Aplikasi Apple PDF Reader Pangsaéna Dina 2021

Best Apple Pdf Reader App 2021

Naha di damel atanapi di sakola, anjeun kedah ngungkulan Portable Document Formats, atanapi PDFs. Éta henteu gampang maca atanapi nyirian PDFs, tapi aya sababaraha aplikasi anu tiasa ningkatkeun pangalaman anjeun. Dina tulisan ieu, kami bakal nyaritakeun ngeunaan maca Apple PDF anu pangsaéna dina 2021 .

Naha Kuring Nganggo Pamaca PDF Asli atanapi Katilu?

Apple parantos ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngahijikeun maca PDF kana aktip asli. Anjeun tiasa nganggo Buku kanggo maca sareng nyirian PDFs dina iPhone sareng iPad anjeun, sareng anjeun tiasa nganggo Pratinjau pikeun ngalakukeun hal anu sami dina Mac anjeun.



Pikeun jalma réa, pamiarsa PDF asli Apple bakal janten pilihan anu pangsaéna. Aranjeunna leres-leres gratis sareng gaduh seueur fitur anu sami sareng aplikasi maca PDF pihak katilu.



naha iphone kuring nyarios henteu sim

Upami anjeun sanés kipas tina pamaca PDF asli Apple, kami bakal nyarankeun aplikasi pamaca PDF pihak katilu favorit kami pikeun iPhone, iPad, sareng Mac.



Kumaha Ngagunakeun Buku Salaku Pamaca PDF

Pikeun muka PDF dina Buku dina iPhone atanapi iPad anjeun, ketok tombol Bagikeun (pilari kotak kalayan panah anu nunjuk). Milarian ikon Buku dina jajaran aplikasi teras ketok pikeun ngirim PDF ka aplikasi Buku.

Sakali dina aplikasi Buku, ketok dina PDF pikeun nembongkeun tulbar. Anjeun bakal ningali sababaraha tombol anu béda dina toolbar.



Ketok tombol na Markup kancing (milari ujung pananda dina bunderan) pikeun nyatakeun PDF. Ti dieu, anjeun tiasa nyorot téks, nyerat catetan, sareng seueur deui. Ketok tombol plus di pojok kanan handap layar pikeun ngetik téks, nambihan tanda tangan, ngagedéan bagian tinangtu dina PDF, atanapi nambihan bentuk kana dokumén.

Tombol AA ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun kacaangan PDF sareng ngaganti antara ngagulung horisontal atanapi nangtung. Ketok tombol Pilarian pikeun milari kecap khusus dina PDF. Upami kecap atanapi frasa anu anjeun teu wawuh, anjeun tiasa ngetok Milarian Wéb atawa Milarian Wikipedia di handapeun layar pikeun diajar langkung seueur.

Simpen Kamajuan Anjeun

Upami anjeun maca PDF anu panjang pisan sareng hoyong ngahemat kamajuan anjeun, ketok tombol Bookmark di sudut katuhu luhur layar.

Anjeun tiasa ningali sadaya PDFs anjeun dina aplikasi Buku ku muka Perpustakaan teras ngetok Kumpulan -> PDFs .

Tingali PDFs Sakabéh Alat Apple

Ngahurungkeun Buku dina iCloud Drive ngamungkinkeun anjeun ningali PDFs anjeun dina sadaya alat Apple anjeun. Dina iPhone sareng iPad, buka Setelan teras toél nami anjeun di luhur layar. Teras, ketok iCloud sareng hurungkeun saklar gigireun iCloud Drive jeung Buku .

Tungtungna, balik deui ka halaman utama Setélan sareng gulung ka handap kana Buku. Hurungkeun saklar gigireun iCloud Drive pikeun nyingkronkeun PDFs anjeun dina alat Apple anjeun.

Kumaha Cara Nganggo Pratinjau Salaku Pamaca PDF Dina Mac

Apple parantos ngawangun pamaca PDF sareng alat markup anu hadé kana Preview on Macs. Aya sababaraha tempat anu béda-béda anjeun tiasa muka PDF.

Anjeun tiasa muka PDF tina Buku ku ngaklik tab Perpustakaan di luhur layar. Teras, klik PDFs handapeun Perpustakaan di sisi kénca aplikasi sareng pencét dua kali dina PDF anu anjeun badé dibuka.

Upami anjeun ningali PDF dina Safari, gulung mouse anjeun ka tengah handapeun halaman wéb. Bilah alat bakal némbongan masihan anjeun pilihan pikeun ngazum gede kami, buka PDF dina Preview, atanapi simpen kana Undeuran.

Pikeun muka PDF dina Sawangan tina Unduhan, klik dua jari dina nami file teras gulung Buka Kalayan . Teras, pencét Sawangan .

gambar henteu ngirim dina iphone

Sorot Sareng Ninggalkeun Catetan

Pencét Sorotan di belah katuhu luhur layar sareng anggo kursor anjeun pikeun milih téks anu anjeun hoyong sorotkeun. Anjeun tiasa pencét dua ramo dina téks anu disorot pikeun ngarobih warna, nambihan catetan, ngagaris garis téks, atanapi nyerat téks.

Annotating PDF Anjeun Dina Sawangan

Alat Markup rada mirip sareng alat-alat anu anjeun mendakan dina iPhone sareng iPad. Pikeun muka bilah alat Markup, ketok Markup di pojok katuhu luhur layar.

Ti kénca ka katuhu, toolbar Markup ngamungkinkeun anjeun:

  • Sorotan téks
  • Pilih hiji daérah PDF pikeun dipotong, dipupus, atanapi disalin
  • Skétsa
  • Ngagambar
  • Tambihkeun bentuk sapertos kotak, bunderan, panah, sareng bintang
  • Tambihkeun kotak téks
  • Tambihkeun tandatangan
  • Tambihkeun catetan

Di belah katuhu pakakas ieu, anjeun tiasa milih kandel sareng jinis garis anu badé dianggo nalika skétsa, gambar, atanapi nambihan bentuk. Salaku tambahan, anjeun tiasa nyaluyukeun warna garis sareng ngeusian warna ogé ngarobih font sareng typeface anu dianggo dina kotak téks.

Upami anjeun ngalakukeun kasalahan nalika nyirian PDF anjeun, cukup ngetik paréntah + z atanapi buka bilah ménu teras pencét Édit -> Candak .

Milarian Kecap sareng Frasa Husus

Pencét Milarian di belah katuhu luhur layar sareng ngetik kana kecap atanapi frasa anu anjeun hoyong pendakan dina PDF. Hasilna bakal ditingalikeun di sisi kénca Preview.

Pamios PDF Anu Katilu Pangsaéna Kanggo iPhone Sareng iPad

Adobe Acrobat Reader pikeun PDF parantos dipasang dina langkung ti 600 juta alat sadunya. Éta alat anu saé pikeun ngatur dokumén sareng tugas anjeun dina platform anu inklusif.

Adobe Acrobat Reader gratis, hartosna anjeun bakal tiasa nguntungkeun fitur hébat henteu paduli kaayaan kauangan anjeun. Pembeli dina aplikasi sayogi upami anjeun hoyong muka konci fitur premium.

Tampilan anu tiasa disesuaikan

Aplikasi ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun muka sareng ningali PDF dina hiji klik. Bareng sareng gampang ditingali, anjeun tiasa milarian PDF pikeun kecap atanapi frasa khusus. Sumawona, anjeun tiasa ngazum gede sareng milarian kanggo milarian pandangan anu paling raoseun pikeun panon anjeun.

Anjeun tiasa milih cara ngagulung dokumén ku milih antara modeu 'Single Page' atanapi 'Continuous'. Ieu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun pangalaman anu cocog sareng karesep pribadi anjeun!

Annotating PDF

Kalayan Adobe Acrobat Reader, anjeun tiasa ngabagi PDF sareng batur sapagawean, batur sapagawean, atanapi profesor sareng kéngingkeun tanggapan langsung. Anjeun tiasa mairan langsung dina téks tanpa angkat ka aplikasi anu sanés atanapi kedah miceunan kertas.

Hoyong ngajantenkeun eupan balik anjeun menonjol? Coba catetan jangkar atanapi alat gambar pikeun narik perhatian koméntar anjeun.

Salaku tambahan, anjeun tiasa nyorot hiji kecap atanapi bagian tina téks sareng ngantepkeun catetan pondok, sapertos 'Naon anu anjeun hartosna ?,' 'Pilihan kecap anu salah,' 'Jelaskeun,' atanapi saran anu sanés pikeun ngabantosan babaturan anjeun ningkatkeun tulisanana. Pamiarsa bakal tiasa gancang ningali anotasi anjeun sareng ngaréspon kana bagian koméntar.

Ngabagikeun PDF

Adobe Acrobat Reader khusus pisan pikeun gawé kolaborasi. Anjeun tiasa ngabagi dokumén sareng kolega anjeun pikeun ningali, marios, sareng nandatanganan. Anjeun bakal nampi bewara kanggo file anu parantos anjeun bagikeun sareng anu sanés, sahingga saderhana tetep dina padamelan anjeun sareng sadar kana parobihan anu aya dina dokumén.

Eusian Sareng Tanda

Acrobat Reader hebat pisan pikeun ngeusian formulir sareng nandatanganana. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngetik téks kana kolom kosong. Teras, kantun nganggo Apple Pencil atanapi ramo anjeun nyalira pikeun e-sign dokumén PDF kalayan sakedik usaha.

Dokumén Toko

Aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun nyimpen file PDF anjeun dina hiji platform anu aman sareng gampang diakses. Ngan lebet kana akun Adobe Document Cloud anjeun pikeun nyimpen dokumén anjeun sareng ngaksés file anjeun ngalangkungan sababaraha alat kapan anjeun peryogi! Upami anjeun langkung resep damel sareng salinan kertas, anjeun tiasa nyetak dokumén langsung tina alat anjeun dibantuan ku Adobe Acrobat Reader.

Cirian Payil Penting

Upami anjeun ngagaduhan dokumén atanapi file anu penting pisan atanapi ngalaman parobihan sering, anjeun tiasa nyimpen kana folder anu misah pikeun aksés kalayan gancang. Ucapkeun wilujeung kedah ngagulung sadayana dokumén anjeun pikeun milarian anu anjeun peryogikeun. Ngan ukur ngagunakeun Bentang pitur pikeun nyetél dokumén penting sajaba ti sésana!

Modeu Poék

Dark Mode mangrupikeun fitur anu saé pikeun ngirangan galur dina panon anjeun sareng simpen sakedik umur batre . Kami pikir éta katingalina lumayan tiis ogé.

Mode Adobe Acrobat Dark

Pamaca PDF Pihak Katilu Pangsaéna Kanggo Mac

PDF Reader Pro mangrupikeun pihak katilu anu saé pikeun Mac. Sapertos Adobe Acrobat Reader, aya versi gratis sareng nu mayar tina aplikasi ieu.

iphone 6 nyangkut dina verifikasi pembaruan

Beda sareng sababaraha pamaca Mac PDF sanés, PDF Reader Pro tiasa ngekspor ka sababaraha jinis file anu sanés kalebet Word, PowerPoint, HTML, sareng CSV.

Téks Pikeun Biantara

PDF Reader Pro tiasa maca PDF anjeun sacara kuat dina langkung ti opat puluh basa. Anjeun tiasa milih kagancangan maca sareng jinis anjeun pikeun pangalaman anu optimal.

Anotasi Komprehensif

PDF Reader Pro nyayogikeun anjeun sareng seueur cara pikeun ngabahas dokumén anjeun. Pencét tombol Pakakas dina ménu pikeun ngambah sorotan, lebetkeun kotak téks, tambahkeun bentuk, sareng seueur deui.

Anjeun tiasa ogé nambihan watermarks sareng ngarobih latar PDF di jero Éditor bagian.

Ngaropea Toolbar anjeun

Upami aya fitur anu anjeun sering dianggo, anjeun tiasa ngaropea bilah alat sareng ngajantenkeun gampang diakses. Kantun klik dua jari dimana waé dina bilah alat teras pencét Ngaropea kadali .

PDF Reader Pro bakal ningalikeun sadaya pakakas anu tiasa anjeun tambahkeun kana toolbar. Pilih karesep anjeun, teras pencét Rengse .

Rasakeun Bacaan Anjeun!

Anjeun ayeuna ahli kana aplikasi maca Apple PDF sareng ngagaduhan pilihan anu hadé pikeun alat anjeun. Naha aya aplikasi maca PDF sanés anu anjeun resep nganggo? Hayu urang terang dina bagian koméntar di handap!