Gaduh Pamundut Daptar Apple ID? Ieu jalan kaluarna!

Tienes Una Solicitud De Inicio De Sesi N Del Apple Id

Anjeun dipenta pikeun Apple ID Login dina iPhone anjeun sareng anjeun henteu yakin kunaon. Siaga némbongan unggal-unggal anjeun lebet kana Apple ID anjeun! Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naon anu kedah dilakukeun nalika iPhone anjeun nyarios Apple ID Login Request .

Naha iPhone kuring nyarios Apple ID Sign-In Request?

IPhone anjeun nyarios 'Apple ID Sign-In Request' sabab aya anu (sigana anjeun) lebet nganggo Apple ID anjeun dina alat atanapi wéb anu anyar. Nalika anjeun ngaktipkeun auténtikasi dua faktor , Apple ngirimkeun kode konfirmasi genep digit ka salah sahiji alat 'dipercaya' anjeun sanés pikeun mastikeun yén anjeun anu nyobian log in sareng Apple ID anjeun dina alat sanés.



Upami anjeun anu lebet nganggo Apple ID anjeun dina alat atanapi browser anyar, maka anjeun moal aya anu hariwang. Rampa waé Ngidinan sareng lebetkeun kode genep angka pikeun ngalengkepan prosés login.



Apple ID Login Request



Upami peringatan ieu ngaganggu anjeun, anjeun tiasa nganonaktifkeun auténtikasi dua-faktor. Terus diémutan yén nganonaktifkeun fitur ieu bakal ngajantenkeun Apple ID anjeun kirang aman. Ogé, anjeun ngan ukur tiasa nganonaktifkeun auténtikasi dua-faktor upami akun Apple ID anjeun didamel sateuacan ngaleupaskeun ios 10.3 atanapi MacOS Sierra 10.12.4. Upami akun Apple ID anjeun didamel saatos éta, léngkah-léngkah di handap ieu moal jalan pikeun anjeun.

Pikeun nganonaktipkeun auténtikasi dua-faktor, buka halaman login. ID Apple asup dina komputer anjeun sareng lebet. Gulung ka Kasalametan teras pencét Édit .



Tungtungna, pencét Pareuman auténtikasi dua-faktor .

iphone 6 plus solokan batré gancang

Nanging, upami anjeun nembé waé lebet nganggo Apple ID anjeun dina alat atanapi browser anu anyar, akun anjeun tiasa janten bahaya.

Upami anjeun pikir batur nganggo ID Apple anjeun

Coba heula lebet kana ID Apple anjeun dina halaman wéb Apple. Upami anjeun tiasa lebet, kami nyarankeun anjeun ngarobih kecap akses. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu dina halaman wéb Apple ku ngaklik Gentos kecap konci… dina bagian Kaamanan.

Anjeun ogé tiasa ngarobih kecap akses Apple ID dina iPhone ku muka Setélan sareng ngetok Ngaran anjeun> Sandi sareng kaamanan> Ganti kecap akses .

Upami akun anjeun dikonci, anjeun kedah verifikasi idéntitas anjeun sateuacan anjeun tiasa muka konci éta.

Upami anjeun gaduh auténtikasi dua-faktor diaktipkeun, anjeun tiasa muka konci Apple ID ku cara anu béda. Mimiti, upami anjeun nyetél konci pamulihan nalika anjeun ngaktipkeun auténtikasi dua-faktor, anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun ngareset kata sandi anjeun iforgot.apple.com .

Upami anjeun henteu netepkeun konci pamulihan, henteu kunanaon, seueur jalma henteu. Nyatana, anjeun moal tiasa nyiptakeunana deui!

Untungna, anjeun ogé tiasa ngareset kata sandi kalayan dibantosan ku réréncangan atanapi anggota kulawarga. Ménta aranjeunna pikeun ngaunduh aplikasi Dukungan Apple dina iPhone, iPad, atanapi iPod.

Teras ketok dina tab Kéngingkeun dukungan sareng noél ID Apple .

Keuna Hilap kecap akses ID Apple , teras noél Mimiti asup Reset kata sandi anjeun .

Akhirna, turutan pitunjuk dina layar pikeun ngareset kata sandi Apple ID anjeun.

iphone langsung kana suratsora dina telepon mimiti

Upami anjeun henteu kéngingkeun auténtikasi dua-faktor, buka https://iforgot.apple.com/ sareng ngajawab patarosan kaamanan anjeun pikeun mastikeun idéntitas anjeun. Anjeun teras tiasa muka konci akun anjeun nganggo sandi Apple ID anjeun ayeuna sateuacan ngareset.

Abdi nyarankeun anjeun kontak Apple langsung upami anjeun masih ngalaman masalah ngareset kata sandi ID Apple atanapi muka konci akun anjeun.

Léngkah salajengna

Saatos lebet kana ID Apple anjeun deui, mangrupakeun ide anu saé pikeun parios dua kali inpormasi akun anjeun sareng pastikeun éta paling mutahir. Penting pikeun mastikeun alamat email primér anjeun, alamat email pamulihan, nomer telepon, sareng patarosan kaamanan leres. Upami anjeun gaduh auténtikasi dua-faktor diaktipkeun, parios deui dua kali pikeun dipercaya alat-alat anjeun sareng pastikeun sadayana parantos énggal.

Ngamimitian sareng siap angkat!

Anjeun parantos ngalereskeun masalah dina iPhone sareng Apple ID anjeun ngagaduhan kaamanan anu langkung saé ayeuna. Pastikeun bagikeun tulisan ieu dina média sosial pikeun ngajar kulawarga, babaturan, sareng pengikut naon anu kedah dilakukeun nalika iPhone na nyarios ka aranjeunna yén aranjeunna dipenta pikeun login Apple ID. Ninggalkeun koméntar atanapi patarosan sanés ngeunaan iPhone anjeun di handap!