Pesen iPhone di ios 10: Kumaha Kirim Pangaruh sareng Réaksi

Iphone Messages Ios 10

Anjeun ngirimkeun iMessage ulang taun anu bahagia pikeun sahabat anjeun dina iPhone, tapi ngirim pesen téks biasa teuing kusam pikeun rasa anjeun. Kabeneran, aplikasi iPhone Messages anyar parantos nambihan épék Gelembung sareng Layar - cara pikeun anjeun mésér pesen anjeun ku nambihan épék khusus. Salaku tambahan, Apple parantos nambihan réaksi pesen anu mangrupakeun cara anyar pikeun gancang ngabales téks.

Fitur anyar ieu diwangun-ka aplikasi Messages anyar tapi disumputkeun di tukangeun tombol anu sanés. Dina tulisan ieu Kuring bakal nunjukkeun kumaha ngagunakeun épék pesen sareng réaksi dina aplikasi Pesen dina iPhone, iPad, sareng iPod .



Épék Kirim Anyar sareng Pangaruh Gelembung



Anjeun panginten atos perhatoskeun yén aya panah anu anyar sareng ka luhur dina aplikasi Pesen dimana tombol Kirimkeun biasana aya. Hijina bédana fungsionalitasna sareng tombol kirim énggal nyaéta tambihan épék Gelembung sareng Layar.



Kumaha Kumaha Kuring Ngirim iMessage Biasa Dina Aplikasi Pesen Dina iPhone Kuring?

Pikeun ngirim iMessage atanapi pesen téks biasa, ketok panah kirim ku ramo. Upami anjeun mencét sareng nahan, menu Kirim kalayan pangaruh bakal muncul. Kaluar ti Kirim kalayan pangaruh menu, ketok ikon X kulawu di sisi-katuhu.

Kumaha Kuring Ngirim Pesen Ku Gelembung Atan Pangaruh Layar Dina iPhone Kuring?

Pikeun ngirim iMessage ku pangaruh Gelembung atanapi Layar, pencét jeung tahan panah kirim dugi ka menu Kirim nganggo pangaruh nembongan, teras lepaskeun. Anggo jari anjeun pikeun milih épék mana anu anjeun hoyong gunakeun, teras ketok panah kirim di gigir pangaruh pikeun ngirim pesen anjeun. Anjeun tiasa ngalih antara épék Gelembung sareng Layar ku cara ngetok Gelembung atawa Layar handapeun Kirim kalayan pangaruh dina luhur layar.

iphone maot nganggo baki kénca

Intina, épék ieu nambihan émosi kana pesen téks anjeun ku masihan épék visual nalika dikirimkeun ka iPhone babaturan ku ngahirupkeun layar anjeun atanapi gelembung téks.



Salaku conto, pangaruh Gelembung Slam ngajantenkeun iMessage anjeun dibantingkeun dina layar panarima, nyababkeun pangaruh riak. Di sisi anu sanésna, épék Layar Petasan ngahurungkeun layar panarima poék sareng ngadamel kembang api némbongan di tukangeun paguneman anu dikirim.

tiasa iphone abdi 6 diretas

Réaksi iMessage

Sakumaha anu dibahas sateuacanna, Pesen pikeun ogé ngenalkeun réaksi pesen. Sanaos épék ieu henteu sakumaha drastisna salaku épék Gelembung sareng Layar, réaksi hayu anjeun gancang ngaréspon pesen babaturan bari henteu ngirim pesen téks lengkep.

Pikeun ngaréaksikeun pesen, ketok dua kali pikeun pesen anu anjeun kirimkeun sareng anjeun bakal ningali genep ikon némbongan: Haté, jempol, jempol, tawa, dua tanda seru, sareng tanda tanya. Ketok kana salah sahiji ieu sareng ikon bakal ditambihan kana pesen pikeun duanana pihak tiasa ditingali.

Bagéa Olahtalatah!

Éta ngan ukur aya épék épék sareng réaksi dina aplikasi iPhone Messages énggal dina ios 10. Sanaos fitur ieu unik, saur aranjeunna ngadamel babaturan sareng olahpesen pesen langkung pikaresepeun. Naha anjeun terang yén nganggo épék Gelembung atanapi Layar nalika ngirim pesen? Hayu atuh terang dina komentar.