bakal ngabagi tulisan ieu dina média sosial, atanapi tinggaleun kami koméntar di handap upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan iPhone anjeun.

Hatur nuhun parantos maca,
David L.